101

Цеци

преди 3 години

Поредния неграмотен журналист...Не е вицепрезидентка,научете се вече,няма такава дума.Дори да е жена,в което няма нищо лошо,правилното обращение е Гожпожо вицепрезидент.

100

Анонимен

преди 3 години

Браво, това е либертарианска икономическа политика. Каролев за такава политика пропагандираше, когато ходеше по Витоша и пускаше лайфове във фейсбук.Това е африканската пазарна икономика, без ограничения за кръчмарите и далавераджиите, истинска либертарианска пазарна икономика, която рекламират каролевците и иваннейковците.

99

Анонимен

преди 3 години

Наште занзибарци кой щам са донесли? Изследваха ли?

98

Анонимен

преди 3 години

Столицата на Танзания е Додома, а не Дар ес-Салаам, миисиирки

97

Анонимен

преди 3 години

Следват наш'те хахавели .Двойно прецакани или (по тяхната логика ) че ги замълчат или ги фанал короната на вируса им се невиди баст.уните на паркизанен глад, каквито са :)))

96

Магуфули беше велик

преди 3 години

Убиха го гадовете, защото не им играеше по свирката и даваше "лош пример"! Бях 22 дни в Занзибар- няма заразени, нито умряли. Говорих с месни хора.

95

Анонимен

преди 3 години

БКП БСП криеха че има радиация след авариятря в чернобилсега Радев прави същото с световната епидемияНЯМА ВИРУС НЯМА ОПАСНОСТМНОГО ЛЪЖАТ ТЕЗИ ОТ БСП

94

Анонимен

преди 3 години

И ние имаме един такъв.............. след него НИЩОкойто не вярва че хората умират

93

Анонимен

преди 3 години

Убийци!Един от само няколкото, който отказаха да участват в постановката, изобличи фалшивите ПСР тестове, отказада купува отровата наречена ваксини и да мачка народа си с мерки.Историята ще го запомни за разлика от марионетките в повечето страни.

92

Анонимен

преди 3 години

Радев е наред

91

Този същият

преди 3 години

Лекуваше Ковид с молитвиЯвно не се е молил достатъчноИли е бил много грешенМангъров и Мангъровци да си имат едно наум, бог има " нетрадиционно" , чувство за хуморВихрят се из форумите и дежурните конспиративни теории: бастисали са го, щото е виден борец против КовидизмаТръмп, Борис Джонсън, Болсонаро и ред други *** популисти също се правеха че няма Ковид, с им се наложи да лежат в болница заради него

90

Анонимен

преди 3 години

Не е ли странно, че всеки противник на официалната конюнктура, от време на време умира я от "сърце", я от "самоубийство"...

89

Анонимен

преди 3 години

Задължително ли трябва да е починал от Ковид? Само питам.

88

Вальо + Веслко = ВНЛ

преди 3 години

И този пи чай... ама много му лаеше балалайката!!!

87

ceco apartamenta

преди 3 години

Xa sega vasko dalaverata kiro breika paskov magara canof da laiat pak che nema viros chee e konspiracia i laja golemo laene beshe eiii ......................

86

Скруч

преди 3 години

Oт 30 бр .само 1 е със Cov. А в България от 12 починали 1 е със .Cov.

85

Мм даа

преди 3 години

Човек, ако се разрови ще намери десетки такива примери, за хора с позиция, които не говорят по сценарий. В Германия има поне 3 случай на хора с положение, които през изминалата 1г. се изказаха против политиката, която се провежда и ги сполетя същата съдба. Двама починаха неочаквано рано от различни болести ( хора на 65+ ), по-младият от тях загина в нелепа катастрофа в стеснен участък с ремонт.. или с нас или против нас. Ще е интересно да се проследи сега какъв курс ще поеме Танзания ;)

84

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир! А гРобалистите (неговите убиици) огън да ги изгори.

83

Атанас Велмазов

преди 3 години

Уб.иха го из.верзите със сигурност ! Един от малкото, които говореха истината ! Сигурен съм, че ще се превърне в ГЕРОЙ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО !

82

Анонимен

преди 3 години

Е, малко гавра се получи, но е история поучителна за ковидиoти и антиваксъри.