58

АЗ

преди 3 години

Когато коментирате как се живе е в други страни погледнете първо б БЪЛГАРИЯ . Както е казал Христос - нека хвърли камък тоз който е невинен .

57

ББ

преди 3 години

въпрос на ценности е г-н ердоган,турските граждани свободни хора ли са,щастливи ли са,живеят ли добре?или им налагате ценности пазещи властта ви??Бог да пази САЩ!недостойно е управници да продават и превръщат животите на Народите си в ад...за да спасят властта и привилегиите си!Бог да пази САЩ и приятели!!!

56

ББ

преди 3 години

До моето мнениелицемерният свят които обслужваш и в които детето ти ще живее като обслужващ персонал/ако имаш,моля се да нямаш/няма бъдеще,ще платите сметката,ще си платите...Справедлив и Свободен свят г-н путин...смъртта на Немцов направи ли ви по силни и уважавани???Народа на Русия живее ли по-добре,щастливи хора ли са руснаците г-н путин???животите на милиони руски граждани ваша собственост ли са???крепостен господар на руски граждани чийто животи са им дадени от Бог ли сте г-н путин???

55

ББ

преди 3 години

До лош Путинпадна и се изправи Президента на САЩ...Путин така и не можа...обзет от манията за власт,пари,его...обрича ограбеният си Народ на нищета и мъки...убиват несъгласни с политиките им...само факти!!!

54

ББ

преди 3 години

До моето мнениеа представи си,че съм капитан на Американска подводница...и ми падне пердето...не в защита на диктатори...а на ценности...не искам да живея в свят в които путин може да поръча детето ми,както с...Немцов например...султана го устройва...и той поръчва...няма ценности...внимавайте какво си пожелавате...прочетете Историята на САЩ!!!

53

Анонимен

преди 3 години

И на Ердо скоро ще му кажат истината в очите, затова му е "настръхнала козината".

52

Rrr

преди 3 години

Хоть кто-то может говорить о том что думает, и это Эрдоган!

51

лош Путин

преди 3 години

Бай Дън за малко да се пребие като се качваше по стълбите на самолета, а Путин му пожела живот и здраве.Представям си ако му беше пожелал нещо друго, какво ли щеше да се случи.

50

Циганин Комунист

преди 3 години

Да живее свободата на словото!Днес БГ поздрави!

49

Анонимен

преди 3 години

Ердоган също е убиец. Какво да каже. Путин също е убиец. Лика-прилика са. Диктатори 2021.

48

отговарям

преди 3 години

До инфоПодозирам, че само Мъск ще е доволен, че няма да му се наложи да ходи до Марс, за да живее като на Марс!

47

инфо

преди 3 години

Наясно ли е пентагона, че руските подводници за разлика от американските са напълно автономни и за изстрелването на ракетите "Булава" снабдени с кобалтови ядрени бойни глави не е нужно да получават разрешение за това от Москва! Всеки капитан сам решава кога трябва да извърши това действие. На всяка подводница има по 16 бр. от тези ракети и една подводница може за 400 000 години да направи една територия с големината на шата Тексас негодна за всякакъв живот!

46

моето мнение

преди 3 години

Просто ви е бедна фантазията: колко опасна е тази ситуация! Представете си , че съм капитан на атомна руска подводница скрила се на някакви 100 мили от източния американски бряг и чуя тези думи на глупавия американец назначен от естаблишмънта за президент на САЩ по адрес на моята родина! Знаете ли какво ще се случи ако ми падне пердето?

45

Анонимен

преди 3 години

Думите на Байдън за Путин и спъването му по стълбите за самолета много си приличат.

44

Анонимен

преди 3 години

Доживях да видя турски държавен глава да подкрепя руски такъв :))) За турците руснаците са дявол, неведоми са пътищата политически :))))

43

Анонимен

преди 3 години

Краварите скочиха от трън та на глог,след рижавият перко се насадиха на дементирал старчок

42

Левтер

преди 3 години

А тоя кой е?

41

Анонимен

преди 3 години

Нещо човечетата са се спекли...Тоя път яйцето опира...

40

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно,Байдън дали има спомен от изказването си?

39

Анонимен

преди 3 години

Erdogan- е пич въпреки ,че в НАТО не може да каже на черното бяло.