18

Анонимен

преди 3 години

Украйна трябва да атакува и превземе Крим от Русия, за да го върне на САЩ.

17

Анонимен

преди 3 години

САЩ искат Украйна да започне истинска война срещу Русия. Те ще помагат с оръжие, което Украйна да си купи от тях. Те не искат. Предатели са на евроатлантизма и не заслужават да влязат в НАТО и ЕС.Нека докажат верността си към новия Началник.

16

Анонимен

преди 3 години

Утре всички на Шипка да се заразяват - трябва да сме първи по умрели!

15

Анонимен

преди 3 години

Ай синдржиря и в сибиря бее 18 ли си кво си !!

14

До 14 аман от русофи

преди 3 години

АйсектирБе ГендарСороски. Ти ли ше се прайш нс мъж бе ? Вие сте малка група само в София бе, та си тръгнсл да се ръбиш

13

Анонимен

преди 3 години

На човек от населението Украйна има с 7,3% повече починали от Русия и с 18,1% повече заразили се. България е с няколко обиколки пред тях най-вече по починали.

12

Ко да им е

преди 3 години

Абе европейски ценности. Но и ние натам вървим. Икономически имам предвид.

11

Анонимен

преди 3 години

Тези 362 починали в Украйна са колкото 57 починали в България според населението.

10

аман от русофили

преди 3 години

България наистина е провал, но за ЦРУ , НАТО, а също и работата на Щатското посолство. Благодарение на лошата им работа, навсякъде свободно пишат русофили," компетентни" по всичко и спазващи всички пропагандни похвати. Плюят по държавата ни, обиждат официалната власт, обиждат открито НАТО, Щатското посолство. Пишат открити призиви за напускане на ЕС и НАТО. Свободия, каквато в любимата им Раша се наказва с каторга! Сега се чудя, дали моето и то не е за ***-съдържа лоши мисли!

9

42

преди 3 години

Таратанци от Астра Зенека. Има една индийска ваксина. Уж като Астра Зенека, ама не баш.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9И кво даваш смъртните случаи в майка Русия, като там отдавна ги крият? Тамошните ги умножи поне по 5 и ще си все още далеч от истината...

7

Само в расията

преди 3 години

Новозаразените са 8-9 000, официално, неофициално двойно повече, умрелите- нула официално, неофициално - повече от Украйна, но пропагандата мели на едро.

6

Анонимен

преди 3 години

Украйна 42 милиона и 343 починалиБългария 7 милиона (6 пъти по-малко) и 116 починали (3 пъти по-малко) Значи всъщност ние бихме имали 2 пъти повече починали ако бяхме с еднакво население

5

гражданин

преди 3 години

, нали много си харесваха зеления президент-клоун? Ама така е с наивниците, които все търсят месия. И тук има един чалгар дето му прилича.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 340 милиона 31 хиляди смъртни случая, Русия със 145 милиона над 500 хил смъртни случая с "първата регистрирана ваксина в света.Украинците е по-добре да бягат надалеч от "успешните" руснаци.

3

Анонимен

преди 3 години

Украйна няма да купува недемократична руска ваксина. Украинският министър на здравеопазването заяви, че не изключва възможността за закупуване на ваксина срещу ковид-19 от Русия, но след призоваване в американското посолство американският посланик в Киев Кристина Квин го уведоми, че е решила Украйна да не закупува руска ваксина.

2

Анонимен

преди 3 години

Това и нас ни чака !? Помнете кога съм го написал и другия вторник си връщаме първото място

1

От СиднеЙ

преди 3 години

При близо 43 милиона население и никакви мерки ... това е нищи