129

Анонимен

преди 3 години

Пълни лъжи, как не се умориха да плащат хората. По-лошото е, че има такива, които се връзват.

128

Анонимен

преди 3 години

До ДианаРусия е огромна държава. Ние пък какво оправдание имаме? Аз се чудя, дали ще има ефект от тези ваксини, но пък ще станат задължителни.

127

доко

преди 3 години

До Случаен минувачОт фейсбук ли получи информацията или ЦРУ?

126

Далай Лама

преди 3 години

Световен тероризъм е този Ковид 19 ! Комунистите си позволиха да преебат човечеството - пуснаха вируса в Китай ! Сега готвят нов, още по-страшен вирус ! Хитлер не е трябвало да гори евреите, трябвало е да гори комунистите - злото на човечеството !

125

Доктор

преди 3 години

Не е необходимо да посочваш някой , че е повреден , че е ***, че е урунгел, достатъчно е да разбереш , че е русофил ! Тази част от народа , която приемаше рускосъветската дружба като слънцето и въздуха , докара три национални катастрофи и беднотията по нашите земи !!!

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Коя зодия си?

123

Анонимен

преди 3 години

Всички конспиративни теории са плод на болни мозъци, и като гледам такива не липсват!

122

Ди

преди 3 години

Много се радвам, че написахте как стоят нещата в Централна Европа. Явно не ви стиска да напишете такава статия и за България. Нищо, ние ще четем и ще си заместваме.

121

Случаен минувач

преди 3 години

На това, че вирусът бил тръгнал от животни, не вярват вече и гаргите.На 19 октомври 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. https://youtube/watch?v=Vm1-DnxRiPM&t=0s И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява!А в това време в Ухан има световни военни игри. Пуска се, участниците го разнасят и после се обвинява Китай.

120

СПАС

преди 3 години

ДА КУПУВАТ РУСКА ВАКСИНА И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!! ТОВА РАЗБРАХ ОТ ТАЗИ ПРОПАГАНДА!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛЪЖЕТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПРОТИВНИЦИ СЪБИРАТЕ!!! МАДЖАРИТЕ ЕДНА ГОДИНА СА С ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ, А ТЕ ПИШАТ, СМЪРТНОСТТА БИЛА ЗАРАДИ РУСКАТА ВАКСИНА??????????????? СМЕШКОВЦИ!!!

119

Nema

преди 3 години

нищо общо с ония ваксини и сега.Играят *** игра както ваксините за деца и накрая ги направиха инвалиди.

118

Анонимен

преди 3 години

Маски и ваксини са предвестник на белега на звяраЧовече, нас в училище през социализма ни водеха под строй целите класове в лекарския кабинет да ни ваксинират срещу детски паралич, шарка, морбили, туберкулоза и т.н. Даже не знаехме срещу какво е, а само, че ще ни бият инжекции. Еми, гарантирам ти, че ако сме се озверили, не е от това.

117

Маркс

преди 3 години

Призракът на фармако-комунизма шета из Европа.

116

Анонимен

преди 3 години

Хайде после не вярвайте,че вирусът и модификациите му се създават по изкуствен начин и не само това,но и се разпространяват по същия начин!Вижте,как избирателно удрят непокорните на господарите държави,независимо,че някои от тях(Чехия,Словакия) стриктно спазват вскакви локдауни.Затварят до дупка и също толкова заразата си вършее безпрептствено - "някой" се грижи усърдно за това.ТРябва да се смаже всякакво непокорство!Нас засега не ни съобщават никъде,защото и без това си отиваме като народ!

115

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

114

Анонимен

преди 3 години

Да, но не от вчера. При такова качество на живот,храна, въздух и въобще отровна атмосфера нас корона вирус ни не требе. Сал един д...лен министър председател ни стига.

113

Ш'та запаля

преди 3 години

"В Унгария, която използва без разреш5ение от Европейската комисия по лекарствата , наред с други неща, руската ваксина Спутник V и китайската ваксина Sinopharm, до момента има 18 хиляди смъртни случая - докато в страната живеят по-малко от 10 милиона души."Това сложно съставно е обида за средно интелигентен човек.

112

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо, вилнее ваксъркса пропаганда.

111

извода

преди 3 години

Путин ще закичи с тиквен медал Орбан за най-голям инвеститор за 2021.Руснаците ще усвоят парите, а Унгарците ще *** като мухи.

110

Анонимен

преди 3 години

Ковид,маски, карантинаУжас, паника, ваксинаСрещи със имам и попВероятна смърт и гроб