18

7777777

преди 1 година

Това не е единствена гнусна аморална история за него...Имаше още много.В Пазарджик, когато беше кмет се изсипваха по 150 жени на ден в канцеларията му...Да се чудиш дали да се смееш или да плачеш.

17

Анонимен

преди 3 години

Чакайте малко, двамата изпили бутилка водка и наченали втора? Нямам намерение да защитавам въпросния кмет, но каква работа има 16-годишно момиче да лющи такива количества водка с дърт коцкар? Нещо бая намирисва тука.

16

Анонимен

преди 3 години

Виновен кмет или бивш кмет няма . Те са най невинните крадци и престъпници .

15

Постановка

преди 3 години

"Крушата не пада по-далеко от дървото" - гласи народната мъдрост.Правете си изводи какви "пожари"пък е "гасила" майката на бъдещата "юристка".

14

Gorskio

преди 3 години

10 Анонимния - чети Наказателния кодекс... Когато ти си на 25 и те барнат с 16 годишна следва евстатиевата съдба... Ако си на 16 и те барнат с 16 годишна - нема драми.

13

ha ha

преди 3 години

А виж - кмета на Симитли ще се помни и споменава дълго...

12

Анонимен

преди 3 години

За 200гр пикливо месо тоя си съсипа живота.

11

ПроСоТо

преди 3 години

Швейк би се изразил най-точно:..-"Като играта на дама,госин поручик:-Твоя дама,моя дама"....та тоя бил блудствал,обаче "жертвата" не била знаяла..Понеже била на 16 години..Възраст,на която ромките вече имат първокласници..А нашите са с по два аборта....Но,паднало му се е на Евстатиевия ,да си сърба попарата../той май вече я е изсърбал де../"Се ла ви"..както пееха Щурците:-"Някой чупи рекорда,някой пада зад борда.Продължавай напред!Тука има си ред.."

10

Анонимен

преди 3 години

КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СЕКТА

9

Анонимен

преди 3 години

Като не може да хванем сегашните престъпници, пишем мемоари за нещо, което вече е минало отдавна. Това ли е стратегията на Каскета?

8

Анонимен

преди 3 години

До 9 горскиоНапротив. Ако е доброволно, с над 14 годишна всичко е точно. Само ако й плати не е точно.

7

Азъ

преди 3 години

4 години за изнасилване, Боже, Боже!!! В САЩ щяха да му дадат 50!

6

Gorskio

преди 3 години

6 БТА - нормален възрастен мъж трябва да може да си държи ципа с питона затворен, особено като знае че е 16 годишна. Той не е отрича, че е правил секс, а казва, че е било доброволно. Да ама в закона не пише "с 16 годишни ако е доброволно всичко е точно:. Да беше кихнал на някое пълнолетно к.рве 100 кинта щеше да му излезе по-евтино и без неприятности. Ама той искал само с "чара си" и бутилка водка да мине, подарена от симпаНтизанти най-вероятно.

5

Анонимен

преди 3 години

Истински социалист

4

БТА

преди 3 години

Много млади момичета съчинават подобни истории....за да се оправдаят в къщи.Да ..непълнолетна е .. И това е престъпление,,,Но друго да бъде обвинен в изнасилване.Дестки хиляди в България момчета и момичета под 18 и под 16 г имат полови връзки.Дори има семейства с деца.

3

Пе

преди 3 години

-дерунгел.Мастит комунистически номенклатур, решил да изклати една ученичка.Позор за номенклатуриста и бесепунгерите -които го поддържат.

2

Gorskio

преди 3 години

Не се появявал в публичното пространство и понеже тъкмо го бяхме забравили, днес.бг услужливо ни навират тоя разг.онен т.улуп в полезрението... Да си спомним един вид...

1

зер

преди 3 години

гнусна история