18

Анонимен

преди 3 години

В Занзибар вече има толкова много българи, че скоро ще го обявяват за Южна Македония.

17

Жеко от Г.Тошево

преди 3 години

"Бий ходилите в Занзибар", докторите да намерят аргументи, населението ще се радва, избори идват, властта е справедлива, вика народът, ще ми ходят в Занзибар, нека им сега.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 Нещо куца в разсъжденията ти"Bcичĸи пpиcтигaщи в Hopвeгия, вĸлючитeлнo нopвeжĸи гpaждaни и тaĸивa cъc cтaтyт зa пpeбивaвaнe, пoдлeжaт нa 10-днeвнa ĸapaнтинa в xoтeл cчитaнo oт пoлyнoщ нa 28 мapт 2021 г., cъoбщaвa Mиниcтepcтвo нa външнитe paбoти. Πpичинaтa зa въвeждaнeтo нa мяpĸaтa e бъpзoтo paзпpocтpaнeниe нa нoвитe щaмoвe нa СОVD-19."А тук са наложили карантина за някоя друга държава само и пак се намират такива да оревават всичко

15

О...йе

преди 3 години

Ела на остров Тринидат,да видиш палми как цъфтят,рискуваш вирус в Занзибар,да ти го донесе комар.Ела на остров Тринидат,да видиш океански рай,останеш ли в бегето-глад,кой оцелява, не се знай.

14

Анонимен

преди 3 години

Стана защото другите затвориха врати. Ако и там затворят - кифли и кренвиршки ще ходят на друго място. Безкраен цикъл

13

Анонимен

преди 3 години

Може българките да искат черен шпек, може и да нямат пари за Малдивите, знае ли човек :)))

12

utochnete

преди 3 години

Zaradi cherniqt jezyl jenurkite poludqxq

11

чети внимателно

преди 3 години

1.`Как се строи ваканционно селище от българи в Занзибар е ясно вече.`2.`пълно отсъствие на мутренски тикви`По 1 е ясно, че като не им позволиха да строят с незаконно презастрояване в Гърция, отидоха там.По 2 не ви е ясно, че това са същите наши Бг мутри, не са извънземни.

10

Анонимен

преди 3 години

Някои африкански президенти ме кефят. Изобщо не им пука от натиска на глобалистите. Като оня дето бе вкарал обрратни в затвора и бе казал, че ако забременее някой от тях, тогава щял да разреши еднополовите бракове.А представете си нашия с джипа или Президента да кажат това, не да затварят.

9

Анонимен

преди 3 години

За завиждане са:- бял пясък на плажната ивица- топъл и ласкав океан- радостни и сити хора- пълно отсъствие на мутренски тикви.

8

Анонимен

преди 3 години

Черните са корави , защото са млади , няма вирус мирус . Те рядко живеят над 50 , че короната да ги мори. Там има къде къде по опасни болести , че короната ли ще ги плаши. В общи линии ако си здрав короната ти минава за 7 дена , ако се ваксинираш с Пфайзер ( при втората ваксина ) от личен опит го казвам , се разболяваш за седмица. Тоест в единия случай 7 дена , в другия е седмица. При ваксинирането обаче разболяването ти е планирано а не е внезапно и вероломно. Точно да го таковаш и Опс корона .

7

Анонимен

преди 3 години

Вероятно още българи са купили земя в Занзибар и строят още туристически селища за без пари. Тези платени статии са ясни като бял ден. Как се строи ваканционно селище от българи в Занзибар е ясно вече.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Очевидно никой не вярва в 'тестовете' - те служат само да раздухват цифрата на така наречените 'заразени' от които 80% и не развиват никакви симптоми - което значи че не са и се разболели!Защото всеки човек може да бъде обвинен в болен от 100 болести - от които няма никакви симптоми...

5

Анонимен

преди 3 години

Ами защото в Танзания имат водачи далеч над нивото на европейските педдалли.Лукашенко го изключвам. Той е мъжкар. Останалите барабар с нашия са за водачи на розови паради.

4

до 2

преди 3 години

Миналата седмица имаше 6 положителни от завърналите се с един чартър. Не стана ясно с кой щам се върнаха от Занзибар. Но може да се провери.

3

Първо помисли !

преди 3 години

Не отивай ти във Занзибар,там мутирал щам е Цар.Не отивай ти във Занзибар,ще запалиш тук пожар !!!После ако някак аз пострадам,много ти ще плачеш !Вярвай !!

2

Анонимен

преди 3 години

Доколкото е известно - до сега няма завърнал се турист от Занзибар който да е дал положителент тест (не че тестовете са толкова точни)!Въпреки това - ги слагат в карантина - ей така - за Назидание! (че са се осмелили да нарушат повелите на Партията (Герб)...

1

Перископ

преди 3 години

Отново ни се лансира тази дестинация, а това е вредно и безотговорно. Особено когато правителството на Танзания не само, че не предоставя данни за епидемиологичната обстановка, но и откровенно лъже. Иначе на острова се шири повсеместна мизерия, всеки те гледа в ръцете и безброй туристически капани ви дебнат навсякъде. Не си заслужава да рискувате вашето и общественото здраве.