6

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕТо хубаво, ама т.нар. електронно правителство НЕ РАБОТИ. Язък за изгорелите пари, наливани в разни пишман фирмички и некадърни държавни служители.

5

МНЕНИЕ

преди 3 години

Това се нарича Електронно Правителство - ГЕРБ изхарчиха няколко Милиарда Лева за Него . Сега започва да работи .Защо е нужно да ходя в данъчното за да попълвам един куп хартии за да си платя ???Тези Хратии се хвърлят в Коша след края на Работния Ден от Старите Лелки на гишетата .Защо не се издаде един Сертификат за Гласуване - да си натисна Бутона за моята Партия ???Дори да съм в Чужбина .Да , ама Не - както казваше Бочаров - ще оставя без Заплати Държавната Администрация .

4

от попълващите

преди 3 години

Абе, втора година поне гос'инът да благодари на счетоводителите, които им подават безплатно тези данни с нов софтуер, след като цяла година всички данни,(чак и пощенския код на лицето) се подават с Декларации 1.Ох, как мазно казваше, как бизнесът съвестно внасял ДДС-то цяла година. Че да са давали облекчение в локдауна на отлагане внасяне на ДДС? Не. От къде се взе 'съвестта" ни? С нищо не помогнаха за спасяване на българските предприемачи.

3

НО

преди 3 години

айде стига с мрънкането,толкова ли пък различни доходи имате та не можете да цъкнете 5 пъти бутона потвърди и да приключите.Аз имам трудов договор и грараждански договори и за две минути прегледах всичко, натиснах 5 пъти потвърди и приключих.

2

Анонимен

преди 3 години

Миналата година не работеше при брат ми, тази година пак не работи. Аз не подавам такава декларация.

1

Анонимен

преди 3 години

Предварително попълнени, ама друг път! И на мен ми казаха, че са предварително попълнени, а се оказа, че попълнена е само бланката. Нищо друго не е попълнено. Пак вадиш калкулатора и смяташ като лyд. На всичкото отгоре ако случайно някъде изпуснеш нещо, казва "Има грешки", обаче не ти казва къде точно са грешките. Пълна издънка отново! За пореден път!