39

Анонимен

преди 3 години

по вмерисани от турските хотели не съм виждал

38

Николов ТИР

преди 3 години

По-*** от българските хотели не съм виждал. Не знам от къде решихте, че хотелите в Гърция били ***? За Адриатика дори не ми се говори. И определено навсякъде по света броя звезди отговаря на условията, единствено в България-НЕ! Мухъл в хотел с 4 и 5 звезди съм виждал само тук, никъде другаде, а съм обиколил почти цяла Европа, дори във Великобритания на западния бряг с оная влага няма мухъл в добрите хотели. За пародията all inclisive просто не ми се говори.

37

Права е Таня

преди 3 години

Цената има роля да кани определени туристи. Когато богат човек види ниски цени, си казва: "тук не е за мен". И тогава идват мужици и нови софиянци. И после нощувките не могат да покрият щетите по стаите и хотела. Такива хора "не са виждали" и са по-сложни и претенциозни. И по-трудни. Полицията знае с кого си има работа когато някоя рускиня си загуби кольцото . . .Така че, ценовата политика е тази която ще вдигне туризма на крака.

36

Безплатно

преди 3 години

Въшльовците смятат, че ако спиш в гниеща колиба с гущери и ***, ама в гръцко, занчи си голяма работа. А то цялата работа е защото не могат да си позволят качествена почивка нито у нас, нито у Гръцко, ни никъде

35

Нели

преди 3 години

Аз не мога да се примиря с миризмата в Гърция. Млади хора да ми миришат на хоспис и къщите на нещо като гниене в изоставена къща.Чудя се как им харесва. Или те не са ходили, ами само приказват.

34

Таня

преди 3 години

А миналата година хотелите като пуснаха супер евтини почивки и какво стана ? Напълнихме се с ***, с люлински селяндрури дошли от панелките с по 2-3 одрискани копленца, с една кола буркани и щайги. Не се прави така туризъм.

33

уф!

преди 3 години

Хайде пак на Гръцко-Сръбска пропаганда. Пастицио ли ще ти сервират в Гръцкия ресторант? Или ще се язлягаш на чакъла?

32

Sunny

преди 3 години

Махнете тестовете за туристите. Не щем още един сезон с бъхливи българи. Миналата година на плажовете нямаше една хавлия къде да сложиш, а същите по заведенията си поръчваха само препечен хляб и го овкусяваха с оливерниците. Махайте я тая пасмина, да върви по Гърция, Турция, Хърватия да ги трови тях.

31

КиК

преди 3 години

Явно и тази година ще се ходи в Хърватия! Ще хвърля едни 3 хил евро в Хърватската икономика.

30

Генчо

преди 3 години

Аз съм ваксиниран, жената и децата по един тест и лятото седмица в семейна вила в Гърция. Правя го от 10 години и никога не съм съжалявал! Само ще кажа едно, ние отиваме на море заради морето! Не за да ям и пия по кръчми, а за почивка и искам море-плаж-слънце ! Разбира се две или три вечери се излиза на ресторант с всичките му салтанати, но определено гръцките ресторанти ми харесват повече от българските. Парите са последната ми грижа, когато става дума за семейната почивка !

29

УЖАС

преди 3 години

Гладна кокошка просо сънува. На нашата бетонна клоака с намусен персонал и долнопробна прана -НЕ СТЪПВАМ.Свекърва ми живее в Приморско при приятеля си и миналата година каза ,че е адска мизерия-всичко се изсипва почивните дни с манджи в багажниците или дори без нощувки /от Сливен на изток/, а през седмицата пустота.

28

IT-спец

преди 3 години

махнете PCR тестовете на границата и ще си дойда до БГ на море и планина, иначе няма да стъпя!

27

Атанас Велмазов

преди 3 години

От 30 години ходя по нашето черноморие , за по 2 месеца всяко лято и по-силен сезон от 2020г. не бях виждал ! Абсолютно претъпкани курорти, хотели и ресторанти, с много малки изключения, големите ол инклузив хотели на Слънчев бряг и Златни пясъци, които работят с туропеаротори и 100% чуждестранни туристи, те нормално изобщо не отвориха, всичко останало беше на фул макс, а цените по-ниски отвсякога, 2-3 лева на чадър на най-добрите плажове, тази година очаквам да е още по-силна !

26

Taню

преди 3 години

Смятам да си изкарам един страхотен топъл сезон - с нови запознанства, мaцки и веселба. Предните два сезона бяха ок, сега зависи предимно от масовото психясвaне, на което хората масово са подлагани. Това да се свърши и ще се върнем към нормалност... Но всеки трябва да реши а себе си!

25

Анонимен

преди 3 години

Като чуя "хотелиер" и ми звучи като някакъв виц. Да наричаш така печалбарите е обида. Това се учи 5 години в университет, господа. Трябват ти перфектни знания по икономика и определено повече от 2 мозъчни гънки, които да не са от удар по главата в селска дискотека. И си го забийте в кратунките - само бедняци ще ви посещават бетонните бункери. Ще имате оборот колкото сергия за пица на парче. Нали това са туристите за вас? Парчета.

24

Анонимен

преди 3 години

Значи много ми беше важно да знам...

23

Анонимен

преди 3 години

Слабо ме интересува. Миналата година дадох шанс на бетономорието. Без коментар. Голтаци и псевдо мутри се накачили в 15-годишни Порше-та и Ауди-та, струващи наполовина на първоначалната вноска на моята кола, и се правят на тарикати и милионери. Много жалка картинка.

22

Дано пропаднат

преди 3 години

Очакванията на бг хотелиерите. Пардон на перачите на мръсни пари

21

Анонимен

преди 3 години

Ке се умира.

20

Честни казано

преди 3 години

Едва ли на някого му пука за това какви са очакванията на хотелиерите за сезона.