49

Краси

преди 3 години

Преди около 25г. заловиха турчин от Кърджали с фалшиви германски марки -огромно количество.Казваше се Ерджан Рашид-Роко.Нищо не му направиха,защото казал,че ще си облепва стените с тях,като с тапети.Та такива неща могат да стават само в РБ-където няма действаща съдебна система и процентът на простите хора е много висок.

48

ТОДОР КАБЛЕШКОВ

преди 3 години

Печатали са ги в Тодор Каблешков. А онази хубостница, завършила минно дело в Русия твърдеше, че това било частна фирма в техния двор. Само че като погледнеш учердителния договор на същата тази фирма собственик се оказва Университетът в който тази хубостница е ректор. Това рашъните възпитаници са направо...нагли и безочливи.

47

Жалко, но факт

преди 3 години

Задържали са ги , защото от европол са им дали информация и е нямало как да изклинчат.

46

Анонимен

преди 3 години

Протестирам, че не поставят местни хора в листите, а разни софианци или пробутани от София хора за страната!Това е грозно и още повече отблъсква хората и не искат да гласуват,защото чуждите не ги интересуват проблемите на даденото населено място, в което са кандидати!

45

Анонимен

преди 3 години

верно ли в софийския университет са ги печатали - едни работят и учат дистанционно - други работят в университета

44

Анонимен

преди 3 години

ОПГ бсп-дпс не харесва това!!!

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПечатани са навярно за изборите,хитро,но някой ги е хванал! А ако хората го бяха взели,щяха да са прекарани,много изобретателно,но когато разберат,че са измамени и парите са фалшиви, следващия път хората няма да им искат и парите и няма да искат да гласуват!

42

Муааахахах

преди 3 години

този изпълзя от бърлогата си; явно вече не трепери от страх от Короната :)

41

Анонимен

преди 3 години

Надявам се, Нинова да се разграничи от Радев и ЦЦ, ЦЦ е коалиция със социалдемократите, които също са от ПЕС,както и БСП

40

Въпрос

преди 3 години

Колко милиона стигнаха парите, които дължи прокуратурата на осъдените я лица?

39

Анонимен

преди 3 години

Бели пари за черни дни Полицията ако пазеше интересите на запада такава печатница нямаше да има ама те си оставят разни бушони да напечатат няколко милки и после правят показни акции елате ни вижте

38

Анонимен

преди 3 години

ако ГЕРБ падне , ще стане голяма катастрофа в България, нещо като най-голямата национална катастрофа или втора Украйна, затова повечето подкрепят ГЕРБ,ДПС или си правят оглушки и не искат да вземат властта или не искат да свалят ГЕРБ, хеле пък и ЦЦ ако влезе във властта,ще е страшно.Юмуручетата на Радев и оня от БОЕЦа,както и бесилките по площада това означавахa!

37

Изправи се .Мът

преди 3 години

Като се въведе еврото ко ша става.пенсионерите ке се лажат яко!!!

36

Анонимен

преди 3 години

"Червените неудачници са noдивели"Няма никаква връзка между червените неудачници, гърбавите индианци и главния прокурор! ..Или има!?

35

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Червените неудачници са noдивели

34

Анонимен

преди 3 години

Задържал той, комари с комарник!

33

верно

преди 3 години

31 прав си батко!Белите роми са по-големи роми от тъмно-сините роми. Мислят се за нещо повече, а са същите скотове, затова сме на това дередже от ХХХ години, чака някой друг да дойде да го оправи (отзад).

32

В Пловдив

преди 3 години

Есента излезнаха записи как Свиняро и г-жа Лъжа поръчват убийството на обикновен човек, щото критикувал бесепето, изпълнители били Наркотрафиканти от Посирано-20.После кажете, че България не е мафия!

31

Анонимен

преди 3 години

Печатницата била в университет Ако бяха роми от махлата тук щеше да има 2000 коментара Но нали са'' наши '' - /бели роми / само 20 коментара Някак си е неудобно да коментираме

30

Анонимен

преди 3 години

производството на неистински парични знациXa Xa Xa Xa Xa Xa Xa