91

Анонимен

преди 3 години

Има нещо гнило в Дания и не е тази ваксина...Как може да има 50 ПЪТИ по-малко заразени е процентово отношение, спрямо нас.У нас 20%, у тях 0.4%.КАКВО СТАВА!?!!?!?1?

90

Анонимен

преди 3 години

И все пак е един ан 140 000 души.

89

Евро Фарма Мафия

преди 3 години

Здравният министър на Дания публикува туит в който поясни, че все още не е съвсем ясно дали образуваните кръвни съсиреци сред ваксинираните пациенти имат връзка с ваксината.Абсолютно никаква връзка нямат тези съсиреци и произлизащи се от тях тромбози, инсулти, инфаркти, смъртни случаи и ампутации с нашите ваксини. Вярвайте ни!!!

88

българин

преди 3 години

До: 88Много точен коментар!Поздравления!Иска ми се да добавя нещо, но не бих могъл - напълно съм съгласен!!!

87

българин

преди 3 години

Току що видях новините по Евронюз и косите ми настръхнаха!!!За нищо на света не бих се ваксинирал с ваксина, която ще ми причини кръвни съсиреци, или Бог знае още какви гадocти!!!Принц Филип, мъжът на кралица Елизабет беше приет в болница заради тази същата ваксина, въпреки че го отричат - имал сърдечни проблеми! Да, да! Който няма сърдечни проблеми сигурно няма да му има нищо.Ама който има?

86

Анонимен

преди 3 години

точно с тази дефектната партида АВС5300 на Астра Зенека ваксинираха и четиримата ни възрастни над 75г. точно от тази партида .как пък точно нея внесохте.

85

Анонимен

преди 3 години

И в същото време в анкетата на днеса 28% гласували за гроб.. овцете си искат кланницата и това е!

84

Бойко Българоубиец

преди 3 години

Аз на матриала ще му набумкам с 200 седем милиона астразенеки! Това ще е поредна победа за ГЕРБ! ГЕРБ ПОБЕДА!

83

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно очаквано. Дори не съм гледал акциите на тези АЗ, но съм убеден, че са се н.аср.а.ли яко акционерите. Лошото на тази "ваксина" е, че е с голямо бързодействие спрямо другите. И бързо я разкриха. Засега само за Бионтек и Спутник не чувам да са отрепали някой, но може и да крият. Големи кинти са тва!

82

Анонимен

преди 3 години

До 1"Четете малките букви. Никой в Дания не е казал спираме да ваксинираме с Астра Зенека! Някакъв си сайт имал информация от някъде си..."Да. Обявиха го само от Сорен Бростьом - главата на Националната Агенция по Здравеопазване, a после го дискутира и минстър-прецедателят на странта им.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И млякото е полезно,но 1 от 1000 има непоносимост. Фъстъците са полезни,но някой ще е алергичен и може да умре от тях.""Това е реалният живот. Нищо не е на 100% полезно за всеки."И какво искаш точно да кажеш, с това невероятно изказване? Да раздаваме ваксини на воля, без д асме сигурни за кого са безопасни? Това не ти е 19 век.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Благодарим за това важно и неизбежно включване! Какво щяхме да правим, без кап. Обвиъс.

79

Анонимен

преди 3 години

До 80Принципно си прав!Пенецилина се пише обаче Пеницилина.

78

рпг7

преди 3 години

до анонименпритеснили са се, че ще ги разкриеш.-------------Долових сарказъмът ти.-))))Но, хайде, да поразсъждаваме.Днес, разполагаме с огромен обем информация благодарение на интернет, а ако владеете и поне един чужд език обема на информацията се удвоява, при два се утроява!Следва анализ на получената информация и изводи, а не сляпо доверие!Нъл тъй?!-))))

77

И РУМЪНИЯ ГРЪМНА

преди 3 години

А в Румъния тъкмо започна разследване за (не)предумишлено убийство на пациенти в ковид отделения в няколко държавни болници. За тези които се интересуват - става въпрос за упойка и интубация на пацианти в добро общо състояние без да ги питат. И след ден-два леглото се освобождава.

76

Анонимен

преди 3 години

Никога в света нее пускана ваксина която не е изпитана поне няколко години на шимпа.нзета. Пенецилина след откриването му изминават десетки години за да започнат да го прилагат на хора. А тия за няколко месеца с ваксината наводниха света. Производителя си измива ръцете като в упътването пише. Без достатъчно данни за странични ефекти. С една дума ползвайте на ваша отговорност. Ние прибираме милионити а вие се оправяйте.

75

Патриот

преди 3 години

Кой изобщо я допусна тази зенека до хората бе ?????Всички които са я одобрили на съд и в затвора за дълго!

74

ГЕНОЦИД

преди 3 години

За нас това не важи. Ваксината е "изпитана", "безопасна" и "надеждна" щом е одобрена от ЕК. Тези в Дания да си грижат за техните си датчани, ние тук за българите знаем как да се погрижим - венозно антибиотици и интубация и след това.., ами който който оцелее. Важно е да запълним капацитета, понеже НЗОК плаща добре за всеки един пациент.

73

Анонимен

преди 3 години

До Обективен 73 Защо мислиш , че хората не са запознати с факта, че в момента продължава тестването на ваксините

72

Право в целта

преди 3 години

Къде са сега бай Шиле и генерал Годжи - нали викаха, че ваксините били изпитани?!?Жалки смехурковци!