57

До 57

преди 3 години

Ами стани и ти от тези супердоходоносни прослойки, да видиш как се печели от ковид!!! Пожелавам ти мноооого доходи!! Ако оцелееш там, при доходоносните!

56

ДВЕПМ

преди 3 години

Ковид измамници.

55

а според мен,

преди 3 години

е 6,8 пъти по-смъртоносен от грипа и точно 680 пъти по-доходен от грипа за определени 'професионални' прослойки.ама кой ме пита мене, дето си мисля, че ковид и грип са едно и също ;)

54

На разбрал

преди 3 години

От кой грип, бихте ли уточнили? Може би от този, който ще излезне от лабораториите след време ли? Кажете истината и точният брой починали , само от ковид, и например от свински грип, да се направи сравнение . Кажете, какви пари тогава( при свинският грип), загубиха производителите на ваксини и колко са спечелили до сега от насадената пандемия ! Защото много хора разбраха, че това е печалба на единици, за сметка на здравето на милиони хора от планетата.

53

Обективно

преди 3 години

Като съдя по собственото си боледуване - да, в пъти по- тежък и по- смъртоносен е. Не се себезалъгвайте !!!. Мнооооого е гаден, направо е ужасен!!! Освен всичко - има и един неприятен мирис на гангренясала мазнина, също доста кръвни секрети от носа и накрая - силно сърбящ дребен обрив. Отврат е!!!

52

Анонимен

преди 3 години

Процент на жертвитеЗависи от какво е процентът. Може да е от влязлите в болнициа, а може да е и от влязлите в болници, които вече не се лекуват, т.е. или са починали или са изписани като здрави. Може да е процент от заразилите се или от тези, които са приключили със заразата. Накрая може да е процент от цялото население. В България близо 5% са починалите от заразилите се с ясен изход - починал или оздравял. Не знма колко е процентът на починалите от лекуваните в болница, може и 35% да е.

51

Анонимен

преди 3 години

Отново пълни глу_пости написани от някакви уж учени... "Броят на жертвите сред заразените с новия коронавирус е бил много по-висок, 20 %, в сравнение с 3 % смъртност сред заразените с грип." Има достатъчно много информация относно процента на смъртност от Ковид и той е по-малко от 1%. Все едно аз да твърдя, че в Бг хората са по-богати отколкото в Люксембург, защото 1000 българина (по-богатите сред нас) взимат средно примерно по 1 млн. на месец, а 500 от Люксембург само по 5000 евро...

50

Анонимен

преди 3 години

Мда, и е поне 6 пъти по доходен.Може и да са 60 пъти. Някой математик да каже.

49

Учен

преди 3 години

До Solar PowerТова не е точно така, защото за тези смъртни случаи от грип и сегашните смъртни случаи от ковид се използва тотално различна методология. Никога не сме брояли смъртните случаи от грип по начина, по който сега се прави от ковид. С това не казвам нито че са повече, нито че са по-малко реално, а че просто не можеш да сравняваш ябълки с круши. Аз продължавам да смятам, че 20-30% от смъртните случаи от ковид ще бъдат ревизирани на по-късен етап при изглаждане на данните.

48

Локдауни Ковидков

преди 3 години

Да бе, да!Т.нар.Свински грип умори много повече........но тогава нямаше европарички за ПЛАНдемията.

47

Анкета

преди 3 години

Който си мисли че е изкарал ковид моля да натисне плюс. Който не е да натисне минус.

46

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Какво да изследваш ? Нещата са си точно така. Можеш сам да погледнеш 10 години назад средна смъртност от грип - 500-700 хиляди човека годишно.От ковид-19 грип-а за миналта година 2.5милиона. Това са безпристрасните числа. Сега можеш да се конспирираш до дупка :)

45

Анонимен

преди 3 години

До българин"Ако това е вярно, то значи не е коронавирус а съвсем друг вирус. Няма как да не се хване с PCR"Не знам, откъде имате тази информация. PCR-ът не е универсален метод сам по себе си - предназначен е за определена нуклеотидна последователност на съответния щам/щамове. Ако мутацията е засегнала точно тази последователност, вирусът пак може да се хване с PCR, само че с друг комплект реактиви, а не стандартния. А понеже всички работят само със стандартния - не се хваща точно този щам.

44

регулировчик

преди 3 години

"Мерките", по различни начини ще вземат повече жертви, отколкото "ковида" без мерки. Което е и целта на мерките. Жертвите на "мерките" ще ги пишем и тях жертви на "ковида" и така. Като има *** народ да се връзва...

43

пУзитивен

преди 3 години

За сметка на това пък обикновения грип изчезна, "намаля" смъртността от инфаркт, инсулт, рак, далак... от тежки травми...

42

Еврейски съюз

преди 3 години

Смъртоносен е единствено че докара масова безработица глад паника и всяване на изкуствен страх и подчинениеВсичко е Лява еврейска антиевропейска политика

41

Учен

преди 3 години

Друго нещо, което пропуснах - същата научна общност беше калкулирала % смъртност в началото на пандемията от порядъка на 3.4%, тоест 34 пъти по-смъртоносен от грипа. Тоест по същото време, когато някои хора казваха, че според тях това е по-близо до грипа, те казваха, че е 34 пъти по-смъртоносен. Сега според техните собствени изчисления (надвишени) е 6 пъти по-смъртоносен, но някак си хората, които са подигравани са тези, които казваха, че е около смъртността на грипа? Как става това точно?

40

НОШТ

преди 3 години

Първо това не е вярно и второ, какво е Испанския грип тогава?

39

Муахаха

преди 3 години

самият факт, че го сравняват с Грип, а не примерно с Ебола, че дори и с Едра шарка, показва колко фалшива е тая пандемия...

38

Анонимен

преди 3 години

И при това е избирателен - умират главно стари и болни, което в същност е предимство за другите.