14

Сидра еспаньол...

преди 3 години

Онзи ден питаха едни французи защо идват в Мадрид, а те полупияни се изцепиха и отговориха, че ще разглеждат музеите на Мадрид...Истински сладури, но пък знаеха да говорят на испански.Учена работа , батко....

13

Аз

преди 3 години

Правилно. Точно сега в кризат ще ходи да гледа Мадрид. Има интернет влез и виж.

12

Анонимен

преди 3 години

До изолацията е радост!Прекрасно си го написал. От седем години колективният запад безуспешно се напъва да изолира Русия на Путин, а резултатът е парадоксален - радостна вътрешна и външна изолация в и на Еесовската Зона.

11

сух режим

преди 3 години

Тези навлеци туристите са голяма досада и напаст. Като скакалци. О*ират всичко и файда няма от тях. Разнасят и болести по цял свят.

10

Анонимен

преди 3 години

И протестите в Хонгконг.Фактически от там се почна.

9

Макарончо

преди 3 години

Да, мерки, мерки, ама протестите на жълтите жилетки нали спряха. Бем ти здравето на народа.

8

Резерва

преди 3 години

Пие им се хубаво испанско вино, а не техните ментета за 100 еврака шишето.

7

Божков от Дубай

преди 3 години

афрофренски туристи

6

За разлика

преди 3 години

от Франция в Испания всичко работи и имат най-малко заразени от всички големи държави включително и от нас. Защото там мерките се спазват и тива показва, че пълно затваряне не дава резултат!!!

5

изолацията е радост!

преди 3 години

Какво са се разхайтили тия франсета, дощяло им се да общуват и да се смеят?! Още малко ще поискат и на море или на концерти да ходят, да се срещат с нови хора, да се чувстват доволни и нормални.Я бързо по един черен печат в паспорта и строг домашен затвор за 1-2 месеца, да ги пречупим и повече да не помислят за свобода. Свърши се предишната разхайтеност! Няма да ви радва нищо, но като ви пита чичо Клаус Шваб ще казвате, че сте щастливи!

4

Анонимен

преди 3 години

Странно печелят от тях, но иначе са недоволни. Това малко ми прилича на Вуте дето не сакал он да е добре, а на Нане да му е зле.

3

ГосТ

преди 3 години

Хахахаха ама то трафика на маловажните си върви с пълна сила в европата ве ! Мерки вземали калинките...

2

Анонимен

преди 3 години

Истина е че французите ходят на пиянски туризъм в Испания! Влизат без тестове и след месец местните ги шатват под карантина! Испанците вече здраво негодуват, но местните ресторантьори не им пука, било добре за бизнеса им. Скоро ще има бой между обикновени граждани и рестораньорите!

1

Анонимен

преди 3 години

Целта на строгите мерки била да се ограничи напливът на туристи. Доживяхме.