43

Анонимен

преди 3 години

Да внесат Руската ваксина. Тя не прави тромбози. Какво ни пробутват Английската. Или понеже сме предплатили милиони дози и парите са изядени - давай напред, населението ще гледа, гледа , пък ще преглътне риска. Не е честно спрямо хората. Наплашени сме от болестта, сега и от ваксината. Не коректно е?! Изказват се професори, доктори и убеждават ни в неща които не са така, и не страдат от никакво неудобство. Срамота е!

42

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не е много опасна, НО носи риск. В кратката характеристика ЕМА се готви запише, ЧЕ ИМА ОПАСНОСТ ОТ ТРОМБОЗИ - ПОНЯКОГА. Германия създава специален медицински протокол за париране на тромбозите. България има ли подобен протокол? Ако няма да попитаме онези които са разработили. Щото сега какво е - случва ти се и умираш. Защо не се говори на населението за проблема и как се решава, а заблуждават населението, че проблем няма. Проблем има и Германия вече го е решила. Българска работа!!

41

УжасТ

преди 3 години

Тази,на снимката не е ваксинирания Фандък.

40

Shark

преди 3 години

Няма да се ваксинирам! Докато не внесете руската и китайската ваксини, няма да се ваксинирам. Ердоган едва ли е толкоз ***, че да се ваксинира с китайската ваксина. Нали??!!

39

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да се ваксинирам доброволно, то и Бил Гейтс няма. И Рокфелер няма. Ваксините са за овците.

38

Анонимен

преди 3 години

she praviat zadaljitelni testove za bremennost veche na oblite izduti koremi...trea da dokazvat zasto sa obli, bremenni li sa ili sa palni s virusi...:-)))

37

Анонимен

преди 3 години

Даааа политикарите, лекарите и олигарсите ги е страх от Астрата и затова се ваксинират с Пфайзер !

36

Светлокоса

преди 3 години

Имам предвид написаното в 34 коментар от Анонимен.

35

Светлокоса

преди 3 години

Хм, и това го казва експерт, който очевидно няма завършен трети клас?

34

НЕМА СТРАШНО ,БЕ...

преди 3 години

КАТО ПОЧНАТ ПАК ДА МРИЯТ ПО 150-200-ЧОВЕКА ДНЕВНО , ШЕ ПОЧНАТ ПАК ДА СЕ ВАКСИНИРАТ УДАРНО!БЪЛГАРИНА Е КАТО КОКОШКАТА ---СЕЩА СЕ ЗА ВСИЧКО , САМО КОГАТО ЯЙЦЕТО МУ ОПРЕ У ***...НЕМА ЛАБАВО!!!

33

бобчо

преди 3 години

На всеки 1000 човека има поне двама със склонност към тромбофилии! Това е генетично заболяване и спокойно можеш да се направиш такова изследване преди да се ваксинираш с АстраЗенека! Проблема на това изследване е, че е скъпичко над 200лв.

32

за проф. Монтание

преди 3 години

Потърси в youtube там ще намериш много от неговите интервюта

31

Анонимен

преди 3 години

Постоянно чета по разни български форуми какво бил казал проф. Монтание, само дето никъде другаде не мога да намеря такава информация. Фейк нюз?

30

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Има ли страх и отлив на желаещи да се ваксинират у нас?Не, няма никакъв страх и отлив на желаещи да се ваксинират, нямаме търпение да се самоубиец!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26 "Нито един доказан досега"Аа, ти и "доказани" ли очакваш? Мислиш, че ще ти кажат "ами тука малко убихме тия хорица, ама то науката иска жертви, не ги мислете, вие продължавайте да се ваксинирате"? Нали ако кажат така, тогава такива като теб ще се откажат веднага!

28

До 26

преди 3 години

Не съм антиваксър,ама не е имало досега ваксина скалъпена за няма и година и така натрапвана за заболяване чиято смъртност дори не е висока(ако не се пишеше всеки умрял от ковид и не беше изчезнал сезонният грип).Благодаря,хак да им е тая вкасина!

27

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но не ходете при проф. Николай Габровски / Пирогов / или доц. Зафер Оркун Токташ / Медикал Караджъ Медикал парк /.Изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят завинаги. Бъдете здрави и се пазете.

26

Анонимен

преди 3 години

Жертвите на вируса са вече няколко милиона ! Колко са "жертвите" на ваксините ? Нито един доказан досега ! Без ваксините през последните 100 години щяха да умрат МИЛИАРДИ ! Антиваксъри , убеден съм, че вместо мозък имате чист вакуум в главите !

25

До 4

преди 3 години

Много точно казано!Познавам такива с големи претенции са интелект и в същото време всичко извън телевизора за тях е конспиративна теория:).Дори когато става дума за интервюто с френския вирусолог и нобелов лауреат Люк Монтание...

24

Анонимен

преди 3 години

Всички противозачатъчни, които се пият от жените, съществува риск от образуване на тромби. Гинеколозите ти го казват, пише го в листовката - ако щеш. И въпреки това милиони жени ги пият и не правят трагедии. Хубаво е един аспирин протект да се взема с тях.