459

Анонимен

преди 3 години

Да, явно я няма старата школа, българите бяха в Изтока наред само с руснаците и гедераците най-добрите и трудно ги хващаха. Около 6000 бълг. разузнавачи по света. Най-грозното е , че предателите "демократи" предадоха без натиск дори, съвсем свободно всички имана на новите си американски приятели. Американци, Руснаци, Израелци и всички коити милеят за нациите и държавите си, си запазиха разузнаването. Само ние се оголихме. Продадохме се дори и не за една шепа жълтици.

458

Стар набор

преди 3 години

Предлагам да ги заменят за същия брой американски шпиони, последните у нас с лопата да ги ринеш. По мое време разменяха шпионите от Студената Война на моста Глинике в Берлин. Спомням си, че един български разузнавач (така официално се наричаха "добрите", т.е. нашите шпиони) беше разменен за 5 или 6 западни шпиони. Забравих му името, явно е бил високо ценен.

457

Таблицата за събиран

преди 3 години

а я пишещите тука братошуляци да земат един лист и да напишат в три колони най от горе имената на трите последни Прикурори: Гешев, Цацаров и пред-Цацаров.после избройте кои акции проведоха за време на прокурорстването им като брой акции, качество,какво как и кои са задържани обвинени,осъдени пуснати оневинени.И я публикувайте тази таблица.Тогава нещата ще ни станат много по ясни.Иначе халосните ви гърмежи ще мазат като на гилзите от които наместо олово хвърчат отпръднянитопчета тоалетна хартия

456

Анонимен

преди 3 години

ЕЙЙЙ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА ИЗБОРИТЕ!!!!

455

БЪЛГАРИН

преди 3 години

ПРЕДИЗБОРНО... КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ СЪЧИНИТЕ !!!

454

Анонимен

преди 3 години

Поредно доказателство,че неграмотни каскети,пожарникари и заобикалящите ги калинки са опасни за националната ни сигурност.

453

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Двойният стандат в прокуратурата и останалите "институции" отдавна е станал ОЧЕВАДЕН, но за хората които има сетивата и информираността да разбират същността на процесите в България!!!Интересното е кои други Държави(има сигнали) "застрашават" "сигурността" в нашата Родина, но също се мълчи по обясними причини("няма данни")!!!Кога ще започнете да работите в полза на България ,а не на "чужди интереси!!!Кога ще работите и върху много други сигнали или най-вероятно няма!!!Кога.. Кога ...Кога...

452

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Елементарен и нагласен (в точния момент преди изборите)опит за вдигане на доверието към прокуратурата,което е на критично ниски нива по обясними причини!!!Тя "разреши" проблемите с корупцията,битовата престъпност,отнемането на бизнеси с непочтени средства от близки до Гешев лица,финансовите пирами и сигналите подавани към тях не бяха разследвани,заради двойният стандарт---също по обясними причини!!!

451

Анонимен

преди 3 години

Божков след изборите се завръща. Гешев какво мислиш или няма с какво да мислиш ?

450

Анонимен

преди 3 години

Това е скалъпено и дирижирано от САЩ и нашите нали са си наведени постоянно безропотно изпълняват а може би са ги и спонсорирали. На изборите да изметеме завинаги мафията от власта. Гласуваме за Слави

449

Сержант

преди 3 години

Стъкмена работа ми се струва. Прекалено елементарно ги представят, че са действали.

448

За

преди 3 години

Това са безкрупулни хора.Ако може да се спасим от ГЕРБ и ВМРО,ще е добре.Започнаха да прилагат методи от тоталитарния режим.Скоро ще започват да убиват конкуренцията.Сигурно са хванали голяма измама във Военното Министерство и ги натопяват.Щом се появи Каракачанов в схемата на 100% е така.По-голям престъпник от него е само Бойко Борисов.Каракачанов е бивш служител на ДС,абсолютен из.род. Той е готов на всичко,само да прикрие...Това са подходите на Ердоган.

447

А

преди 3 години

Хванали са конкуренцията и са я натопили,типично по .....Сигурно са от БСП и са ги натопили типично по .....Сега как ще докажат обратното тези хора...Никак..... Просто решават и го правят..... Сигурно са искали да споделят какви имоти са продадени от Военното Министерство и да публикуват данни за продажбите,както и за неизгодните зделки за покупките на самолети и другото...Иначе какво има в България,което не знае Русия.Не им трябват шпиони.Те си имат хакери,най-добрите на света.Схемаджии

446

Гол пищов

преди 3 години

Ей сега си таковата.Разкриха тайната че нямаме и пушки и сме останали само по пшки и прашки.

445

43

преди 3 години

Предната подобна акция завърши с разкритието, че шпионите са хакнали пръскачките пред НС, които се оказаха накрая с обиновен аналогов маркуч и шумотевицата заглъхна.

444

nzb

преди 3 години

Искате ли да ви кажа кои са най-големите врагове на България??Не е Русия, нито САЩ(Америка е много разделена, там за жалост победиха демократи-мошеници с изборни машинации........от кликата на военнопрестъпниците и убийци Килъри Клинтън и Барак Обама)!!Най-големите врагове на България са Англия, Франция, Турция и Гърция!!!

443

До Анонимен 506

преди 3 години

България е член на НАТО незаконно, насила, без референдум.............в тая паразитна организация ни вкара един антибългарин и ционист Соломон Паси............един ревлив лигльо и масон, който се фукаше с един стар и грозен трабант!!!Жалко, че Тръмп не остана на власт в САЩ и не спря парите на тия *** от НАТО!!!

442

Клоун

преди 3 години

Нещо за Шуши или Бойко да има да ни каже този прокурор? Пак нищо. Жалка картинка. 111 място ни е добре май.

441

Хммм..

преди 3 години

Много интересно фигуранта защо мълчи и какво има да каже по случая? Най-вероятно ще иска този случай да се потули час по-скоро.

440

Мдааааа

преди 3 години

Лустрация,иначе нищо не става!!!