118

Анонимен

преди 3 години

илия шопа стана ким филби , между другото да направят българска комедия по този случай

117

анонимен

преди 3 години

канаците открили много злато в родопите те ли пак ще го изнасят?

116

Стар набор

преди 3 години

Предлагам да ги заменят за същия брой американски шпиони, последните у нас с лопата да ги ринеш. По мое време разменяха шпионите от Студената Война на моста Глинике в Берлин. Спомням си, че един български разузнавач (така официално се наричаха "добрите", т.е. нашите шпиони) беше разменен за 5 или 6 западни шпиони. Забравих му името, явно е бил високо ценен.

115

Анонимен

преди 3 години

За мене Русия не е "чужда", а приятелска славянска държава ! Чужда ми е една империя отвъд океана, която иска да управлява целия свят. Ама както Бай Дън се препъва по стълбите, така и държавата му вече доста се препъва...

114

Анонимен

преди 3 години

Не че няма разузнаване, ИМА! Ама как изглежда прокуратурата в очите на хората. На моменти доста зле. Защото вместо да си върши работата безпристрастно, Борисов я използва и за личен комфорт:- като "щит" на собствените грешки;- като "бухалка" по личните му врагове;- като "плашило" / само я посочват/ на колебаещите се за да действат;- като "бушон" при издънките на Партията му;- като "индулгенция" за чиста съвест;Затова е такова и отношението на хората!Конкретно за случая - ПОХВАЛА!

113

ДЯДО БЕЛОБРАДИ..

преди 3 години

СКАЛЪПЕН ПРОЦЕС ПР АКЦИЯ НАТЯГЪТ СЕ ПРЕД ЧИЧО САМ

112

Счетоводитель

преди 3 години

А где потопилься наший челавек товарищ Радева ? Що сделал за нас толька адно коремно ? Мъй его сейчас уволнили !

111

Анонимен

преди 3 години

РУСКОТО ПОСОЛСТВО Е ГНЕЗДО НА ШПИОНИ И УБИЙЦИ. Веднага закриване на консулствата във Варна, Бургас и Пловдив. Там изнемогват от шпиониране. Отзоваване на новия руски пасоль и съкращаване на мисията с 3/4 Бая пцетор са се навъдили...РАШЪНСИ-ГО НОУМ...Чемодна- Вокзал-Гулаг....

110

просто питам

преди 3 години

Сега резидентът е в шах. Тези ако пропеят? Трябва да се вземат мерки.А нощните шкафчета на Румен и Деси Радеви кога ще проверят?

109

Анонимен

преди 3 години

Байдън полуди целия свят, като почна от своята държава. То не бяха милиони за черни рецидивисти, то не бяха трансджендъри, то не беше корона вирус, та сега ако си нормален и не са те били по горните точки, всичко е ясно - ти си руски шпионин, и инквизицията трябва да почне.

108

Да се знае

преди 3 години

България е в това незавидно положение през историята си и днес само заради предателитеКато се,започне от турското робство през фашизма комунизма а и сегаПредателството в България трябва да се наказва изключотелно строго

107

Сата НАТО

преди 3 години

до Чебурашказавършил е школата на ГРУ, женен за рускиня а те още го държат на работа------Май само ти не си разбрал, че този, дето е завършил школа на ГРУ и е бенен за рускиня, отдавна не го държат на работа.

106

Сата НАТО

преди 3 години

до Калеко Алеков шкафчетата на президентските съветници бяха открити документи с бриф-Строго секретно--------Не бриф, а Гриф.

105

До116

преди 3 години

Не,бе тука сме си ги отчували.Те такива имат пръст и в убийдтвата на Левдки и Ботев

104

Анонимен

преди 3 години

Тези диверсанти с подводница ли ги докараха или ги спуснаха с парти

103

Анонимен

преди 3 години

Шшшт !И стените имат уши.

102

До 108

преди 3 години

Еми този дето го хващат.Глупавият.

101

Велински

преди 3 години

Трябва да депортират всички рускини от Берьозка.Занимават се с шпионаж и нелегална водка Продават на комунистите по евтино

100

Мисията невъзможна

преди 3 години

Агент 007 срещу чк

99

Анонимен

преди 3 години

Така се кефя като чета как русофилите се пържат в собствен сос! Почти съм пред оргазъм!