44

Тати

преди 3 години

Без ПРОПАГАНДИ МОЛЯ! КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА СЕ ВАКСИНИРА !НЕ ВСЕКИ ЧОНЕК ЧОЖЕ ДА СЕ ВАКСИНИРА, ПРИ НЕПРОУЧЕНИ ВАКСИНИ, КАКВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ? ИЛИ АКО ДВЕ ДОЗИ НЕ СВЪРШАТ РАБОТА ЩЕ СЕ БОДЕМ НА ВСЕКИ 6 МЕСЕЦА, И ОТ ТОВА ЩЕ ИМАТ ПОЛЗА СОЙ - САМО ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОМПАНИИ! ОСВЕН ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА И ДИСКРИМИНАЦИЯ СПРЯМО ХОРАТА, КОИТО НЕМОГАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ , ТЕЗИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ТАКАВА И ВАКСИНИРАНИТЕ! ТОВА Е ДЕСПОТИЗЪМ!!!

43

Анонимен

преди 3 години

И при нас е така, само дето ваксини няма.

42

до 10

преди 3 години

напротив, думата е на място, ти си в грешка.

41

пфф

преди 3 години

много гаден тоя израел нищо нормално не прочетох за тЕх

40

Хм...

преди 3 години

Хвърлих един бърз поглед на въпросния пейпър, повдига много въпроси. Ще му хвърля по-обстоен поглед следващите дни, когато имам повече време. А относно коментара отдолу, че резултатите към днешна дата били очевидни - не знам кое им очевидното, още повече че сегашното развитие напълно съвпада с прогнозата на авторите, които в края пишат, че очакват на първо време спад в смъртните случаи за няколко месеца, след което да започнат да се проявяват средно- и дългосрочните негативни ефекти.

39

Bili

преди 3 години

благодаря на колегата с имената на доктор Селигман и Йатив. показват ясно на с научни данни високата смъртност на ваксинираните. който иска може да прочете вместо да клика минуси. ...но това е грешната наука - дето не е в партийната линия...

38

дебил

преди 3 години

До до 42цензурираната дума е ДЕБИИЛЛЛ = човек който прави нелогични неща без да има смисъл но намиращ логика в действията синапример някой който не иска да се ваксинира

37

до 42

преди 3 години

До Дежа Вюе какво общо има с това да репресират някой за дето се е родил такъв без да зависи от негои да ограничават някой за дето е *** и неще да се ваксинира и застрашава себе си и околните без да го осъзнаванищо общо не виждам аз

36

Дежа Вю

преди 3 години

"На неваксинираните им се позволява да сядат отвън в ресторантите, ваксинираните могат и вътре."Колкото и да обичам евреите и Израел, чувствам се длъжен да кажа нещо което вече съм видял (от документалните филми):На евреите в Третия Райх им е било позволено да ходят по улиците, но не и по тротоарите. Било им е позволено да се разхождат в паркковете, но не и да сядат по пейките. Ако си евреин си длъжен да носиш жълта звезда. На ваксинираните в Израел им "подаряват" специални значки!

35

мдаааа 39

преди 3 години

До 38ЕС ги разглези много

34

38

преди 3 години

До Диянстига с тия глупостиимаше имунизационни листове преди 90теза да си извадиш виза за западна държава или сащ или африканска страна искаха по 10 имунизации с печат от лекар и подписаз съм ходил по западна европа тогава за всяка държава кандидатстваш за виза и ако не представиш тоя лист не ти дават изобщо да си подадеш документитеаман от миленеали дето мислят че света е възникнал 1990

33

Диян

преди 3 години

Всъщност ваксинационните паспорти не са без аналог в историята. Хитлеристите въвеждат т.нар. свидетелство за арийски произход, което, ако не е било налично, силно е ограничавало гражданските ти права. Продължението го знаем всички.

32

д-р Менгеле

преди 3 години

Трябваше да им кажем, че ги спасяваме от вирус навремето, щяха да се бутат за място във вагоните. Ама нищо, поне наследниците ни са 94% по-ефикасни.

31

Анонимен

преди 3 години

На всеки шест месеца БОЦ.. А какъв късмет, че точно сега и файцър, и мъдурна ще строят огромни заводи в Израел...

30

Анонимен

преди 3 години

Според анализ, публикуван от двама учени от еврейски произход, но живеещи извън страната (ето имената им на латиница, ако някой реши да потърси техния анализ - Herve Seligmann и Haim Yativ) се наблюдава 40 пъти по-висока смъртност от Covid-19 при ваксинираните, отколкото при неваксинираните. За хората под 65 години цифрата е още по-стряскаща - 260 пъти. Двамата използат оициалните данни на израелското МЗ. Може и да е случайно, но при всички случаи нещата далеч не са толкова еднозначни.

29

Анонимен

преди 3 години

Това ли е "нормалното", принудителен медицински експеримент на всеки шест месеца? И безсмислен, безпричинен тормоз за отказалите експеримента?

28

Цървул

преди 3 години

Бях очарован от онзиденшния призив на Нетаняху!- Нека не допуснем правителство на дрипльовци и просяци,водени от омраза,отрицание и негативизъм!!!Чудно откъде в Израел са научили за Манолова,Дончева,Бабикян, Слави и Хр.Иванов???

27

Анонимен

преди 3 години

Israel Uber Alles!Това е лайтмотивът на съвременната държава Израел!Всеки васиниран получава паспорт - "Истински Евреин"Всеки неваксиниран - как там се нарича? Еквивалента на евреин в Третия Райх!Сигурно ако отидем като туристи в Израел ще ни окичат със жълти звезди ако не сме ваксинирани???!!!

26

Анонимен

преди 3 години

А какво има да каже госпожата за делото срещу Израел за насилствени имунизации? По-добре смърт пред това нормално. Не виждате ли, че тези локдауни не са за превенция на превенция срещу зараза и вируса, а с цел срив на икономиката, загуба на работни места, бедност и лишаване на хората от права и свободи. Всичко е измама и схема. Хора, събудете се! Политиците ни продадоха в Давос. Прочетете.

25

Анонимен

преди 3 години

Както правилно отбеляза Борис Джонсън, успехът на ваксината се дължи на капитализма и алчността.**************Израел не произвежда т.е.не продава ваксини!Те ги купуваха!Русия тръгна първа. И, основно ги продава по континентите.С цели 3 ваксини!После излязоха още, на частни компании.