63

Анонимен

преди 3 години

Пинокио, извади ръката на Маджето от ***@ си, че братя Галеви са го надървили и ще те ръгат.

62

Перничанин

преди 3 години

Ритат ритат срешу Борисов и накрая нищо... Фигуранта ги дрогира малко с едно коремно и юмруче ама някрая Гешев ще си довърши работата след мандата му хо хо хо

61

4epa

преди 3 години

МАДЖО ЛИ ТИ СЕ ОБАДИ ИВАНОВ !!!!!!!!!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Само злоба и настървение и критикарство и все е морален съдник... Абе не може ли малко благородство, мъжественост, стабилност и позитивизъм да излъчи тоя човек! Джендерска истерия, правозащита, борба с корупция и реформа на горкото правосъдие... Фалш...

59

Ко каза, ко?

преди 3 години

Един вид - ако няма видео и изборите не са легитимни?Бай Христо съвсем си е повярвал вече на глупостите.

58

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам единствено за русофилите от "Възраждане за Отечеството" на Малинов. Днес той има среща с Путин в Москва, а БСП са за НАТО, т.е са лъжерусофили. Във Варна има много способни и почтени хора от ДБ - Ивайло Митковски, Стелиян Севастиянов, убеждавам приятелите си, които са от партията на Христо Иванов да гласуват преференциално за тях, а не за него, защото този пак ще клекне на Бойко.

57

Анонимен

преди 3 години

Този агресивен нелицеприятен мравояд не разбра ли, че колкото и да се напъва, повече от една мишка няма да изкара! Абсолютен безпринципник , готов е на всички да се предложи, само и само да се докопа до власт.

56

Алекс2

преди 3 години

Сестра Галева вече е заснела "видеоклиповете" показващи че изборите са нечестни хо хо хо мъка другари мъка !

55

Киро

преди 3 години

Пълни глупости! Иванов сика само да има някакво шоу.

54

Ристьо Маджото

преди 3 години

Ристьо - това Маджо ли ти го каза или сам си го измисли?

53

Краси

преди 3 години

Само измамници и лъжци ги е страх от видеонаблюдение при броенето на бюлетините!ЦИК и ГЕРБ са решили да лъжат и мамят при броенето-затова са против видеонаблюдението !

52

Sk

преди 3 години

Като гледам 2800 избирателни секции са купували гласове. За какви честни избори говорим??

51

Анонимен

преди 3 години

До що лиНапротив, баща му е комунистчески агент. Това което пишеш е фейк измислен от самият а Христо Иванов - Бойкикев.Както и е мит, че разбира от правосъдна система, след като е с прекратени адвокатски права.

50

що ли

преди 3 години

До АнонименЗащо Христо Иванов не се представя с ориганалната си фамилия Бойкикев, а си е сменил името. ... фамилията е на майка му, баща му е Иванов, а дядото - Недялко Бойкикев умира в лагер на ГУЛАГ в Колима през 1937 г., по време на Голямата чистка

49

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам....два пъти да настъпваме една мотика!!!!И преди ни омайвахте, че ще гътнете бай Т0луп, пък после пу пристигнахте!!!Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП...И вие от към кой бряг на реката сте!!!!!Колкото и да не им се иска на много хора и партийки, но изхода е един..... Да се подкрепи за момента най голямата опозиционна партия способна да гътне ШАЙКАТА в случая БСП(добра или лоша), която да победи на изборите ГЕРП и да състави коалиционно правителство с ясна и кратка цел.....СВАЛЯНЕ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ....пък после кой от къде е...Нужен е

48

Анонимен

преди 3 години

За тия типова най - важното е да навиват крачоли в плитка вода, да воайорстват с камери и да се джендеросват... Трагедия ще е ако се докопат до власт както са се превъзбудили.

47

Анонимен

преди 3 години

Противна мутра!Хора не гласувайте за този!

46

Anonimen

преди 3 години

Ха дано, ама нада ли?

45

Анонимен

преди 3 години

Поредният комунист набиращ скорост сред стадото ! Прочетете му биографията на тоя и ще разберете веднага какъв е, от какви родители е възпитан и как борави с думите "аз не съм комунист" ! Този измамник води борба само за власт, той е една от "патериците" на Тиквата, нищо че в момента му е опонент ! В България когато стадото овце избират комунистите ще управляват под формата на различни партии клонирани от БКП ! Крадливото статукво управлява от 09.09.44 г. до днес и така ще бъде за съжаление !

44

Анонимен

преди 3 години

Този лятото говореше с Маджо по телефона от Орлов мост, а сега ми говори за честност на изборите.