40

Solar Power

преди 3 години

Как може името на собствената си държава да го пишете с полулатиница полу кирилица ?!?!?!Това само сърбите могат да ви накарат да го правите.Много по добре звучиМакедония или Македониа което ти е по удобно !

39

Solar Power

преди 3 години

До Маке: Да го махаш това j , че е грозно ! Има си буква Я

38

Bul gur

преди 3 години

до 40 АнонименБъди сигурен,че знам къде се намира Гърция.

37

кръпел

преди 3 години

До МакеВ центара на София може да си купиш книги на какъвто език искаш , та даже и на китайски може да намериш .... какъв е проблема , че хората ще научат истината за своя народ криена и изкривявана от сърбоманите и техните слуги

36

Анонимен

преди 3 години

До БулгурТова, най вероятно, е описание на големината на мозъка ти!За твоя информация Гърция не се намира на Екватора - на Балканите е!

35

Като

преди 3 години

Какво се е случило.след разпита? И аз като бях студент в България ,ме.извикаха на разпит в полицията в Македония. Докато ме разпитваха ,баща ми беше разбрал от майка ми ,че съм в полицията. Влезна в кабинета,напсува полицаите или агентите.Каза им ,че ще ги застреля ,ако още един път го направят и до там беше.Те на практика нищо не могат да им направят,само може да ги питат какви са тези книги,нищо.повече.Иначе ако направят самите разпитващи.може да пострадат.Не трябва да се страхуват.

34

Bul gur

преди 3 години

Най големите лъжци в света са гърците,а на Балканите са българите. Не само лъжци,а и крадци.Ама, кой да си го признае...

33

Анонимен

преди 3 години

Контактувал съм доста граждани от Македония. Преди години. Когато бяха заедно бяха много резервирани и дори се опитваха да налагат нещо като старшинство и превъзходство, но останеха ли сами с мен се отпускаха и ми казваха да внимавам, че между тях има поне двама предавници, а който пред всички говореше истината, повече не го виждах, даже веднъж изпратиха един от техните служби, а след него вече идваха македонци от албански произход само. Северна Македония е все още Сталинистка мракобесна държава

32

Анонимен

преди 3 години

Реставрирайте къщата на Димитър Талев и раздавайте оригиналните му романи!

31

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимния под менТова на знамето е звездата от Вергина, а ти си невеж.-----Такава звезда се вижда и в персийските археологически паметници, издялана върху камък, от около 4-5 век преди Христа, доста преди да измислят историята на Александър Македонски.

30

Маке

преди 3 години

Да беше обратно и Блгариа исто би реагирала. Со ветото вие им правите услуга на Русиа и Србиа. Блгариа се претвора во наголем неприател на Македониа.

29

Loyko

преди 3 години

Кога Македонски книги в България? Да видим ние как ще реагираме?

28

Анонимен

преди 3 години

Раздорът между българско и македонско, пардон, България и Северна Македония се подклажда от една велика страна, могучая бих казал. Познайте коя е тя, от един път!

27

До Анонимния под мен

преди 3 години

Това на знамето е звездата от Вергина, а ти си невеж.

26

Анонимен

преди 3 години

Това знаме е като на азиатска ислямска държава от диктаторски тип. Мега грозно

25

Сашо Миялков

преди 3 години

БЪЛГАРИН---ДА ТЕ НАРЕКАТ БЪЛГАРИН == Е ЗВЕРСКА ОБИДА В ГЪРЦИЯ. КРЪВНА И РОДОВА ОБИДА . И во ФИРОМ СЪЩО ОТ 100 ГОДИНИ .БИЛГАРИН ДА НЕ ОСТАНЕ !

24

Anonimen

преди 3 години

Abe viktore stoianov zasto tia lziTova e absolutna lagaFake newsOt takvi sa i problemite

23

Анонимен

преди 3 години

Така е но почнаха антибългарски след като НАТО ги прие за членове и се разбраха с Гърция. Дотогава бяха готови да се обединят с България и вземаха паспорти.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвашия патрон РУМЕН *** избра тая дата

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонименболшевишко отроче,колкото и да се мъчиш на 04.04 си заминавате