24

Тоя

преди 3 години

журнал забравил да пише ако искат ще се ваксинират.

23

Анонимен

преди 3 години

През нощтта пръскат с вируси, на сутринта броят починалите. А и прилепите преминали над територията ни.

22

Фики

преди 3 години

А това какво значение има из БГ. Никакво.Голям праз.

21

грижа за населението

преди 3 години

Като прочетох,, Астра Зенека" и че - ,,първо ще ваксинират възрастни на 75г. с хронични заболявания," ми светна ,че са решили да спестят някоя пара от пенсионния си фонд

20

Шопо

преди 3 години

Значи скоро Вардарска България ще намалее с 24 000 души...

19

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще помогне с нови 5000 да си знаете

18

мхм

преди 3 години

това е убийство

17

Леша

преди 3 години

"Първо ще ваксинират хронично болни над 75 години"Егаси геноцида ...

16

Анонимен

преди 3 години

Сега ще останат около стотина души в област северна македония.

15

Анонимен

преди 3 години

А не е ли странно, че само за Астра се раздухаха случаи и насаждат съмнения? Влезте в официалните данни във Великобритания за регистрираните смъртните случаи нежелани ефекти. Поне до февруари бяха на кантар с Файзер с малък превес за Астра. Но за Файзер има леко затъмнение. Така че леко с изводите.Според мен което най много се рекламира и твърди, че е най безопасно, именно то е най опасно.

14

Анонимен

преди 3 години

Бoйкo Бoриcoв ce прoяви кaтo eдин изключитeлнo cлaб и нeпoдгoтвeн миниcтър-прeдceдaтeл. Нecлучaйнo прeди някoлкo дни тoвa бeшe пoтвърдeнo oт кaнцлeрa Мeркeл, кoятo кaзa, чe имeннo прaвитeлcтвaтa, кoитo нaй-мнoгo ce oплaквaт, eднoтo oт кoитo e бългaрcкoтo, нocят нaй-гoлямaтa винa зa кризaтa c вaкcинитe

13

AstraZeneca

преди 3 години

Ако искате да се разболеете от рак или от някоя автоимунна болест.............боцкайте се с Астра Зенека...................шведско-английската отрова!!

12

новини

преди 3 години

Тази Македония започна да ми идва в повече!

11

Анонимен

преди 3 години

Ами Зенека както при нас )ние сме сметището на Европа ,а герба делят хората на нали и ваши

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Британските учени доказаха, че няма други учени, учени колкото тях.

9

Анонимен

преди 3 години

До 9Това да не са същата група учени, които доказаха навремето че чистото масло е вредно и маргарина супер полезен безхолистеролов продукт? Без да съм учен казвам, че всички дето вярвате в " групата учени" , а не на разума, опита и логическите взаимовръзки сте просто едни... папагали, като се извинявам на папагалите. Те са далеч по разумни.

8

Анонимен

преди 3 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

7

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се с най - добрата анти ковид ваксина в света - ваксината на корпорация Астра Зенека! Астра Зенека - ваксината на Боговете! Ваксинирайте се сега, за да живеете като крале!Избираш Астра Зенека - избираш да живееш! Астра Зенека вируса удря, Астра Зенека вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Астра Зенека е сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Аз избрах - Астра Зенека!

6

Анонимен

преди 3 години

Чували имат ли си, че тука откакто зациклиха с ваксините май има в излишък и тиквата ще им подари от сърце все пак ще е нещо пред нищо.

5

Анонимен

преди 3 години

И защо си мислите че ще започнат с тях. Защото не са им нужни. Те най лесно ще предадат богу дух. На това му се казва умишлено убииство на хора с хронични заболявания които няма да издържат заразяването и ще отлетят. На това му казва също и Хуманно убииство по евро.гейски стандарт. Кой този старец с куп хронични болести който ще издържи точно на астрата без да издъхне.