10

пенсионер

преди 3 години

Аз ям червено месо само от соя и глутен в луканка.

9

IT-спец

преди 3 години

единствения начин за да разберете дали ви се отразява добре дадена храна е просто да си направите кръвен тест след известно време и да видите дали всичко е наред.

8

Анонимен

преди 3 години

Големи глупотевици! Нищо вярно няма в статията!

7

Анонимен

преди 3 години

Сега е идеалният момент да преминете за няколко седмици към растителна храна и да разтоварите организма си от зимните преяждания с месо.Тоз пък, ще разтоварва. Аз най-много да разтоваря самосвала в ***. Тия здравословните неща не са за мен. А на вас за какво ви е да живеете над 45? Я прочетете какво почва да се случва с организма след около 45 при мъже, 40 при жени? Мерси съм за подобен живот. Вие се целете в стотака щом стр толкова вкопчени в жалко съществуване...

6

Анонимен

преди 3 години

Абе я си хапвай вичица аз се чувствам прекрасно

5

До 4

преди 3 години

що не каза по-рано, аз плющя пържоли, а за гарнитура - наденици

4

Православен

преди 3 години

Всичко е полезно, когато е с мярка и всичко без мярка е вредно. Това се отнася не само за месото, но и за млякото, яйцата, работата, съня и изобщо за всеки аспект от живота на човека, на земята.От 15 март до 2 май Великден е Великият пост - 7 седмици - 49 дни. Разрешава се риба на 25 март Благовещение и на 25 април Цветница.Сега е идеалният момент да преминете за няколко седмици към растителна храна и да разтоварите организма си от зимните преяждания с месо.

3

Анонимен

преди 3 години

Така е, редно е покрай свинското, телешкото и агнешкото да се хапва и пилешко, и риба!

2

x

преди 3 години

Послушайте какво пише в статията, моля ви, и станете вегани. За да има повече месо за мен.

1

Анонимен

преди 3 години

Яжте трева.Аз ще ям месо.