15

Анонимен

преди 3 години

Русофобията е английска политика от доста време,искат да въвлекат и други държави в това русло на русофобията.Гледайте кадрите в Тубата как се отнасят англичаните с наследниците на Брежнев и как ги напиват умишлено,унижават и снимат това с камера и след това разпостраняват кадрите,щях да повърна от тази гнусотия!

14

Анонимен

преди 3 години

Да бе да ! Руски хакери ама друг път. Я да се върнеме малко назад в времето и да видиме скандала с подслушването на меркел и гемски депутати от ЦРУ. Ето кой продължава да подслушва и хаква немските институции заради северен поток2

13

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам германските другари да са много притеснени от приятелския руски шпионаж. Все пак имат общи грандиозни планове за строителство на патоци за ключови назначения на германски политици в Газпром и Роснефт. Ето канцлера Меркел скоро ще приключи с кариерата и къде да отиде горката естествено че ще заработи при съветските другари и приятели. Така че ако някой чака някаква по-остра реакция на Германия срещу руския шпионаж няма да я дочака.

12

Анонимен

преди 3 години

Другия път ще успеят и ще изтече информация кой и защо финансира нови щамове. Няма вечно да стои в тайна, всичко ще си дойде на мястото.

11

Анонимен

преди 3 години

Естествено, винаги са лошите руснаци.Някой да е очаквал друго?

10

абе тъпигьози

преди 3 години

колко пъти да ви казвамизолирайте блядная от всякъде, интернет, сателити, инфраструктири, магистрали, пътуща, стоки, газ, нефт, всичкотова са хора които единствената им цел е да рушат и да лъжат, да убиватразберете го това веднънж за винаги докато още имате шаннс

9

Анонимен

преди 3 години

гру не могат да бъдат спрени, сега пускат новичок над европа от таен невидим самолет - има снимка в фейса как исипват новичока от чували над еуропата. мръсни убийци

8

V

преди 3 години

Не ми се вярва. Русия и Германия има общи интереси за много пари ;) Май е по скоро пропаганда тва.

7

Анонимен

преди 3 години

"Експерти по сигурността подозират, че зад атаките е руската..."И на децата им е ясно вече, че тези обвинения идват от шopoш и компания.

6

подозрителен ТИП

преди 3 години

То ако ставаше само с подозрения...АДАМиЕВА немаше да се ***...

5

Анонимен

преди 3 години

Хакери са нацелили паролата на германски депутати за пощата ми. Но как ли са разбрали, че депутатите са избрали годината, през която Луи IX се жени за Маргарита Прованска? Та това е през далечната 1234-та година!?!

4

Анонимен

преди 3 години

След като видяха доходите на 5 млн. българи, хакерите се извиниха и започнаха благотворителна кампания за набиране на средства.

3

Анонимен

преди 3 години

Подозират... защо просто не заподозрат е това може да са просто немски хакери на които им е писнало да ги работят некадърни германски политици. Защото политиката в Германия е наистина много некадърна. Че я натрапват и на другите. Е.. то бива бива, ама...

2

Анонимен

преди 3 години

Империята на Злото продължава с престъпленията, но ще дойде ден да плати сметката с лихвите.:))))

1

79970

преди 3 години

Е, толкова ли не можаха да снимат с телефоните си, ами се занимават хакери!?!