9

Нема

преди 3 години

страшно бюлетините са напечатани. Озъртайте се ще искочи заека.

8

пенсия-дева

преди 3 години

А тези,които не знаят да говорят и да четат български език могат ли да ползват умните машини......

7

Недоразбрал

преди 3 години

Никак няма да гласувам с машина!Не може шепа червени от ре пки да ме приравняват с венецуелски пеон,който бере банани в селвата за кефа на Мадуро и московските му гурута!!За по сигурно хартиена бюлетина 28 или пък,за НФСБ или ВМРО!!Купуването и продаването на гласове,гласуването за БСП,***,Няма такава държава има такава мутра Славуца,Мая разпорети ната,отровните гъби,откачения поп и варненския му еквивалент Копейкин е престъпление!Който хване тяхна бюлетина,да му изсъхне ръката до лакътя!Казах!

6

Анонимен

преди 3 години

Единственият, който повтаря едно и също 30 години е Волен Сидеров, май само той останада казва нещо , всечки други мажат с баданарката !

5

Ставри

преди 3 години

Не гласувайте с машина, опасно е. Пък и машините могат да се манипулират и от дистанция. За да сте сигурни, че гласът ви ще се отчете правилно, гласувайте с хартиена бюлетина. Дадоха се луди пари за машини, за да се угоди на фигуранта. Хората го разбират и затова няма да гласуват машинно. По този начин ще бойкотират идеята на българския Мадуро. Между другото, много му отива това име. Той е срам и позор!

4

Откакто

преди 3 години

Направиха машините за е-винетки и сума народ заблудиха с жингитайската азбука в тях машини НеПипам.

3

Рафаело

преди 3 години

Ще гласувам преференциално за определен член от възможните. Даже ще го нарисувам на бюлетината, за да е по ясно. Членът.

2

Ямболски цървул

преди 3 години

С използвана тоалетна хартия ще си пусна гласа.

1

Анонимен

преди 3 години

Няма народни представители, има партийни такива.