143

Анонимен

преди 3 години

Тази схема беше известна началото на века. Немога да повярвам, че още вирее. Но така става когато едно общество не е образавано. В училищата се учат само глупости, които непомагат нито в бъдещата работа, нито в живота. Хората масово дори не знаят, как да различат СПАМ емайл от нормален. Това е трагично 2021г. Африканци да ви правят на маймуни...смятайте, колко сте зле.

142

Няма значение...

преди 3 години

Наистина съществува такъв тип измама...Знам това, защото три пъти се опитваха и мен да оплетат в мрежите си,но слава Богу все още имам мислеща глава на раменете си.. Първият път започна да ми пише някой,представяйки се за американски генерал Тони Куколо..питаше,разпитваше,умилкваше се, докато реши,че вече съм в капана и "помоли"да изпрател някакъв негов багаж на моя адрес в България,тъй като се намирал в Афганистан,но аз успях да разбера,че това са нигерийски измамници...

141

20те санта

преди 3 години

20 санта са си 20 санта. те не че от ръгане ще оргазмират нашите мили сънароднички ама лакомията голямо нещо. па сърньо като почне да я пере отзадззи че попския ръкав му широк, че като се разлаби прстена, спирай колата на магистралата че ще ***, че памперси, мани мани.

140

men

преди 3 години

българките по западна европа точат пък хиляди африканци и арапингофци. друго си е пресно издоенпо бело млеко от караман сърен мандинговец. това българките са голяма работа. за това и държавата ни зачезва.

139

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Бая е строшила за да ги вземе тия пари сега да троши пак

138

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Другия път да дадат парите на трайно безработен , слаб , млад, стар, българин на 50 60 100 120 недокосвал жена и може и да си намери мъж като иска мъж тая

137

Анонимен

преди 3 години

Значи, винаги твърдя, че и от килите има какво да се научи. Не можеш да имаш доверие на мъж, който ти иска пари в началото. Това е сигнал, че е с теб единствено заради това, при това доста ясен. Виж, при жените е по-различно, защото много от тях така са научени и се случва точно обратното - колкото повече някой се грижи за тях, толкова повече хлътват. Но мъжете не са, значи нещо не е наред.

136

Нищо ново

преди 3 години

По цял свят има бум ва подобни измами И от мъже и от жени... Използва се емоционално изнудване на основа доверие и чувства За съжаление изглежда тъпо, но всъщност е ефективно, а и жертвите иначе често съвсем не са глупави ..

135

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Така става като не се хващат с трайно безработните, слаби , клошари българи недокосвали жена станали на 100 120 и тнт

134

ШибиРиби

преди 3 години

На бабата и се е дощяло корав суджук и сина пратил кеш. Бе май загубената норвежка снаха е платила мастрафа.

133

до 135

преди 3 години

Малко не сте в час с преводите.При сума от 5000лв или нагоре се попълва една декларация за произход на средствата.Декларацията е една и съща и за 5000 и за 500 000.Попълва се за 5 мин и е формалност

132

Анонимен

преди 3 години

на мен африканец пък и какъвто и да е не само няма да ми вземе парите ами и изобщо няма да припари до каквото и да било мое. защото все още имам глава на раменете. Тези наш и българки толкова ли не са наред умствено че ще се занимават с подобни неща в интернет? на който му е слаб акъла да му здрав портфейла . Няма какво да кажа повече.

131

Анонимен

преди 3 години

не е в капана на любовта а в капана на алчността на българите ако не и беше казал че е много богат нямаше и да го погледне даже научете се да описвате нещата с истинските им определения

130

Анонимен

преди 3 години

До Toto Абсолютно си прав.През лятото при мен минават стотици,хиляди хора.Този типаж,-българка,хванала чужденец е много характерен.То не е лензене, предвзети смехове,театрално търсене на правилната българска дума,съпроводено със съответните измучавания на всички гласни...и накрая, невинно настоятелния поглед;нали ти скъпи ще бръкнеш за пари,че чантата ми е ейй чак там,под мишница.Забавното става обаче,когато вносния мачо се направи на ***,хаха.почва се нервно ровене,5 пъти питане колко дължи

129

Обективен

преди 3 години

Вероятно африканците са изпратили по някоя снимка на 20-сантиметровите паламарки и нашенките са почнали да дават всичко.

128

рънърсА

преди 3 години

100% съм сигуренн, че тези истории са истински, както и че много мъже също се хващат на подобни въдици, общо взето хората са доста наивни, колкото и да се правят на големи тарикати и да мислят, че тях никой не би могъл да ги измами.

127

Toto

преди 3 години

Българките са комплексарки, като чуят за чужденец и им потичат лигите, имах две познати които се кълнеха че никога няма да се оженят за българин, едната се ожени за сърбин и живее в едно село до Белград, за другата не знам, сигурно и тя е пристанала в някой джендем.

126

Анонимен

преди 3 години

Така се перат пари. Казваш, че се ги подарил от любов - и ти вярват.Защо жена с 400 000 да не си завърти 2-3 действителни любовници, а ще се влюбва в човек от екран?

125

Ganjo

преди 3 години

Зависта и алчноста ще затрият българката. Лакомията за пари от небето е безкрайна.

124

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета! Изпратила 400 к някаква! Как ги е изпратила?! По каква сметка?! От къде е написала ,че ги има тия пари? Аз трябваше да пратя едни 5 к на сестра ми и попълвах сума документи за превода и ме мотаха 1 час в банката. Това не е като да си напазаруваш през нета или да си платиш телефона!Жената е направила някаква схмеа и са изпрали едни пари просто! Африкански любовчия! Да бе да! Доматите ги ядем с колците!