224

Наблюдател

преди 3 години

Интересно ! Блокиращите коли все бяха доста скъпи. Явно добре платени от Али Баба. Другарите май не разбраха че колкото повече мърдат толкова повече им влиза !

223

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА МОШЕНИЦИ НЕКАДЪРНИ

222

Психиатър

преди 3 години

Една кюстендилска слива подлуди шопите ! Ако влезе и в Парламента, ще подлуди цялата държава ! *** май се уплаши от сестра Галева и се скри, не се показва никъде. По улиците само попа Зарята, сестра Галева, пишман адвоката Хаджикян, Бабикян , Томовян и някакви майки ( просто мутреси).

221

Див врачанин

преди 3 години

Я съм прос човек .ама мното ***.Моля може, ли някой да ме осветли ОТКЪДЕ Мая Манолова(онази с тоалетите от по 10 000бона) ще събере нужните гласове и да цъфне в парламента?Може ли помощ от приятел Плийз!!

220

Лола

преди 3 години

Черепа от Дубай се събужда и праща пак майки на увредени на акции

219

анономен

преди 3 години

Победа за ГЕРБ!!!!

218

тиша

преди 3 години

КРАДЕНЕ КРАДЕНЕ КРАДЕНЕ ДЕВИЗА НА ГЕРБ

217

В мрежата бяха

преди 3 години

показани снимки на автомобили на протестърите,блокирали Траянови врата.Порше,джипове Ауди,други луксозни автомобили,между тях бусът на "убититеот системата".Тези не се усещат,че ефектът от хулиганските им действия щебъде обратен.Хората не желаят шепа мотивирани от гладните за властмини партийки да им пречат да се придвижват свободно.Ще видим на изборите,но липсата на кресливата Мая в НС,която,както и кликата и ще се провалят заради крясъците си,ще ни лиши от ново парламентарно реалити.

216

бай Киро

преди 3 години

как Всички общински кметове в България станаха милионери от заплати ли, или гледат прасета и крави

215

майор

преди 3 години

Здравейте, ням да гласувам за шайката на суджуците и *** КП а вие си трошете главите

214

Нели

преди 3 години

ОСТАВКАААА ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА И ПУДЕЛИТЕ ИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ ДДС ИЗИСАЧЕ НА ГОРИ И ДАЛАВЕРИ КАК МОЖЕ ДА ГИ ТЪРПИТЕ

213

Анонимен

преди 3 години

Това за мен са група не но рма лници .

212

Анонимен

преди 3 години

Днес същите и з м е к я р радевисти са отишли пред дома на Борисов и са разпънали черен чаршаф пред къщата на децата му. Били са по-малко от 30 протестъра и са отишли уж на имен ден на Бойко Борисов и внука му Бойко младши. Това е най-г н у с н о т о нещо да се направи на този светъл празник. Но тези са чисти ф а ш и с т и. Разнасяха ковчези и стресираха софиянци цяло лято, провесиха бесилки и правиха вуду магии вечерта преди бума на починали в България. Сега дни преди изборите копаят д ъ н о то

211

Мая-"Само ГЕРБ&

преди 3 години

Понеже Мая и Триото гравитират около 4% на изборите, то решиха дефинитивно да откажат и последните си симпатизанти от гласуване! Гениална неумнота!Бойко с радост им осигури разрешенията за протест, полицейска охрана и ескорти. Би трябвало и с кебапчета да ги почерпи - заслужават!

210

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън !

209

ЕЛИ

преди 3 години

ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ АРЕСТУВА КАК БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ЩЕ ПРАВИШ МИТИНГИ И ОЩЕ ПО ЛОШО ЩЕ БЛОКИРАШ АУТОБАН ВЕЛИКИЯТ ПОЕТ СМИРНЕНСКИ Е КАЗАЛ:" БЕЗ ЧЕСТ ЛИ СИ ПРАВИ ТИ ЧЕСТ"-ТОВА ВАЖИ НА 100% ЗА МАНОЛОВА

208

Брест Литовск

преди 3 години

Русия си прави сметките без кръчмаря.

207

Анонимен 2

преди 3 години

Бат Буци ще управлява още 5 мандата,да си ни жив и здрав бе готин.

206

Анонимен

преди 3 години

Тези наистина са убити от простотията си! Една седмица преди изборите искат оставка. Да се смееш ли, да плачеш ли?

205

Ко,не

преди 3 години

Седмица преди парламентарни избори да искаш оставка на правителсво!!!Това го може само един българин!!