35

Анонимен

преди 3 години

Бита карта заедно с окусмения любовник

34

Анонимен

преди 3 години

ОЛАФ още я споменават в докладите си за присвояване на средства

33

Анонимен

преди 3 години

Любовноцата на христо ивановхвани единия че удари другияне стават

32

гражданин на София

преди 3 години

Това е адвокатката на неправителствената организация, разследванапрез 2011 г от ОЛАФ за индиректно присвояване на средства по проекти и спрягана за любовница на Христо Иванов.

31

До 34

преди 3 години

До АнонименТотално си объркан човече, използваш понятия за които изобщо нямашпонятие. Всеки разумен човек, който е гласувал и е бил член на СИК знае, че вътре има представители на парламентарно представените партии, застъпници и наблюдатели,освен това всеки официален представител на партията получава копие от всичкипротоколи от секциите в училището. Как ще стане измамата? Това е невъзможно! Смешни, жалки са ви опорките!

30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНормално е за привърженици на ГЕРБ да си задават повече въпроса "кой?" от въпроса "какво?". Култът към личността е типична черта за всички гербаджии. Казусът е пределно *** - видеозаснемането на изборите би могло съществено да намали шанса за манипулации, измами и девалидиране на редовно попълнени бюлетини. Няма значение дали делото е заведено от адвокат, Мики Маус, Хитлер, Мао Цзедун или сатаната. Капиш, герби?

29

Чичо

преди 3 години

Защо някои се плашат от заснемане ,било нарущение на правата на личноста.А когато шефовете във фирмите наблюдават работниците нонстоп няма нарушение.Да не си мислите,че работника доброволно се е съгласил да го снимат като във биг брадър.

28

К

преди 3 години

Браво на адв. Йорданова и браво на съдебния състав! Казусът е елементарен, но в мутроландия е голямо постижение

27

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо, но странно ми звучи от адвокат на неправителствена организация разследван 2011 г от ОЛАФ за индиректно присвояване на средства по проекти.

26

Чичо

преди 3 години

Защо не се промени закона относно броенето.Като комисиите са изморени от изборния ден,след приключване на изборния процес секцията се заключва,запечатва се и на другия ден в присъствието на всички членове на комисията се отваря секцията и започва да се брои.

25

1234

преди 3 години

Цик обжалва, защото са недемократи и фашисти, озурпатори на властта от 11 г...

24

Анонимен

преди 3 години

Христо добре лансира любовницата си, която е и специалист по усвояване на пари по проекти.

23

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще ги БИЕ заедно с тазиполитиката им е калпава и хората им не стават

22

Анонимен

преди 3 години

Как ще снимат как мутрите изсипват чувалите с фалшивите бюлетини?! Нали така мутрите ще загубят изборите....

21

някой

преди 3 години

Как може и на тази тема единственото, което виждам е псуване и заяждане! Как може да има две мнения по въпроса? Какво значние има кой, какво, защо, кога. кой има нещо против видеонаблюдение? Това трябва да го има за да е по-честно. няма значение кой го иска или защо! Единствения въпрос е защо изобщо ЦИК е против? Няма причина. само глупави оправдания и безумни доводи. Явно е, че ги е страх, че ще ги сменят ако дойдат други. Това е! Но това не е проблем на народа. Проблема на народа е доверието

20

Анонимен

преди 3 години

Тази е на заплата при Дай България. Те си мисля, че като има машинно гласуване и видео ще спечелят изборите.

19

Анонимен

преди 3 години

Защо дирниците допускат коментар в който необразован *** нарича квалитетно лице лельо...

18

ДДРОнег

преди 3 години

четири пъти съм бил в секционна комисия, става точно така, както твърди адв. Йорданова !!!Всеки бърза да е пръв, щото после се чака с часове и много лесно могат да се развалят някои бюлетини !А каот се скупчат членовете на секцията, за останалите представители не остава място, не ги допусктат, да не им пречар и да не ги бавят !!!Отделно има и случаи при които някои представители не се допускат в секцията и на това съм бил свидетел !!!

17

Анонимен

преди 3 години

Лельо, ако така се броят бюлетините след изборния ще чакаме резултати след 2 седмици!Отделно скупчване друг път! Всеки се драка за всяка бюлетина, явно не е присъствала на броене....да ги заснемат и после ще се смееме как се карат!Проблемът до колкото разбрах е, по-скоро да не се заснемат от частни лица, щото то хубаво звучи видео, ама и снимки стават и после картинки и ходи докажи, че е манипулирана...По добре да има официално заснемане, а не всеки да вади телефона и да щрака!

16

№ 10

преди 3 години

Нещо си се объркал - тия съдилища - "мутренските", са създадените от мутрите само. А такива у нас са само спец.съдилищата. Затова им раздават по нам колко си коледни заплати - защото са послушни и папкат. Останалите си спазват закона - няма забрана за заснемане на изборите, това си е обществена дейност и не само че е нормално, ами е и целесъобразно да се заснема. Който го е страх от истината, само той се крие и бяга.Правете си изводите кой е той.