45

Бат Венци

преди 3 години

На ботокса са му били пфайзера още като го пуснаха, а сега се прави на мъж.

44

Зозо

преди 3 години

.....Русия е подписала международни договори за доставка на ваксината "Спутник V" за 700 милиона души....Уааахахааааа, това е вица на деня. Те за тях си немогат да произведат дози ваксина, та за износ :))))))))))))))))))))))))))))) По-скоро новата Волга ще излезе на пазара :)))))))))))

43

...

преди 3 години

Що чак сега бе Вова? Нали Спутник V го пуснахте през Ноември! Що изчака 6 месеца преди да решиш? И ти ли не вярваше че ще работят или искаш да видиш колко е надеждна?

42

До тролска дружинка

преди 3 години

Стига сте ръсили г'лупости. Путин има 80% одобрение, а бат'ви Бойко 23%.

41

Rrr

преди 3 години

Завидуете? Правильно делаете. В России самый лучший Президент!

40

Анонимен

преди 3 години

Явно руснаците нямат никва воля щом до сега неса го свалили това подобие на президент трябваше отдавна да го изметът

39

Хан Крум

преди 3 години

Ботоксовото джудже се кри в бункера от март миналата година докато западняците произведат качествена ваксина защото със руската шльокавица се ваксинират само говедата, *** и простолюдието - пък който оцелее. Говедата по принцип оцеляват а простолюдието никой не го брои. Сега върху ампулата със Пфайзер ще има огромен надпис "Спутник" V - вярвай народе - бащицата е с вас.

38

Анонимен

преди 3 години

а руските агенти в България с какво ще ги ваксинира?

37

Анонимен

преди 3 години

Аз съм учуден ,че този богатир Владимир Владимирович,който е здрав кат сибирски тигър ще се ваксинира!Него болест го не лови ,къпе се в ледено студена вода,от година на година се подмладява и то без пластични операции!

36

Анонимен

преди 3 години

Само не уточняват тези 700милиона ,,Спутник V"света този век ли ще ги получи или през следващият 22век.

35

Рая

преди 3 години

Би трябвало с руска ваксина,но както винаги ще е американска,понеже Америка е лоша... децата им учат там,ваксините им се ползват от баш елита на Русия ,но ще го скрият и ще кажат нещо друго.Изобщо цирк за наивници.

34

Анонимен

преди 3 години

И още не било уточнено с кой препарат??И може и да не е Спутник?? След толкова напъни да ни го рекламира?

33

Анонимен

преди 3 години

31 под всяка новина днеска си се разписал с опорки. "Само" "питал". Вчера питаше защо не се бил ваксинирал. Днеска, понеже това не върви, ти спуснали друго. Живот ли е това на плтеният драскач, ей това искам да те питам аз.

32

Аз

преди 3 години

Аз не мога да разбера хората в големите държави как може да си избират такива лидъри.За големи приемам:САЩ,Русия,Бразилия,Франция,Германия Велико Британия....При.малкоте е различно,тези от големите си ги назначават индиректно и директно.

31

Коментирай

преди 3 години

Коментирай, няма значение, какво. Важно е да коментираш.Коментарът трябва да съдържа доза злобица - инак не се възприема.Не си длъжен да показваш интелект - ето аз нямам никакъв и пак си коментирам.Важното е че твоят коментар отлита по света и се чете - от Япония до Аляска!"Блажени, нищите духом!"

30

Анонимен

преди 3 години

Избрал е кожената инжекция......

29

Само питам

преди 3 години

И защо Израел и Турция забраниха използването на руската ваксина Спутник, а се ваксинират съответно с Пфайзер и с китайска ваксина ???

28

Анонимен

преди 3 години

Егати-тоя наистина е убиец и няма душа! Да обрече един от двойниците си на сигурна смърт. Потресен съм...

27

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 26: Електората на Бойко не знае какво е това "плацебо". По-добре пишете "новичок". Бат'ви Бойко ви го каза: "Аз съм п'рост, и вие сте п'рости, затова ще се резберем...".

26

Анонимен

преди 3 години

Дори Орбан се ваксинира с китайска, а не с руска ваксина ...........