115

До Татул

преди 3 години

Имаше вече публикация, че отговоренфактор е заявил, че нямаме проблеми с АстраЗенека и продължаваме да се ваксинираме с нея. Това са казани думи от официална трубина, а не от форумчена сайтче,както ние си глаголстваме.

114

Анонимен

преди 3 години

Много скоро дадоха фира. Уж "ваксините" са тествани и се знае какво ще предизвикат няколко месеца след поставянето.Не ми се мисли какво ще става след години, когато никой не знае какво трябва да се очаква.

113

Анонимен

преди 3 години

Нормалните държави спрели тази ваксина, а нашите я натрапват!Нямам думи.

112

Татул

преди 3 години

То всичко, добре. Ама да вземе някой да излезе с официално становище по случая. Става или не става ваксината. Потенциално опасна ли е партидата и какви мерки ще се вземат. А не някакви драскачи само да пишат това и онова.

111

до133

преди 3 години

Откъде тази информация - иначе приемам че лъжеш.

110

Анонимен

преди 3 години

До КокоОще вчера Австрия официално обяви, че смъртния случай там няма общо с ваксинирането с АстраЗенека. Но в този русофилски сайт това няма да го публикуват за да може такива като Коки да се упражняват по русофилство и антиевропейство.

109

Анонимен

преди 3 години

Апелирам към русофилите да изчакат ваксинация със съвеЦката ваксина Спутник, за да дадат възможност на русофобите да се отровят със западни ваксини. Като вземем в предвид че учЕният от средите на БСП-БКП Иво Христов изчисли че де.би.лите в България са 80% и от проучванията на съвеЦките учЕни че русофилите в България са 80% стигаме до заключението че 64% от населението в България са хем русофили хем де.би.ли. Така че русофилодебилския контингент да бъде така добър да се ваксинира със Спутник V.

108

Коко

преди 3 години

След тази страхотна новина ваксини в Бълтария ще има поне до септември - бракуваната партида е над 1 млн бройки и я очакваме с трепет и нетърпение у нас!

107

опел астра

преди 3 години

В България никой не докладва странични реакции, а трябва да се докладват дори и леките. Затова изкараха ваксината чиста като изворна вода, а не е така. От моите познати всички са бомбок поне два дни след нея.

106

Анонимен

преди 3 години

от 3 милиона - 22случая и 2 смъртни,

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125Не мисля, че да получиш тромбоза и да умреш от това е по-леко от който и да е грип, ама всеки има право на избор, има глава на раменете си и е добре да я ползва по предназначение, а именно да мисли с нея, не просто да има къде да си сложи шапката.

104

Анонимен

преди 3 години

До 123Щом американците са казали, няма начин да не е вярно.

103

Анонимен

преди 3 години

Проверена в Австрия и препратена в България. Интересно?

102

Анонимен

преди 3 години

Аз сега отивам да се ваксинирам. Дано да няма опашки и да има ваксина.Ако след ваксината усетя непреодолимо желание да купувам много бройки Microsoft Widnows или Office, ще ви пиша. :)))До тогава антиваксърчета, пазете се да не ви кихне някой побратим в лицето, че като гледам родата как прекара Ковида, той е много по-страшен от страничните реакции на ваксината.

101

Анонимен

преди 3 години

До всички антиваксъри, "професори по всичко", платени драскачи и т.н. Да ви кажа, че ваксината не е задължителна.....като не искате не се ваксинирайте, никой не ви кара насила, но не пишете глупости и не плашете хората по цял ден!

100

До 118

преди 3 години

Както едно време се е правило пропаганда и дезинформация (то и сега де), в момента върви такава най-вече в социалните мрежи. Иначе американците казаха кой е основния провеждащ тази кампания, дано не му одобрят ваксината за ЕС на същия, че кой знае какво ще вкара на хората.

99

Анонимен

преди 3 години

Когато се бълват огромни количства ваксини, обикновено качеството пада.

98

Възмутен

преди 3 години

До Евро Фарма МафияИ Франция има от тази ваксина, и Дания, стига бръщолевихте глупости. Жалко е като гледам колко са заблудените с +++

97

Легендата

преди 3 години

А дали медицинските специалисти знаят как да боравят със спринцовките? Тромбози се получават и от това.

96

Анонимен

преди 3 години

Хаха, а някой казват, че най-добрата ваксина е поставената