8

Атанас Велмазов

преди 3 години

Абсолютна лъже и измама, всички туристически дестинации са отворени, от март месец миналата година до нес посетих Бора Бора, Малдиви, Мавриций, Сейшели, Източни Кариби, Куба, Доминикана, Бали, Пукет, Дубай, Фуджейра нищо НЕ е затворено ! Вярно, че е главоболие в повечето случи с ПиСиАр тестовете , но си заслужава !

7

интернет

преди 3 години

До И?Има си цветна телевизия вместо да пътуваш и плащаш за всичко. Благодат!

6

Анонимен

преди 3 години

"През последните 24 часа в Гърция са регистрирани 1142 новозаразени и 53 смъртни случая."......През последните 24 часа в България са регистрирани 497 новозаразени и 21 смъртни случая. А месеци наред гърците са в брутален локдаун, дето и хляб не могат да си купят свободно и спокойно.И?Резултатът при нас е кажи-речи същият, че и по-добър.Жалко само, дето ковид-кукловодите няма да разрешат на Баце да се прави повече на улав, Ако и да има смекчаващо вината обстоятелство - предстоящите избори.

5

И?

преди 3 години

Изключително много се радвам, че няма да дам 15лв. за сандвич и кола на плажната ивица тази година урааа!

4

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНГрета, ти ли си бре?

3

Анонимен

преди 3 години

Последното ,което вълнува отрудения и изнемощял български народ е дали ще има какво да нагуши туристическият бизнес този сезон. Може би тук е мястото да се каже ,че на никой не му дреме.

2

АнонимеН

преди 3 години

ЕДИН ОГРОМЕН ПЛЮС !!!ПО ЧИСТИ МОРЕТА И ОКЕАНИ И ПО СПОКОЙНИ ПЛАЖОВЕ!!ДА ЧУХТЕ ТАЯ ГОДИНА ДА ИМА БОЛНИ ОТ ДЕЗИНТЕРИЯ НА БГМОРИЕТО :D НЕ НАЛИ!И ОЗОНОВИТЕ ДУПКИ СЕ ЗАТВОРИХА ЩОТО ЯВНО САМОЛЕТИТЕ СА ГЛАВНИЯ ЗАМЪРСИТЕЛ НА ВЪЗДУХА! КОЙ ЗНАЕ КАКВА ОТРОВА Е ЗА АТМОСФЕРАТА ТОВА СПЕЦИАЛНО ГОРИВО КОЕТО Е ЗА САМОЛЕТИТЕ!

1

Анонимен

преди 3 години

Богатите 3аднuцu ще се кротнат малко, айде стига да бръмчали тук и там