12

Равнопоставени

преди 3 години

Дтска учителка с 200лв.по голяма заплата от учител в горен курс.Едната пее "Хей ръчички" и събира числата до10,другият решава задачи от диференциали/задачи от "Висша математика"/. Ако това е мисленето на Дамянова съвпада с нивото на учител от начален етап. Ще има още по голяма неграмотност ,защото повето учител ,вече са с квалификация и специализация без необходимия хорариум педагогически стаж.Да не забравяме,че за ВУЗ това е каса за пари.Не може учител с посоченото образование да ни обучават

11

бивш учител

преди 3 години

Тази измисли невероятни измишльтини в училищата. Начален учител директор и зам -директор в училище до 12 клас.Миленчето била дъщеря на детска учителка и си мисли,че познанията им стигат да ръководят СУ.От къде да знае ,че тази ДИРЕКТОРКА трябва да подписва протокол за зрелост и ДИПЛОМ за зрелост с подпис на начален учител. Това е за прокуратурата дали са валидни такива дипломи. Факта,че назначават възпитател в начален етап с редуцирана заплата.Миленчето изравни заплатите на учтелите ДГи СУ.

10

Анонимен

преди 3 години

Тая е виновникът в училищата да се шири ненаказуемостта, агресията, наглостта и некадърността с нейното законище. Тая е причината качественото образованието в България да е елитарна услуга, пряко зависеща от материалния и интелектуален статус на родителите. С увеличаването на заплатите в сектора много закъсняха - сега привличат куцо и сакато. Освен това административната тежест, която изсмуква силите на учителите си стои.

9

Анонимен

преди 3 години

На тази персона не е зле да и се даде картбланш свободно да посещава пенсионерските клубове в страната и там да "разгръща иновациите" си ,които представя на еднокнижника като "съвременни " промени в окаяното ни образование ,толкова старомодни са ,ама подозирам ,че и в клубовете ще има пенсионирани учители с далеч по- големи знания и по- съвременни виждания от госпожата ,който се интересува само до прочете нескопосаното и законче , уж с иновации за образованието ни,значи и за клубовете не става

8

ПроСоТо

преди 3 години

е да,инвестирате в учителите..НО КОГА ЩЕ ИНВЕСТИРАТЕ В УЧЕНИЦИТЕ?!..о,пардон,забравих,че децата и учениците НЕ гласуват,така че са безинтересни за Хунтата..

7

6

преди 3 години

Ако ГЕРБ не искат да се провалят на тези избори тази да я махат веднага от екраните и медиите!Дрънкане на общи приказки ,кухи заучени фрази ,далеч от реалните проблеми на образованието!Тази и синдикатите да се махат -нищо полезно от тях до сега!

6

Даскал Пандо

преди 3 години

до :8 Когато се създаде електронно правителство,тогава и учителите ще работят по електронен път! Оня от Габрово похарчи 13 000 000 евро за пустото електронно правителство и още го няма!

5

Анонимен

преди 3 години

Учителите са със същия акъл като през социализма, само че сега всеки ден нещо се променя. И кога ще започнат да карат ученицитеда мислят, а не само да създават ходещи ксерокси? И кога ще се въведе предаване на курсови работи в електронен вид и проверка от къде евентуално е преписвано?

4

Анонимен

преди 3 години

Инвестирайте в добри адвокати, след 4 април ще са ви нужни!

3

Анонимен

преди 3 години

Коя е тая ?

2

мъкаааа

преди 3 години

Божее, събери си вересиите! Туй чудо колкото злини сътвори в образованието! Последните 10 години почти всяко безумие е продукт на това същество, подобно на ликвидаторите в ТКЗС, тази калинка уверено разрушава всичко стойностно и го превръща в чиновнически кич.

1

Нане

преди 3 години

Тая....От, както се занимава с образУванието в България, копа дъното!Тотална неадекватница.