14

Demonaz

преди 3 години

Много знаеме ние какво става там. Имат голямо население , което умира повече от наркотици , и убийства. До колко информацията е реална не се знае.

13

Jordan Jordanov SARS

преди 3 години

Терористите които пробваха подобнi наглi диверсия рекламирана като SARS and Bid flu prez 2003 i 2004 подаваха данни за ЦЕЛИ ТРИМА май убити от тн@ ПТичи грип@ BIrdflu177 във Виетнам..Сега са по смели..Открихме КОВид генератори нарочно доставени в болници за обемно убиване на пациенти ..още по филми от Ухан Китай..След анализ на данните тогава китайците събориха болниците и обявиха че нямат проблеми с КОВИД ..

12

Анонимен

преди 3 години

А има ли изобщо хора по света, които да са починали от нещо друго?

11

Анонимен

преди 3 години

7.850+ милиона текуща човешка популация и расте

10

Анонимен

преди 3 години

До ФинТи си истеричен, агресивен, изнервен глупав мух-льо.Какво повече да ти кажа?

9

Със самолет.

преди 3 години

Пратете им Мангъров- ще ги оправи бързо.

8

хан Омуртаг

преди 3 години

Един умира, друг се ражда.За 2 месеца и 10 дни от началото на 2021, населението на земята се е увеличило с 15 милиона.Въпреки пандемии и чудесии.

7

Феникс

преди 3 години

Опаа фокус 2020 година броят на живите хора нарастна с над 50 000 000 .Ето ги причините за Сov .

6

Фин

преди 3 години

До 4; Не съм веган, а ти с това късо, едно изречение се проявяваш като павиан. Кажи нещо умно, относно дали щеше да я има тази ситуация, ако хората не се хранеха с месо. Няма да има край този ад, не се заблуждавайте мършояди сбъркани.

5

Анонимен

преди 3 години

В Европа са над 1 милион. Спокойно. Водил негативните класации.

4

Анонимен

преди 3 години

До 1Вярно е. Обаче който вярва, че има страшен Ковид пък е глуппак

3

Фин

преди 3 години

До 1; Има но смъртността е много ниска, аз се надявах вече да сме 2-3 милиарда, а българите 2-3 милиона. Да се надяваме новите щамове да свършат по добра работа, така или иначе според науката, на която трябвало да имаме доверие, човека е мимолетна машина за фекалии. Хората които се хранят с месо, ги чакат безкрайни мъки и ужаси.

2

Krum

преди 3 години

А там е лято, което опровергава твърдението, че топлото време намалява вируса. Надявам се ваксините да са достатъчни ефективни и да проявим здрав разум като нация. Жизнено важно е! Хора - МИСЛЕТЕ

1

Анонимен

преди 3 години

''Който казва че коронавирус няма е престъпник ''