21

Ани

преди 3 години

С прилагането на закона, един по един всички престъпници ще отидат в затвора. И така ще се отърси България от социалистическата си плесен.

20

Анонимен

преди 3 години

Като чета въпросите на експерта и разсъжденията му по тях, се чудя кой му плаща заплатата и чия е ползата да се появява по медиите.

19

Ало Ваню

преди 3 години

До по-важно: Колега, радеффски е Масон и не му дреме. Но е доста по-учен от онзи с прякор на зеленчук.

18

Интеграл от Хикс 2

преди 3 години

Важни сме и то Много. Просто сме Руски Троянски Кон в НАТО и ЕС. А онзи Лавров проплака, че никой не се интересува от русия.

17

Анонимен

преди 3 години

Кой ще даде важна информация на НАТО на православен, славянски народ, който ползва руската азбука кирилицата?________Не "руската азбука кирилицата"!!!!!!!Българската азбука!!!!!!

16

Само питам

преди 3 години

Интересно как ще реагират русофилите, които сега защитават руските шпиони и оправдават зловредните действия на Русия срещу България ако в Русия разкрият българска шпионска мрежа? Сигурно ще искат България да се извини и да плати обезщетения а шпионите немедленно да бъдат разстреляни.

15

ситната риба

преди 3 години

От нищото - нящо!Бойко сега се сети да си прави имидж...

14

Раковски

преди 3 години

До те са хиляди кат тяхРуския камшик повече боли от турския бич!

13

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....славянски народ, който ползва руската азбука кирилицата.....Ти от коя планета падаш? Когато в България се е пишело на Кирилица, блатняците още са драскали чертички и ченгелчета :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12

Скандалните

преди 3 години

Разкрития изглеждат като прикриване на много по големи скандали. Аматьорски и незадълбочени. Въобще не стигат до най високите етажи и възложители. Но може да са предупреждение към тях за изборите.

11

Анонимен

преди 3 години

смешните предизборни напъни та тиквун и прокурорчето. какви тайни? на кой му пука за най слабата, бедна, корумпирана, обезлюдена страна - подобие на държава, която не взема сама никакви решения?не забравяйте, че доктрината на САЩ е театъра на военните дейности утре да е Европа.но.....много се лъжат.

10

рашка говняшка

преди 3 години

А колко е интересна за българските служби Русия?Всички знаем че това е една империя със затихващи функции.

9

те са хиляди кат тях

преди 3 години

2/3 от българите са потомствени руски шпиони например семейство Стоян Заимови!

8

те са хиляди кат тях

преди 3 години

2/3 от българите са потомствени руски шпиони например семейство Стоян Заимови!

7

по-важно

преди 3 години

какви щети е нанесъл предателя решетник радефф, защото не е дърт чиносвник от запса а действащ президент, който трябва да понесе цялата строгост на закона в момента когато престане да бъде президент....ако не избяга в братската нему руска територия

6

Анонимен

преди 3 години

Кой ще даде важна информация на НАТО на православен, славянски народ, който ползва руската азбука кирилицата?САЩ ни лъжат, за да им купуваме оръжието.Излъгаха ни да купим самолетите им, но Праси не иска да им купува бетеерите Страйкър. Ще купи.

5

V

преди 3 години

Аааа .Къде е русата ве ? Таз е много Брюксел .Брюксел иноо .Общи приказки. Аз не помня по времето на соца да е имало предаване Москва едно .Амааа ко да прайми .То и бали на СССР в България нямаше .Оръжейните сделки тази година са много малко заради кризата.Падна цената на петрола и много сделки на големи потребители паднаха.

4

ГИГАНТА

преди 3 години

До АнонименАНОНИМЕН ЩО НЕ ПРИЕМЕШ НАЙ-НАКРАЯ ЕДИН ГОЛЯМ В ТВОЯТА ОТВОРЕНА КНИГА, А?ЕКСПЕРТ ПО ВСИЧКО НАГЪ.Л *** ...

3

G

преди 3 години

На гол тумбак, чифте пищови сме. От сателит се вижда ясно под земята. От преди няколко години от сателит можеш да прочетеш на бутилка, етикета за съдържанието ако е на открито, толкова качествена е картината.

2

Анонимен

преди 3 години

Нали осъзнавате че ние не пазим никакви кой знае какви натовски тайни, нито имаме свръх модерно оръжие, нито сме стратегическа военна зона! Какво да откраднат от нас? Данните на някой 30 г самолет, който китайците вече тайно произвеждат ли? Това са смешни глупости и предизборни фашкии, целящи отвличане на вниманието!Отдавна сме отворена книга за всеки, приемете го най-накрая!