259

Гост

преди 4 месеца

Я най-добре кажете, за известните марки, ако някой от читателите работи във фирма, която им прави логистиката на сухото мляко. Кажете и ние ще си направим изводите.

258

Един от вас

преди 3 години

Целта на всяко изследване трябва да е в полза на хората по някакъв начин. Без имената на марките и фирмите това изследване е напълно безполезно и безсмислено. Язък за труда.

257

лекар

преди 3 години

В 4-ти курс се изучаваше хигиена на храненето.Оттогава помня,че относителното тегло на кравето мляко е в границите 1,027-1,033 кг/литър.Изчислих ако имам 1000 кг с относително тегло 1,033 кг/л колко вода мога да добавя за да стане 1,027кг/л.Предположете колко е отговора???

256

Анонимен

преди 3 години

На комунделите са тия фирми и те са си свикнали от време уно с гнуса "млако от пликче"! Палите колата до някое село и купувате от местните мляко!

255

Пешо

преди 3 години

Безсмислено...както всичко в тая държава....

254

Менте

преди 3 години

Ако някой измамник производител чете - Да ти го набием, ей.

253

Над

преди 3 години

Напишете марките!

252

Росен М.

преди 3 години

Знам със сигурност, че в продуктите на фирма ЧЕХ се влага много сухо мляко, защото транспортната ни фирма им доставя от Словакия ВСЯКА СЕДМИЦА по 40 тона сухо мляко. Тяхни продукти НЕ КУПУВАМ!

251

Ванката

преди 3 години

Нищо ново. Поне съобщете имената на трите марки млека от мляко!

250

Анонимен

преди 3 години

Фирмата е една, А това е семейно изследване:)))

249

R

преди 3 години

Не дават списъка май вероятно журналистите са заплашени от картелите ,няма ли да се намери някой хакер да публикува имената ,от тази новина се разбира че нашите медии са зависими

248

Истината

преди 3 години

17 проверени ???Дай списъка!!! 3чисти???Кой са???Иначе статията става излишно драскане!

247

2Loop

преди 3 години

И народът ще продължава да се трови и да плаща прескъпи *** и химия, пробутвани като естествени продукти.Може да се брои и като измишльотина или фалшива новина.И какво от това, че сте казали, че има подобна измама? И вие заедно с т.нар. БНААП сте съучастници в тази измама.След като няма имена на марки - всичко останало е напълно безполезно.

246

До 262

преди 3 години

Не е проблем, че се продава сухо мляко, а че на опаковката пише ''прясно'' !

245

Анонимен

преди 3 години

Бе нали сухото мляко се прави от поресно млеко.Къв ви е проблема?

244

Чичо Митко

преди 3 години

Най после разбрахме че вино се прави и от грозде.Благодариме на властите...🤩

243

Чичо Митко

преди 3 години

Браво открихте най-после топлата вода!*** смешниците добре че ни отворихте очите.....

242

Бръм Бръм

преди 3 години

Знатните чиновници зорко и самоотвержено бдят, щото пиле да не прехвръкне и косъм да не падне от главата на обикновените хора. Вижте, то щом се слага сухо мляко, значи тъй трябва, значи. И как да не повярваш, че всичко е благото на човека? Вкл. борбата с вирусите.

241

Все тая

преди 3 години

Поне да бяхте казали кои са тея три марки. Ние са трябва да отваряме лаборатории, за да знаем кои да си купуваме ли? Аман от страхливи "журналисри". Всичко това дето сте написали са само и единствено напразни драсканици.

240

Анонимен

преди 3 години

До РусияПоследно като бях в Русия през 2018 пазарувах от някакви магазини дето бяха верига. По-големи *** не бях ял през живота си.