183

Анонимен

преди 3 години

До Иван"защо не му е казал, че риска е по-голям от ползата"Защото риска е по-малък от ползата, затова не му е казал. До една година ще има умрели около две хиляди ваксинирани у нас, за всеки ли да вдигаме врява до небето?

182

Анонимен

преди 3 години

До Така еДруго си е да го изкараш Ковида при смъртност 1 на 200, нали?

181

Анонимен

преди 3 години

Поне не е починал от ковид.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 197И ти им вярваш. Ще покрият и този случай. Заради това да пласират васкината. Купили са най много от нея. Няма нищо общо, колкото нямаше и нищо общо с другите два случая.Как не ви омръзна да ви лъжат и вие да им вярвате!Нямате ли си глави на раменете да помислите . Да не сте овце!!!

179

Elli

преди 3 години

Важното е,че го е " предпазила" ваксината от страшния ковид него и околните...ужас...

178

Анонимен

преди 3 години

И сега, да ви кажат, че има пет шанса при 1,5 милиона, да се случи това нещастие, бихте ли направили ваксината? Аз лично бих я направил", коментира бащата.Правилно ли прочетох? Не мога да повярвам на очите си. Ако смъртта е страничен ефект от ваксината, не мерси!

177

Анонимен

преди 3 години

Казаха, че си е паднал на главата. Няма още данни да има поставена ваксина.

176

Така е

преди 3 години

И така ще бъде, докато няма отговорност за такива инциденти. Лекарят поставил ваксината неотговорен, вносителят на ваксината - неотговорен, министърът на здравеопазването - и той неотговорен... На първо място сред неотговорните излиза производителят на ваксината. Ами защо да не се упражни върху хората? Тях, пациентите - кучета ги яли...

175

НКК

преди 3 години

Както пише 191 АстраЗенекаы Спутник а и китайската Синофарм са ВЕКТОРНИ ваксини. Вече трябва да ви е ясно защо е тази истерия срещу АЗ, удара е насочен към Спутник и Синофарма. Това, Америка и нейният васал Европа срещу Русия и Китай, та дори и през труповете на собствените си народи в името на огромни печалби на шепа "хора".

174

Анонимен

преди 3 години

До ИдеалистАстра-Зенека е векторна ваксина. Много близка до Спутник V. Практически са идентични.

173

Анонимен

преди 3 години

Никой ли не разбра до сега, че с астра зенека е опасно да се ваксинираме.Колко хора още трябва нелепо да умрат, за да стане ясно, че тая ваксина трябва да бъде спряна от употреба!Да си я бият във Великобритания и Индия, където я произвеждат незнайно колко качествено.

172

Мъка

преди 3 години

Толкова е ужасно да си замине насила здрав и прав млад човек!Съболезнования на близките.

171

Идеалист

преди 3 години

Има две причини да се получат такива усложнения при ваксинацията: 1, Ваксинираният вече да е бил заразен и да е бил във икубационен период ( болеста още не се проявила )Затова не се извършват масови ваксинации в разгара на епидемия. 2. При РНК ваксините е кодиран част белтъка, с който корона вирусът се свързва с човешките клетки. Когато той се снтезира след нашите клетки след имунизацията и се влезе в досег с коагулационата система може би активира тромбоцитите и започва тробообразуване?

170

Иван

преди 3 години

Какъв лекар е този, щом е позволил сина му, който е на 23 г., да се ваксинира. Щом разбира, защо не му е казал, че риска е по-голям от ползата. Пък после бил шокиран!!! Да си къса дипломата

169

ЕМ

преди 3 години

Тези от вас които не искате да се ваксинирате направете списък и ги дайте на българите в чужбина като мен които чакаме и желаем да се ваксинираме

168

Анонимен

преди 3 години

Ако бащата не беше потърсил медиите, някой щеше ли да разбере?

167

Коприва

преди 3 години

Съжалявам за момчето. Съболезнования на приятелите му.

166

Анонимен

преди 3 години

Шансът здрав човек да получи тромбоза без ваксина е много по-голям от 5 на 1.5 милиона

165

Анонимен

преди 3 години

"И сега, да ви кажат, че има пет шанса при 1,5 милиона, да се случи това нещастие, бихте ли направили ваксината? Аз лично бих я направил", коментира бащата."Кажи, чесно?

164

Анонимен

преди 3 години

Все питам и все не получавам отговор...Какво стана с предложението ми да се ваксинираме с внучетата на боко от едно и също шишенце?