7

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера кога медиите говорят истината и кога - не. Вчера едни медии писаха, че банкнотите имат защитна нишка, други - че няма. Днес.бг посочи, че номерирането на банкнотите е в последователност две букви - 6 цифри -буква, докато на фалшивите банкноти цифрите са седем. Хартията им е различна по качество от тази на истинските, а размножаването е чрез принтване, не със стандартния печат. Кога СпП ще се научи да изчаква резултата от досъдебното производство, а не да обвинява предварително

6

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

КВИ СА ТИЯ РЕКВИЗИТИ, СЪС ЗАЩИТНА НИШКА И ВОДНИ ЗНАЦИ.... ХАХАХААА...МНОГО СКЪПИ РЕКВИЗИТИ, БЕЕЕЕ.... ХАХАХААА

5

Ами, да... ХАХАХААА

преди 3 години

СХЕМАТА Е НА КОНВЕИР---ЕДНИТЕ ПЕЧАТАТ ОСНОВНАТА ЗАГОТОВКА, СЛЕДВАЩИТЕ Я ДОРАБОТВАТ.АКО СЕ ИЗДЪНЯТ, КАЗВАТ ЧЕ БАНКНОТИТЕ СА ТАТРАЛЕН РЕКВИЗИТ.... ХАХАХААА..... ТАКА, ПАРТИЯТА БКП, Е ЩЯЛА ДА ПЛАЩА ЗА КУПНИЯ ВОТ!АКО ГИ ХВАНАТ..... "ВСИЧКО Е МЕНТЕ"!!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Значи печатницата на салфетки е незаконна, обаче с чекмеджето с истинските + пистолета е сътворено от мракобесните руски шпиони!

3

Анонимен

преди 3 години

Последно неистински ли са или реквизит и кой какво разбира под това? Да не се окаже после "ние ги хващаме, те ги пускат" няма да е за пръв път.

2

баба мара

преди 3 години

ама защо така бе хора нали банкнотите бяха да се хвърлят по меаните защотормозите човека

1

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Жалко, че на края целият народ ще плаща за този зле скалъпен предизборен ПР на тиквата