27

Кеф!

преди 3 години

Пълнят багажника с домати, "хлеп" и майонеза и 5 дена изкарват почивка като царе!

26

Радо

преди 3 години

Не.

25

Айде пак..

преди 3 години

Споко! Ганчовците и тази година ще мъкнат домати и кроасани в била торбички по плажовете на Халкидики, че им излизало "много ефтинко"! А пък като ги видя да си мият продукти за салатка по плажните душове направо ми се повдига :0

24

Анонимен

преди 3 години

В моето родно село Остров, Оряховска околия, разположено на брега на Дунава~ 67 km от Плевен и ~ 85 km от Врацаима страхотен плаж, природа, тишина, риба ... и приятни хора ... добра храна на символични цени ...Има и добри заведения!Море ли ? Не, благодаря ...!Има идеални места и за хора които си падат по натурата (нудизма) ...Има млади хора ...Музика, веселие и младост ...

23

Анонимен

преди 3 години

25И не само че не помагат, но и ограничават вдишването на кислород и принуждават към обратно вдишване на издишания въглероден двуокис. Има ли нужда от доказателства за това? А липсата да достатъчен кислород в тялото е най-фатално за заразените.

22

Анонимен

преди 3 години

@23Така, че мита "който бил ваксиниран нямало да носи маска" отиде в канализацията отдавна.-------------------------------------------------------------А в Швеция никой не носил маски и не носи. А че маските нищо не помагат е доказано отдавна! Освен това в заразяването на млади и здрави хора няма нищо лошо. Напротив, по-добре е от ваксинирането! Затуй и ваксаджиите не го харесват.

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните могат да заразяват и да се заразяват. Това, че имат ваксина не ги прави безсмъртни. Ваксината не обащава нищо друго, освен едно и то е, че шанса да се стигне до кислороден арпарат е минимален при ваксинираните. Така, че мита "който бил ваксиниран нямало да носи маска" отиде в канализацията отдавна.

20

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е, че всеки желаещ да отиде там може да си направи сметка как да го постигне. Много българи предпочитат Гърция пред мутроморието залято с бетон.

19

Абе какво ме...

преди 3 години

...интересуват гърчолята бе! От 2017та там цените и храната така рязко скочиха, че няма да им стъпят вече! Айрес да си гледат работата...

18

Анонимен

преди 3 години

До Nona Кокошке, направо пропадна сезона заради тебе! Така е най-правилно, хора,които не искат да изпълняват общи правила,за да са безопасни за другите, най-добре да си стоят на село или в гората.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18 Ако искаш ходи на Мачи Пикчу,на гърците изобщо не им дреме за твоето мнение лъолъо.Такива Бай Ганъовци и Мексико им е като Филаделфия! За резерват сте простаците с мнение по всички въпроси. *** е не вируса,а ти.

16

Анонимен

преди 3 години

Нито в Гърция,нито в България на море. Не завлужават да си оставям парите там. Отивам в Мексико. Там не се лъже така в тъпия вирус. А и няма задължителен тест.

15

от Варна

преди 3 години

Аз се радвам за всеки един не само в Гърция, ами където и да е, само да е по-далече от града. Без това е претъпкано, не можеш да спреш без да си в синя зона, като се запътят гражданята за плажовете сякаш са се наговорили да тръгнат всичките заедно, вечер пак се прибират заедно. В големите магазини свършва всичко, хляб, кебапчета-няма. Ей на юг от Обзор има 20-30 курорта,там е ОК. Тези с капанчетата и ресторантите знам, че са на обратното мнение. Аз казвам за мен какво е добре.

14

Авантаж на две гуми

преди 3 години

Малаките искат първо да ви мушнат с ваксини те пък после елате, така ли стана, е няма да стане ще си останем на българското черноморие и това лято или пък да си бием кожените ваксини и каквото стане, хахахаа

13

Екстра

преди 3 години

Гръцко си е най-яко, наще тука да си фалират, с кеф ше им се смея ! хаха

12

Анонимен

преди 3 години

идеално, за всичко ганъо близко и "престижно"

11

Анонимен

преди 3 години

пресна рибкачиста водаако и да има тест !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Пак ще им пиша

9

Thomas Linke

преди 3 години

ГРЪЦКИЯ МИНИСТЪР ХАРИС ТЕОХААРИС КАНИ ЕВРОПА , САЩ И РОССИЯ = ГРЪЦКИТЕ ВОЕННИ СЪЮЗНИЦИ !НИКЪДЕ НЕ Е КАЗАЛ ДА ИДВАТ БЪЛГАРИ.ЗА ТУРЦИ И БЪЛГАРИ = ГЪРЦИЯ Е ПУСНАЛА БАРРИЕРИ, ГРАНИЦИ И ЗЛОБНИ КУЧЕТА НА СИНОРА . И общо казано--границиата е перманентно затворена през цялата година, не само през лятото .

8

Анонимен

преди 3 години

Да го дуфат гърците! Ей сега съм разбързала за натам. Аз оставам на Бургаския плаж.