81

видял

преди 3 години

Когато направиха новата баня по западен образец първо окрадоха решетките на душовете ,после тоалетната хартия .Когато им дадоха магнитните карти за вход и изход се трупаха като овце на излизане половин час по рано..Условия има и се създават ,но *** от кладенчова вода не разбира.

80

Анонимен

преди 3 години

Голям трън в очите им е това майчинство, обаче никъде не става дума, че със сигурност в чужбина майките са доста по-подкрепени финансово на месец за децата си от смешните 40лв у нас и то ако въобще ги вземеш.

79

До 81

преди 3 години

Браво на сина! Но това,че ще запише мениджмънт в Холандия ще е само загуба.Трябва солидна професия-инженер,лекар и т.н.Моят син завърши авиоинженер в БГ. Ами сега работи в Англия със английска заплата .Добрите пари и уважението от колегите и шефовете му дават добро самочувствие.Не сме по-долни от англичаните!

78

Presspapier

преди 3 години

Честит 8 март

77

Presspapier

преди 3 години

Скъпи на фустите евтини на ембрионитеМного ясно че им осигуряват добри условия на труд за геноцида на българите трябва скъпи дрънкулкиНа печелившите чесТито

76

един

преди 3 години

Сега ще ви кажа как работят повечето жени в нашата фирма. Гледат да не ги пипат много и ги слагат на леки позиции. Те не си дават зор и не искат особено работа, странят от тежката работа. Когато се опиташ да им обясниш нещо повече те спират. Избутват и си чакат заплатата, но мрънкат, че взимат малко и искат още.

75

Анонимен

преди 3 години

Често ваканциите и градините не работят в Германия. Отпуск 30 дни. Градините на някой места са безплатни дори. Айде не ми обяснявайте колко е хубаво. Поболях се от работа и тичане в България , без помощ на баби и цялата рода, дете в България се гледа много трудно.

74

Анонимен

преди 3 години

Пълна тъпотия! Жените в България са с дълга майчинство, смазани от депрофисионализация. Работодателите не искат майки с деца. Жените работят наравно с мъжете и гледат деца. Няма алтернативи за почасова заетост с достойно заплащане и гъвкавост. С една заплата семейството не може да се издържа. Как е в Германия. Жена получа на майчинство, градините в петък са до обяд, жената НЕ РАБОТИ 40 часа седмично. Може да си позволи да остане вкъщи или да работи 7-8 часа седмично. Баланс!!!!

73

Анонимен

преди 3 години

Защото живеят в държава с мизерно заплащане и див капитализъм. Равни сред обща бездарна маса.

72

Анонимен

преди 3 години

Моят син работи едно лято, нареждайки колички в Икеа и разнасяйки пици. Сумарно за 4 месеца събра 10500лв.. 1000 заплата в Икеа, а остналите от пиците през летните вечери. Пари за храна аз му давах. В какво вложи парите ли? Събира си ги за студентство в Холандия. Престанете да мрънката, а се огледайте- навсякъде има работа, ама не можете нищо и ви мързи зверски. В нашата компания на млади студенти даваме 3000лв. начално. Заповядайте на интервюТака е, заедно с Радев кацнахме на Марс! :)))))))))))))))))

71

ПроСоТо

преди 3 години

оле мале!..Аз си падам по вицовете,но баш като тоя,...не...Много ***,некадърен и ..изобщо не е смешен..

70

Ели

преди 3 години

Правилно отразяваща ситуацията статия. По-малко хленчене и очакване, че някой ви е длъжен ще ви помогнат и в борбата с матриархата на господата и с лошите условия за оплакващите се дами. До странният човек, който си мисли, че жените не трябва да работят за да си пазят красотата: как изглеждаш, повечето хора не са красиви, а и това не е важно.

69

до 76

преди 3 години

Моят син работи едно лято, нареждайки колички в Икеа и разнасяйки пици. Сумарно за 4 месеца събра 10500лв.. 1000 заплата в Икеа, а остналите от пиците през летните вечери. Пари за храна аз му давах. В какво вложи парите ли? Събира си ги за студентство в Холандия. Престанете да мрънката, а се огледайте- навсякъде има работа, ама не можете нищо и ви мързи зверски. В нашата компания на млади студенти даваме 3000лв. начално. Заповядайте на интервю.

68

Анонимен

преди 3 години

Всъщност в България от доста време съществува матриархат и затова сме на дъното в света по всички показатели. Жените се назначават с предимство на работа, дори само заради външен вид, което е абсурд и цял свят ни се смее.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73То това е плана. Да са хората бедни. Да са разделени. Да се мразят. И така е най-лесно! За ТЯХ!

66

Анонимен

преди 3 години

Имам аверка, дето на 16 години със заплатта си, дето я вадеше за 4 часа на ден през уйкенда, събра пари, за да пътува из Европа. Ама е от скандинавието. Според вас, как е? Дали е по-добре за мъже и жени у нас?

65

Анонимен

преди 3 години

Глупости на таркалета.

64

Анонимен

преди 3 години

Тези пари за майчинства откъде идват?

63

Анонимен

преди 3 години

До 66Хубаво, какво в България трябва да работи един мъж за да е способен "да си гледа семейство"?! 1 средна заплата от към 5-600 евро на месец бруто едва ли ще стигне за това начинание.

62

Истукан

преди 3 години

500 евро е средната заплата в България. Няма какво да говорим повече...