138

ХОДЯТ

преди 3 години

КАТО МАНОСАНИ-АЙДЕ СЕГА

137

Анонимен

преди 3 години

В Занзибар няма вирус, защото занзибарците не могат да ги хванат да ги изследват. А няма и кой да ги изследва.Искат си туризма и лъжат по-наивничките да им ходят на гостиИ те ти - и африкански вирус.Честито на печелившите.До сега измряха повече, отколкото през Втората световна.Сега - и още толкова с африканските породи и мангър-подхода.

136

Анонимен

преди 3 години

Всичко това, кулите близнаци, ваксините, всичко са го предсказали баба Волга и Квазимодо!

135

Анонимен

преди 3 години

Нивото е изключително ниско в тази тема! Бързи тестове за вируса може да се направят и със зарчета, а и с карти, а може и с тези тестове!Стига сте плашили хората! Вирус има, по тежък е, но когато здравето ти е съсипано, а и самия ти нищо не правиш за него е ясно, че си следващия кандидат на вируса! Дали е ковид, свински или птичи, се някой тях може да те гътне! От последните два починаха повече хора по света отколкото от ковид - вижте статистиката!

134

Анонимен

преди 3 години

Какво изобщо е зензибар или квато дивотия я казахте?!?!

133

Иван

преди 3 години

Смятайте какви болести ни носят тези "туристи". Това е пир по време на чума. В една нормална държава би трябвало да има затвор за такива терористи. Защото пренасянето на биологично оръжие си е чист тероризъм.

132

Българин

преди 3 години

В тая ужасна епидемия тръгнали в Занзибар на туризъм. Спрете ги на границата и не ги пускайте. Сега и от африкански щам ли да пламнем. На тях не им пука за другите. Безотговорни глезльовци.

131

Анонимен

преди 3 години

ГеоргиА за Занзибар.. на 3000 души, 4 заразени :). За какво изобщо се коментира.. И аз го изкарах короната вече веднъж.. трябва да ви кажа, че беше като сезонна настинка в сравнение със свинският грип, който също изкарах през 2010година. Но тогава нищо не затвориха, никакви маски не се носиха. Въпреки, че и тогава имаше голяма смъртност.. _______Аз изгубих 6 близки, млади, здрави (1пенсионер).Свинският грип не ме отне никого.

130

Анонимен

преди 3 години

Кво иска да ми каже ? Че ако се ваксинираш няма да го принасяш ли ?

129

Анонимен

преди 3 години

Там папаята и козите привличат вируса като магнит, затова няма по хората.

128

Анонимен

преди 3 години

В занзибар и ебола да има пак няма да се отчете - там няма нищо

127

ЧОВЕК

преди 3 години

ЖИВЯЛ СЪМ В РАЗЛИЧНИ СТРАНИ В ЕВРОПА, АЗИЯ И АМЕРИКА. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ В БЪЛГАРИЯ НАД 90% ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ДА СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ. НЯМА БЪДЕЩЕ ТАКАВА СТРАНА. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ВИРУСА.

126

Анонимен

преди 3 години

Как ще има вирус, като сигурно няма болница, тестове и статистическо бюро?Как да вярваш на каквото и да е там, като на изборите им избиха сумати и народ ,защото ги хванаха да ги фалшифицира. Как да има престъпност, като няма полиция, която да я отчете?

125

бай Миле

преди 3 години

- на ден в територията влизат над 2000 човека през летищата ( основно от Англия ). С мерките срещу пътуващите ще спрат да не казвам кое... колкото успяха да спрат англ.вирус. Целта както винаги е да се покаже на хората, че шефът е баце, и че без неговото разрешение и ресто никой няма да прави пари!Явно 500-1000 туриста/седмица са апетитна хапка за вожда

124

Анонимен

преди 3 години

Да, в Северна Корея също няма, ама "Първата дама" досега се кри, защото я било страх да не го прихване... През границата с Южна Корея сигурно някой да не кихне към нея...

123

Анонимен

преди 3 години

В самолета 4-***, а останалите които са пътували в тая консерва с тях? Нищо?

122

бай Миле

преди 3 години

Цели 3 при 1000 човека на седмица... брей, явно наистина там няма вирус!

121

Анонимен

преди 3 години

oficialen offshoren vnos na virusi ;-)

120

Анонимен

преди 3 години

как се усмихва този мушмурокдано довечера киро бреийакa go oprawi

119

анонимен

преди 3 години

В Австралия и Нова Зеландия в момента няма нито един заразен с К19 - защо ли ?, ами защото там няма тепегьози като тук да убеждават ,че такова нещо не съществува , също като шопа , който като видял жирафа казал - е такова животно нема . Хората там спазват стриктно правилата и всеки влизащ в страната подлежи на проверка . В България се нароиха много многонезнайковци и едва ли ще излезем от кризата,но нали има на кой да хвърлят вината-на щаба,на правителството ,на Б.Б.на кметовете .