23

Ал Бънди

преди 3 години

Китай - страната на "свободните и демокрацията".Пропагандата върви с пълна сила.Много хора забравиха или незнаят как им промиваха мозъците през комунизма.

22

Ударната математика

преди 3 години

САЩ - 105 милиона дози администрирани (20.6% от населението са получили поне една доза)Китай - 52 мил (3.6%!!! от населението)ЕС - 48.9 мил (7.7%)Израел - 9.26 мил (59.3% от населението)Само за сравнение няколко страни. Нека да престанеме да се кланяме на тези които ни докараха дотук и да не повтаряме като папагали тяхната пропаганда.

21

Сата НАТО

преди 3 години

Е разбирам какъв е смисълът да се ваксинираш, когато може да си добиеш прекрасен естествен имунитет. Кому са нужни тия подритвания на здравните книжки ?

20

Анонимен

преди 3 години

Защо е тази масова ваксинация на населението на земята,като че ли срещу него е насочено БОВ,вирус ко участник по вид-корпоративен вид-ковид,че да предизвика поголовно унищожение,от което се предизвиква масов стрес и за тез,които не знаят как да се справят по време на пандемия да не могат да се развият в популационни отношение,като от страхова невроза дори да не могат да се сетят да прочетат една класическа книга по тоз въпрос от италиански средновековен писател за онез времена,отношения,пандемии

19

Анонимен

преди 3 години

Нищо, те са много!

18

Анонимен

преди 3 години

Шамара кво прави в Китай бре? Най-сетне да намери място на Земята, където не абсолютно всички имат по-голям от неговия

17

Tiger

преди 3 години

Ваксинират се защото ги задължават. В Шанхай заразените са много, но официално няма болни;).Аз живея в Тайван и тук вътрешната зараза е спряна, няма Ковид и ваксини.Който е ходил в Източна Азия, знае онези хора колко са организирани и напред с нещата.Като се сетя за *** в България и ме заболява главата.

16

-10

преди 3 години

"Преподавателят изтъкна, че процесът по въвеждане на ограничителни мерки в Китай е по-ефективен, защото гражданите не участват в диалога за мерките."Може ли нешо, което те касае и ти не участваш в управлението му да е ефективно? Ефективно е за кого?

15

-10

преди 3 години

Смях в залата! Матрелаът е матреал навсякъде по света. При този темп ще се вкасинира по-малко от половината за една година. При предположенията, че ваксината държи имунитет по-малко от година означава, че трябва да има един постянен ваксинационен процес, нон стоп, година след година. А ако предположим, че вирусът ще изчезна тази или следващата година, то цялата тази истерия с ваксините се обезмисля.

14

Анонимен

преди 3 години

Че каква е разликата между фашизма и комунизма!? При фашизма китайците живеят несравнимо по-добре от при комунизма, когато бяха подбелили очите от глад...При комунизма и ги избиваха с десетки милиони...

13

Косача

преди 3 години

До Всички нормалниТази тактика не минава и никога не е минавала.Само българите сме важни, всичко друго е пепел.Ти няма как да го разбереш, защото си платен драскач или си брейн лаг, и в двата случая струваш по- малко от с-о-п-о-л-а ми.

12

Анонимен

преди 3 години

Много хора се бъркат, че в Китай е комунизъм. Не, в Китай е чист фашизъм, където отделният човек е просто една гайка в уродливия механизъм. Целта е китайският фашистки модел да се приложи над целия свят. Не случайно измисленият ковид тръгна оттам.

11

Striker

преди 3 години

Тия жълти *** заслужават ядрена заря! НО в момента постъпват правилно, спрямо собственото си население. Всяка нормална държава и народ би следвало да разбере, че без масова ваксинация, вируса ще стои с години. Няма друг начин, просто. Ето ги, Америка също започна ударни и там няколко десетки милиона вече са ваксинирани. Само *** мисли, че ваксината е ГМО, а кренвиршите и парцуцата на бай Кольо в мазата са полезни.

10

Анонимен

преди 3 години

То щом е модерно не означава че е и умно.

9

до Ниа Христова

преди 3 години

Този българин как го открихте в Китай?

8

Анонимен

преди 3 години

Опа другари, сега какво правим, нали се радваме на Китай, айде всички сега да се записват за ваксинация.

7

До 5

преди 3 години

Ти недей определя кой е мъж и кой не е. Хора който ги е страх от хремата не са в позиция да определят кой е мъж и кой не е. А и виждам че имаш такъв зор за ваксини, бе аз имам тука 10тина. Яко искаш мога да ти ги дам но при условие че аз те ваксинирам с тях с всичките на яеднъж

6

Анонимен

преди 3 години

Чайниците пуснаха заразата и сринаха световната икономика. Комунисти, сър....

5

Всички нормални

преди 3 години

Китайци, евреи, англичани, американци, всички нормални хора. Само *** трепере и смята, че многомилиардните разработки за ваксини са направени за да му се намери колая и да го убият. Имам приятел, който има две деца, но го е страх от иглата и че ще припадне. Толкова и за смелостта на българският мъж.

4

Не ми хвалете

преди 3 години

Китай. Пръскат зараза, не си следят лабораториите, пазарите. Когато лекари сигнализират за болести ги арестуват и предупреждават да мълчат. Когато затвориха Уахан, не затвориха пътуванията за чужбина. Така заразата обхвана целият свят. Сега въобще не ме интересува Китай до следващата зараза.