66

Скопски

преди 3 години

Основния проблем е че македонските елити никога не са били за истинска независимост и разкъсване на връзките с Сръбиа! Само по течение на обстоятелствата, на пост Ю конфликтът и съпротивата на Хрватите и Албанците Скопие се здоби с независима държава, в основа като сръбски троянски кон..през 90-те за заобикалане на ембаргато към Белград а сега в НАТО..Откако смазаха българшината, след 1945г. Белград и Скопие не ни помислуваха че е можно българскиат въпрос в Македония повторно да бъде актуелен.

65

цървул

преди 3 години

До Гоце ДелчевДа мисля, че са аналогът на най-низшата каста в Индия, а именно ***.

64

ББ

преди 3 години

Това не е нечия "победа"Народа ни искренно иска СРМ да е член на ЕС...България ги предложи ..за бога...първи ги признахме за Независима Държава...те ни горят Националният флаг...крадат,езика и писмеността ни,Националните ни герои...обиждат ни по всякакъв начин,насърчени от сърби и руснаци...българите не сме им врагове...лудост някаква...ЕС и НАТО са ценностите на Народа ни!

63

ББ

преди 3 години

Бог да пази САЩ,ЕС и Съюзници...Справедлив и Мирен Свят!!!

62

ББ

преди 3 години

не уважаемият в Родината ми г-н станиШеф е роден агент на КГБ...никога не е бил Българин!!!

61

ББ

преди 3 години

Благодаря Ви,че намерихте Смелост да видите поредният троянски кон на русия...СРМ!

60

ББ

преди 3 години

Народа на България сме лоялни партньори,използвани сме от руско-сръбската пропаганда...бях отчаян признавам си го...разбирам,че имате интереси...те ви манипулират и използват...ченгета за пари обслужващи олигарси,руснаците за да ни прекършат и да започнем да ви предаваме,вие за суровини почти се отказахте от нас...Благодаря Ви...ЕС е най- човешкият проект в Историята на Човечеството..бях циничен и моля за извинение

59

ББ

преди 3 години

Признавам...циничен критик ви съм...но Ви Благодаря от Сърце и Душа...Родината и Народа ми никога не е виждала подобна Справедливост...Бог да пази ЕС!!!

58

химн на мЪЪъкедония

преди 3 години

Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи и пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев с пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

57

това не е виц

преди 3 години

Македонец бие сина си и му говори : "2-ка по математика, че е голема наука - разбирам , ама 2-ка по история на северна македония дето нема и една страница не разбирам."

56

Скопски историчар

преди 3 години

И Шо ке праим сеги?Свърши гипса за Скопския ДИСНИЛЕНД...Гърците ни смениха името на държавата и байряко...Българите ни отсвириха за ИНТЕНЗИТЕТОи язъйко...а сърбите ни се подхихилкват от страни и ни викат че сме будали...Само албанците ни се радват и точат лиги заЗАДНИЦИТЕни...

55

ЛуноЛуноземьомакедон

преди 3 години

Омръзна ми да ни занимават с болните от психиатрията до Вардара.Нахиленият Зайо Байо е измамно приветлив и плъзгав катПЛУЖЕК.А агресивният тон и враждебното отношение на официалните власти в РСМ и пейзаните македонисти е знак, че те все още не са си написали домашното за България.

54

анаЛизатор

преди 3 години

мЪнкидонците са крадци на българска история-Фалшификатори!Историята ВИНАГИ се основава на архиви и документи.Всички архиви от най-големите хранилища по света - Византийските архиви,Лондонския Императорски архив, Истанбулските архиви и пр. сочат точно това, което е записано в Българската история.Единствено историята на психопатите от РСМ се основава на мултиетническо смукане от пръсти.ВЕТО до ДУПКА!Никакви отстъпки и само сопа за северните макета, докато не изкоренят антибългаризма !!!

53

Галилео Галилей

преди 3 години

Екватора е едина мислена линия, която разделя земното кълбо на южна и северна Македония.

52

горд българин

преди 3 години

Антиките от РСМ продължават с комунистическите, тарикатщини, усвоениот др.Тито и КОМИНТЕРНА-правейки се на умряла лисица и на запад,и на изток.Не желаем те да вписват в устава на тази югопровинция достойното име българи!Ние вече нямаме нищо общо с вас,не заслужавате честта да се наричате българи.Срам би било за всеки от нашите прадеди да види как днес внуците им се сърбеят и плюят и храчат по майка България! Бройте се за албанци,оставете българите на мира!

51

уйо Груйо от Перник

преди 3 години

ВЕТО до ДУПКА!Проба грешка,проба грешка и така след някоя и друга ПЕТИЛЕТКА ще узреят.

50

Каракачанков

преди 3 години

България не бърза за никъде!Който иска Еуропска уния да си приведе в порядък историята и езика....!Краденето и фалшифицирането на историята не се толерира в ЕС!

49

Фригиднакууучка

преди 3 години

Ако изобщо се приеме,че днес съществува"македонски език",много ми е интересно защо такъв не е съществувал по времетона Османската империя,по времето на Александър Македонски или през Средновековието.Македония е географски регион, превърнат в държава вследствие на целенасочена политика от типа "разделяй и владей",практикувана от сърбите и поощряванаот запада.

48

густо майна Филибето

преди 3 години

Обърках се от Филипополис,,,,аз съм истинския македонец защото живея в град основан от пра,,,пра,,,1000 пъти пра дядо ми Филип Македонски.Онези от Вардаро ще ги съдя ,че искат да ми откраднат идентичността!Кой знае от къде са се досурнали в бащини ми двори и първата им работа е да ми отнемат гражданството !

47

АЛ,мЪкедонски

преди 3 години

Од Вардарот по длибоко нема и од Шар планина по високо нема.Само племето МАКЕДОН е по старо от динозаврите.