79

Карлсон от покрива

преди 3 години

Да не видят нещо! Бочко я спря и те след Него! "Барабар Петко с мутрите!" Следва: "Огледал се Илия, пак...в тия!"

78

КО, НЕ

преди 3 години

Последната дума щала да има Европейската комисия по лекаствата!!!НЕ Е ЛИ РЕДНО ПОСЛЕДНАТА ДУМА ДА ИМАТ ГРАЖДАНИТЕ, Т.Е. ХОРАТА? ИЛИ ТЕ СЕ СЧИТАТ ЗА БЕЗМОЗЪЧНИ ОПИТНИ МИШКИ?

77

Факт

преди 3 години

Погледнете към небето там лети спасението "Спутник V"

76

Анонимен

преди 3 години

така както е тръгнало скоро ще има повече хора умрели от тези пусти ваксини отколкото от болести....а дали не е това целта...

75

До до 66

преди 3 години

Най вероятно говориш за Африкански страни?Аз не смятам че България е част от тях!Макар че някой хора като (Борисов) са на път да ни докарат до тяхното дередже!

74

Анонимен

преди 3 години

Жалко че спряха Астрата тъкмо мислех да си изпера тапицерията на колата, чух че била много ефикасна за премахване на петна.

73

Анонимен

преди 3 години

И все пак измeкярът позна, че яко ще се мре, само не позна от какво.

72

До 66

преди 3 години

Умрем за българския авто- агресивен негативизъм. Да , Норвегия си гледа здравето, ама защо трябва да се говорят глупости тип ,, за разлика от нас " България е една от малкото страни в които имаш право да си избереш ваксина/да, при възможност/а и ще получиш съвет. Имате ли представа в колко страни можеш да се ваксинираш хей- така, и в колко на някой му пука каква ваксина искаш или изобщо имаш ли противопоказания.

71

Вакса Антивакса

преди 3 години

Идва диктатура на антиваксерите и веганите.Не са виждали умиращи хора- от елементарни болести. От глад, от лоши условия.

70

Пародия

преди 3 години

Меркел ***. Шайзе Тенте памперс. ЕС се провали при изкуфелия бабек. Изиграха го всички.

69

До Анонимен68

преди 3 години

Абе не знам,може и да си прав,ама като гледам най големите хитреци-евреите нещо не мога да се съглася.Все пак времето е най големият съдник за това,кой прав,кой крив!

68

Сашко Диков

преди 3 години

Интересно с каква ярост се нахвърля Сашко на здравния министър.Толкова е смешно това журнилистическо лилипу-тче!При това се прави на големият мъжкар! Пръц!

67

Лошо!

преди 3 години

Бойко отново взе правилно решение. последваха го Германия, Франция и Италия! Лошо! Споко - ДАДОХ ЗАЯВКА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ С АСТРАТА. В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ БЪДЕ ВЪЗМОЖНО ДА МЕ БОЦНАТ СЪС СПУТНИК!

66

Анонимен

преди 3 години

Здрави прави хора нямат нужда от ваксинация!Аз съм на 58 г. Имам някакви хронични заболявания, но си пия хапчетата и гледам да се държа във форма.Работата ми е такава, че я върша от къщи и не общувам с много хора. Нямам никакво намерение да си слагам ваксина. По-добре да се пазя, пък каквото ще да става.Ваксинацията на юруш хич не ми е харесва. Тепърва хора ще страдат от нея. Господ да ги пази!

65

Анонимен

преди 3 години

Култови мисли на един Крадец! "Предлагат ви кафе за 4 лева и за 15 лева, кое избирате""Ако едното работи за 4 лева а другото за 15 лева,при същите условия,къде ще си изпиеш кафето"

64

До 63-То

преди 3 години

Нима мислиш,че страни като да речем Дания или Норвегия ги притесняват някакви си десетина ? разлика в цената? Просто тия хора не правят компромиси със здравето си,за разлика от нас!

63

Анонимен

преди 3 години

това е ужасно ваксинираните умират, просто падат и умират, сега ще притеснят дори и тези които са добре, хората кой ще им помогне ако стане нещо ужасно ((( кой ще носи отговорност? кой одобри тази "ваксина"???

62

Анонимен

преди 3 години

До ХехПреди две-три седмици имаше тук една дописка, "гръцки дядо умрял веднага след ваксиниране, няма връзка". Та така. В тая работа потвърдени случаи не е възможно да има. Но като почне да има десетки "непотвърдени" от цял свят, и се надушва един специфичен смрад.

61

То

преди 3 години

Нищо й няма на ваксината. Просто е най-евтина..:)

60

Хех

преди 3 години

Трябва се даде дан на истерията. На колко милиона колко потвърдени случая? Опс то потвърдени няма. Семица, две ще повъртим палци.