35

КОЙ

преди 3 години

Нас ни оправят вече 30 г.,и си седим оправени в една мизерия тук в Северозапада и от всички само обещания = лъжи

34

Да бе!

преди 3 години

Военното разузнаване, на което Гешев няма доверие, защото е пробито от кремълските шпиони е подчинено на Каракачанов и първата задача на премиера Борисов след арестуването на шестимата шпиони, бе да уволни военния министър Каракачанов,но това не стана....

33

Анонимен

преди 3 години

вмро са едни болни, с носталгия по комунизма, диктаторски настроени мозъци.

32

Анонимен

преди 3 години

Всички в казармата,само така ще се спаси Северозападна България!

31

Койчо

преди 3 години

Хората гласували за тези уж патриоти бяха твърдо против боко тиквата.А тези 4 години му ближеха за пари

30

Баба мара

преди 3 години

арестуваха председателят на агенцията за българите в чужбина не спряха издаванетона бълг документи на 4 и 5 поколение не закриха изборните секции в турция тамбългари няма не спряха детските на индииците хем не учат хем не работят и ощемного други

29

Анонимен

преди 3 години

Към "патриотите" от НС: четири години се стискахте като девици, поливахте протестиращите с маркучи с вода (Ачо Джамбаза) и се правехте на революционери, мятайки бомбички по хората, а сега искате да набирате рейтинг и гласове сред хората! Та вие бяхте най-големите лakeи на Боцето и ГЕРБ и се съревновавахте с"Воля" кой е по-голям натегач. Вашият лидер беше хлъзгав като мряна и накрая стигна до ситуацията да оплюва прекия си командир - президента на БГ ген.Радев.Търсете си наивници и будали!

28

реалист

преди 3 години

Смешници, които лансират християнските ценности, а са патерица на най - крадливата и корумпирана групировка ГЕРБ, която тайно се опита да вкара ИК и ЗСУ в страната. Няма такива лицемери като тях. Всеки глас за тях е загубен.

27

Рамбооо

преди 3 години

Изградете конкурентен износ на био земеделие и отстранете турския износ за Западна Европа. Тогава ще имаме упех в земеделието и ще върнем младите в Северозападна България.

26

реалист

преди 3 години

Не е патриотична партия, партия, която е патерица на джендърска партия, символ на корупцията и задкулисието в страната.

25

Shark

преди 3 години

Ааа хайде хайде. Досега бяха в управлението, къде им бяха амбициозните планове. Айде няма нужда.

24

Анонимен

преди 3 години

туризъм не трябва на северозапада.Производство и инвестиции му трябвата на северозапада и тунел под Петрохан

23

Анонимен

преди 3 години

На тези избори,тази партия ще претърпи,най големият си крах! Няма да им прости българина,че ламтяха за власт и изкуствено държаха борчето мутра на власт,цял мандат!

22

Нов политик

преди 3 години

Имам план за създаване на хиляди раб места в северозапада. Ще построя 20 затвора и ще вкарам около 80% от всили депутати и участници в правителствата от 1990 г. насам. Гарантирам поне 40 хил работни места за надзиратели, администрация, готвачи, инквизитори и каквито се сетите. Отделно всички затворници-бивши политици ще работят като земеделски работници по пустеещите площи и ще създават БВП.

21

Анонимен

преди 3 години

Управляваща партия не може да прави планове какво ЩЕ направи ,ако спечели. Управляваща партия се явява на нови избори с ВЕЧЕ свършените неща от нея. Какво и пречеше да ги направи тия неща досега ?

20

Анонимен

преди 3 години

Добре говори челяка, но все пак да не забравяме, че всеки орангутан може да се вкара в релси, това се отнася и за "арийците" българи, които също са диви животни от хабитата...:))))

19

Анонимен

преди 3 години

И що сега? Нали бяха патерица? Можеха да го направят със заплаха иначе да съборят правителството.Не знам, ама който гласува за Герб, Вмро, Воля, Бсп, Дпс, метастазите на Сдс, Атака, Валери Симеонов, Слави е определено с диагноза маззохист. Всички са доказано алчни, некадърни и подвластни на западните душмани люде. Едните са подвласни на южните.

18

Ехо

преди 3 години

Какво направиха ГЕРБ за северозапада??? ВМРО управлява с тях. Защо този човек лъже или приема хората за немислещи. Приказките му показват отношението му към българите.

17

Обещават, че

преди 3 години

Паспортите на килограм ще се продават в Билла в жълта найлонова торбичка.

16

един

преди 3 години

Брей толкова работни и амбициозни какво ще ги правим в бъдещия парламент? Сигурно трябва да правим износ на депутати ,та и другите да им разберат от пъргавите нашенци!