8

Само питам

преди 3 години

До ЗаповедКакви ваксини от Русия? Те за собствени нужди не могат да насмогнат, само пропаганда правят. До началото на март са произвели едва 10 милиона дози.

7

Анонимен

преди 3 години

Чакат да им се вдигне цената и ще ги пуснат.

6

Анонимен

преди 3 години

Не само там мафията има ваксини.Имат и на Файзер и докато не си продадат количествата на завишени цени няма да има нормално снабдяване с ваксини нито за ЕС нито за други страни.Запалиха завод на Астра в Индия,но за света уж пожар случаен го съобщиха.Рекетират производителите на ваксини за да си продадат техните количества първо..Астра Зенека е с най-ниски цени затова се води *** кампания,че уж тромби правела и други щуротии.Всичко е за пари!За мноооого пари!Вирусът е създаден от човек с цел.

5

Ovi

преди 3 години

В Италия, милион и тнт бройки ва-x-ини, произведени в Duчландия, предназначени за Обеднялото Царство??? Е ся вече са осрахте...

4

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

В САЩ десетки милиони дози Астра Зенека, в Италия също а народа мре?

3

Анонимен

преди 3 години

Китайците досега 100 завода да бяха построили и да бълват ваксини. Рецептата за пройзводство се знае. Трябват само сгради и апаратура. Не е толкова сложно да се направи. ЕС даде милиарди за разработване на ваксини,а никой не предлага да се инвестира в заводи. Направо е смешно.

2

Анонимен

преди 3 години

Да си ги крият ! Не ни трябват!

1

Анонимен

преди 3 години

Светотатство , *** как може