28

баи

преди 3 години

смятам , че нов локдаун ще намали броя на заразените а изборите могат да бьдат от менени до септември за да се овладее ситуацията

27

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Това наистина е филм, който няма нищо общо с реалността. Турски сериал който вече започна да втръсна на публиката и актьорите накрая ще ядат хурката.

26

Бойко берисов

преди 3 години

Гледахме го филма със затягане на мерките и разбрахме че не работи!!!!Селяни ***, ако това фиаско със затягането работеше нямаше да има смисъл да се въвежда 10 пъти, иска се друг подход не го ли проумяхте във тъпите си дебели и празни глави, само слушалките от препосванията за изпити са ви останали в главите за това сме на тоя хал, посрани лекари...

25

Анонимен

преди 3 години

Бойко е гледал само" Кръсникът " и е чел "Винету " трудно ще ви разбере !?

24

Tonita-7

преди 3 години

Какво има да се затяга повече? Нали си ходим с маски!:)

23

Анонимен

преди 3 години

До "До 19"Е нали този с решението точно това каза! Кво злoбееш? Каза, че трябва всички паникьосани да се скриете, да почакате останалите да измpем и след това да излезете, когато вече няма да има вирус. Ей, вие паникьосаните нямате угодия, бе! Но за сметка на това злoба в изобилие си имате.

22

50 годишен пияч

преди 3 години

Ама какво да ме тръшне бе "медици" ,някаква смешна настинка ли?По лек грип от така наречения Ковид не съм карал през живота си.

21

Анонимен

преди 3 години

Ако не се създаваше ИСТЕРИЯ в продължение на цяла година, нямаше да напират хората към болницата заради кашлица и сополи. Все сме карали тежък грип с хиляди наведнъж! Само без паниката беше навремето.

20

До 19

преди 3 години

Има голям проблем с голяма част от днешните млади и тяхната въпюща некомпетентност! Просто има случаи на фрапираща малоумщина!....Виждаме че няма здравна система която да издържи при прогресивно увеличение на болните.Колкото и да е яка една държава ,ако се разболеят хиляди наведнъж,няма как да им се обърне внимание ,защото има още други хиляди болни от различни болести. Мислещият нормален човек го разбира ТОЗИ С РЕШЕНИЕТО,ще го разбере когато родителите му или самият него го тръшне!Примери бол!

19

Анонимен

преди 3 години

Мвр да вади лентите и да загражда паркове и градинки това е наи успешната мярка заведения и дискотеки нек си работят

18

До 16

преди 3 години

Ами поинтересувай се малко какви са парамедиците и каква е функцията им в Бърза помощ и дано разбереш!

17

До Ритача и подобни

преди 3 години

***.И,какво същество трябва да си за да не можеш да проумееш какво е ежедневието на тези хора ,които денонощно кръстосват с линейките да спасяват майките и бащите ви ,братя и сестри и такива без мозъчни лигльовци като вас? Щял да рита ритача,такива немислещи,,човеци" като теб не заслужават да цапат земята с присъствието си!.Само да си видите наборите каква жалка картина са в коридорите на ВМА и Пирогов,всичкият им ербаплък е в насраните им от шубе ***!

16

Анонимен

преди 3 години

НОЩ не са го гледали спали са а мин председателя се разхожда с джипа филми не гледа ако не е Винету

15

Анонимен

преди 3 години

Браво, точно така, трябва да са под карантина, докато останалите измрем от КОВИД, само така ще бъде най-сигурно за тях! Това вече е сто процента ефективно решение!

14

Анонимен

преди 3 години

Защо в заглавието се говори за парамедици ,а в статията за лекари от бърза помощ?

13

Анонимен

преди 3 години

До РЕШЕНИЕТОРешението ти е почти перфектно, но не знам дали 3 месеца ще са достатъчни, затова предлагам, за да направим решението напълно перфектно нека ковид психоманяците да стоят затворени колкото дълго е нужно докато всички останали измрем.

12

РЕШЕНИЕТО

преди 3 години

Затваряне на всички ковид психоманяци за три месеца - пълна карантина. Оставя се еди отвор във вратата, през който да им се дава храна, да ги ваксинират, и да им правят тестове - добре е височината на отвора да е някъде под кръста, за улесняване на тестовете. Всички останали подписват документ, че са готови да рискуват да преболедуват грип, и се разпореждат с живота си както преценят. Когато след три месеца ковидопсиховците излязат, всички други ще сме измрели, и няма да е опасно за тях.

11

4×4 мале ле

преди 3 години

Клкото повече ваксинирани добичета толкова повече заразени.

10

Ритач на столчета

преди 3 години

Ама затегнете ги тия ПАРА"медици" с по едно въже за шията.

9

Анонимен

преди 3 години

Щом досегашните мерки не действат, нека пробваме нови - да затворим цялата администрация, министерства, и всякакви държавни институции. Може пък това да сработи по-добре?