101

само Интернет

преди 3 години

До пак сме същитеспасява положението за връзка и прозорец към външния свят! Не е нужно да пътуваш

100

няма вече граници

преди 3 години

До имаме си евроХодим чак до Занзибар и гледаме по Интернет природата безопасно от диви зверове.

99

имаме си евро

преди 3 години

Не търсим вече западна валута както преди! Свободно си ходим на Запад.

98

пак сме същите

преди 3 години

Не се научихме на обноски с курортистите в Гърция,Турция и средиземноморието.Крадливи сервитьори, малограмажни порции на готвачите, скъпи заведения...капан за пари

97

последиците

преди 3 години

До СуперСмърт за хотелиерите и ресторантьорите дето търгуват с природата дадена от Бога!Местните жители няма да имат поминак. Рай за медици и гробари, аптекари...

96

Щерю

преди 3 години

Като един дърт Левскар кадвам: - Станахме хептен ЦСКА-рска държава -

95

Анонимен

преди 3 години

При 135 лв. на вечер в Албена, ясно е ,че почиващи няма да има. По добре на Малдивите.

94

Анонимен

преди 3 години

България(а според мен и навскъде другаде),свети в такъв цвят,какъвто пуска този,който държи бутона на информационния светофар,но по поведението на не само нашето,но и на свтовното стадо,си личи, че още дълго време,ако не,завинаги стадото ще се блещи и блее натам,накъдето му свети "Оня"!И да изревем по оФФчи,едно ентусиазирано и мощно,"бе-е-е!"

93

Супер

преди 3 години

За летния провален сезон се радвам ! Заслужен си им е ! Браво !

92

Пян_Гъ

преди 3 години

"България свети в червено на COVID картата"Нищо не свети на никаква карта - медийна истерия по поръчка на ... с цифри и проценти, подадени от СЗО (= Бил Гейтс и с-ие). Не че няма вирус - има, само че при предишни вируси числата бяха в пъти по-големи, но тогава медиите + Гейтс и с-ие си мълчаха. Ако не са медиите, нямаше да знаем за проблема, макар че реално има заболели. Въпросът е дали истерията съответства на реалния процент болни. ЛЯТОТО ЩЕ ИМА ВАКАНЦИОНЕН ПРОЗОРЕЦ (ЗА БГ!) - СПОКО!

91

Анонимен

преди 3 години

Каква поредна футболна драма...

90

Анонимен

преди 3 години

Тоя спукан ковид балон нищо вече не може да го надуе.

89

съвет

преди 3 години

Развъртете крушката и нЕма да свети.

88

Striker

преди 3 години

Ще свети ми... отвориха ресторанти баш като набъбваше бройката. Трябва ударна ваксинация месец и половина, два. Тогава може и морета, и пътувания.

87

Джо

преди 3 години

Нищо, важното е че има ваксини.... а чакайте, забравих, че най-големия здравен експерт в държавата каза, че не стават... еми да, туризма умре, ама кво значение има, следващите да му мислят.

86

V

преди 3 години

Аве нали трябва да има програмисти ? Няма вече да има туризъм .Сега има матрял за развитие на програмизма обаче няма видеокарти и евтин ток заради герб и ЕС .Ако се махнат герб и ЕС ще се развие програмизма и готово .За кво да бетонираме брега ???

85

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 90Невидима е за този, който предпочита да не вижда като си зарови главата в пясъка.

84

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 91Няма нужда да се задава въпрос, на който вече има отговор. Самия министър-председател каза, че са се провалили и са изгубили толкова много животи. Повярвайте най-сетне, че има вирус и от него се умира. Това, че някой не го е усетил или е минал с леки симптоми не значи, че всичко е елементарно и обичайно.

83

Анонимен

преди 3 години

Еееее ся пак ще гледам на оня алибегов грозната физиономия и как бранша страдал, как хората фалирали, как държавата да им дава пари... пак ша ореве орталъка тоя тарзан.

82

Голата истина

преди 3 години

В доковидни времена руснаците правиха 30% от туризма ни и до половината от оборота. Без отваряне на Русия, което едва ли ще стане през тази година, сезона ще е същия като 2020. Путин праща туристи само на Ердоган. И то по 10 милиона. На Бойко ще му дойде реда след Гърция, Унгария и Ч. Гора. Тоест на върба в 2023г