8

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам, че не мога да пусна картинка със сниман екран от сайта на НАП за да те питам освен че има 100 броя бланки за различните приложения към декларацията от различен доход, къде точно пише че там се попълва декларация и кога разбираш че си я подал.

7

Анонимен

преди 3 години

Такова нещо не съм подавал никога

6

Анонимен

преди 3 години

Toва е обикновена предизборна поръчана от ГЕРБ статия. Уж за да кажат че са направили нещо полезно за хората. Ама не са.

5

Анонимен

преди 3 години

"На практика над 90 процента от услугите се извършват онлайн с ПИК код."Много сме далече от тези 90%. Тези които са правили системата просто са некадърни.

4

Анонимен

преди 3 години

да бе да, някой въобще видя ли за какво става дума в сайта на НАП? То човек дори му трябват 2 дена само за да се ориентира какво трябва да направи за да се счита че е подал декларация.

3

българка

преди 3 години

На практика над 90 процента от услугите се извършват онлайн с ПИК код. Защо няма съкращения в данъчната администрация ? Какво правят чиновниците, на които ние плащаме заплати ? Имитират работа ! В ЕС България е държавата с най-много администрация на глава от населението ! Догога така ?!?!

2

Анонимен

преди 3 години

Работя като счетоводител и мога да ви кажа, че тoва в статията НЕ ОТГОВАРЯ на истината. Точно обратното е!Хората се отказаха да попълват данъчни декларации онлайн, защото изобилстваше с проблеми. Примерно казва, че има грешка, а грешка няма. И системата никъде не маркира за да ти посочи къде смята, че има грешка. После, дори ако например се използва т.нар. "Баркод" който са предоставили от НАП, той смята грешно. В предишни години дори дублираше някои суми, което беше още по-недопустимо.

1

Анонимен

преди 3 години

Декларацията на републиканеца Цецо ще бъде ли публикувана? Защото в Англия консерваторът Камерън подаде оставка не само заради референдума, а и заради пари в офшорки започнато от баща му.Какво стана с диска с имена на българи със сметки в Швейцария, който държавата е купила преди 10 години от Германия?