34

Aнонимна 3

преди 3 години

С три деца сме аз и мажа ми едва се справяме, протест прдлагаме божието време е зимното едва стават децата сутрин, подкрепете

33

wgw

преди 3 години

До АнонименСеди си на вилата (на село) и не се бъркай на хората , които искат да се преустанови тази породена от алчност, практика за смаяна на часа. За печалбата на шепа хора ще се тормози половината човечество!!!! Пълен безочлив абсурд! А тези от ЕС не могат да решат нещо вече маса години.

32

Деец

преди 3 години

Нощеска почнах в 3 часа и до 4 и 10 правих секс със жената.

31

ПроСоТо

преди 3 години

БРАВО!-"Лягайте си по-рано!"....И С ТОВА ВСИЧКИТЕ ВИ ПРОБЛЕМИ .."ЩЕ СЕ РЕШАТ"!..От само себе си!....................спомних си думите,приписвани на Айнщайн за безкрайността на Вселената и на едно ЖЕЛЕЗНО КАЧЕСТВО на.."човека"..

30

Киро Рамбото

преди 3 години

Тук на снимката е показано, че трябва да преместиш времето на Ролекс, а аз нямам такъв.

29

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера лигльовците, които мрънкотят как се сменило времето?! За Бога, дори не съм разбрал, че се е сменило. Днес имах работа по вилата, сложих си аларма за 7:00, събудих се 6:50. Нито съм разбрал, че се е сменило времето, нито нищо. Единственият часовник, който трябваше да настроя, беше този на фурната- всичко останало се смени само, дори часовникът в колата, защото е connected.

28

Анонимен

преди 3 години

Тия лекари да не са правени в задният двор на чисто. Как ще излъжеш биологическият часовник и ще си легнеш по рано когато не ти се спи. Ще легна и ще броя овце ли. Или да взема приспивателно и сутринта да не чуя алармата и да спя до обяд. Не уважаеми доктори биологически часовник още никой не е успял да излъже. А вие не сте никакви доктори щом говорите умнотии.

27

Бай Мунчо

преди 3 години

Смяната на часовото време е пълна глупост. Доказва го факта, че повече няма да се прави. Един *** го предложил на времето и всички *** по света го приеха за нормално. Сега някой трябва да изчисли броя на отпътувалите към по-добрия свят люде.

26

Анонимен

преди 3 години

До 23 АнонименКомунизма го търпяхме 45 години.Не, не си прав обратното е! Той (комунизма) ви търпя 45 години толупи *** и.т.н. Затова нямаме гражданско обещество а една сбирщина от егоисти!Поздрави от Базел

25

Анонимен

преди 3 години

Сменям часовника с по няколко часа, няколко пъти годишно. Плебса да реве.

24

Анонимен

преди 3 години

Как се връзва "изпийте силно кафе" с повишения риск от сърцебиене?!?

23

Анонимен

преди 3 години

Никакъв проблем не е, че стрелките се местят напред или назад с един час. Измислени истерии. За лятото наистина е по-добре часовете да са изместени с един час, но през останалото време астрономическото време е по-подходящо.

22

Първо

преди 3 години

Правите гадостта с часовете, а след това давате съвети. Наглост. Времето си беше ок.Само мъчите децата и работещите да стават с 1 час по-рано.

21

Пенционер 2

преди 3 години

До пияница мистикПросто имах предвид, че дали се интересуваш, или не времето си тече. А аз, едва ли ще векувам!

20

До пияница мистик

преди 3 години

От Истината Защо да ходя в КНДР? Написах, че САЩ, Русия, Япония, Турция не въртят часовника и са по добре от ЕС в много подобни проблеми. Ако не пиеш алкохол от сутринта ще осмисляш информацията преди да коментираш и да говориш глупости

19

пияница мистик

преди 3 години

До Пенционер 2А защо ти е да векуваш? Да вегетираш като зеленчук ли? Ни секс можеш да правиш, ни гадже да завъртиш. Само ядеш и ceреш и ползата от теб - нулева.

18

Пенционер 2

преди 3 години

До ПенционерАбе, не те интересува, но прави тик-так и отмерва времето! Правилно правиш каквото и когато си поискаш, но часовете минават в ден, дните в месеци, месеците в години и т.н..Вече рядко хората векуват!

17

Анонимен

преди 3 години

И да си легна по-рано, като не мога да заспя - каква полза? Той организмът си знае неговото.

16

пияница мистик

преди 3 години

До ИстинатаАми като не ти харесва ЕС, отиваш на "Софийско шосе" 3, там е посолството на КНДР и казваш, че искаш да живееш и да работиш под мъдрото и справедливо ръководство на Ким Грух. Ще те прилапат като топъл хляб, най-вероятно и по телевизията да те дадат, като човека чудо, решил да емигрира в Северна Корея. Другата ти опция е да идеш на "Драган Цанков" 28 и да искаш гражданство от джуджето Убиец. Какво си се закахърил, че не ти харесва в ЕС. Ей на, опции много :)))

15

Анонимен

преди 3 години

Комунизма го търпяхме 45 години.