66

Aha

преди 3 години

Да,ще е пълно с различни полове,либерастията и феминизма окончателно ще заличат нацията

65

до 65

преди 3 години

Прав си, но за щастие либерализацията неумолимо завладява и България (макар и бавно), и колкото и да не им се иска на съвременните мъже, след няколко поколения/десетилетия, тук ще виреят съвсем различни хора, със съвсем различни ценности, възпитавани по други учебници, програми и т.н.

64

64 коментара?!

преди 3 години

Направих си труда да ги изчета и слава богу,че не съм жена?!Макар и анонимни,дори и написани от женомразци или отхвърлени мъже,те ясно и точно изразяват мнението или отношението на една част от мъжете към вас жените,а трябва да знаете мили дами,че има още много други мъже,които никъде няма да го напишат или споделят,но мислят така за вас жените!Тъжно,но факт!Както искате така ни наричайте-***,простаци,***,все ми е едно,но факта,че на 8-ми март обирате негативите е повече от показателно

63

Модерено същество

преди 3 години

Абсолютна дискриминация, спрямо всички(20 вида) полове е този празник. Веднага да бъде премахнат!

62

до ре ми фа

преди 3 години

Някои вече празнуваха с хубав секс,масаж на стъпалата,кафе сервирано в леглото.В понеделник по обедно време,щото тогава се събужда.

61

До 84

преди 3 години

Защо се почувства длъжна да прави описание на баща ти?!?

60

анонимен

преди 3 години

Бааааси простттттаците, дето коментират тук. Един от други по-примитивни, по-тъъъъъъъпи, по-нагли, и т.н. Майки нямате ли, бе гадииииини?

59

amed doganq

преди 3 години

Честит празник на Радев, жив и здрав!

58

анонимна

преди 3 години

Първо, имам права, колкото и да не ти се вярва. И второ, с тази агресивна прооостащина освен да отпушваш канализацията на запад и тук, за нищо не ставаш, то може би и затова не ставаш. Освен някоя олиг......френка, друга жена няма и да те погледне!!!!!!!!!!!

57

анонимен

преди 3 години

До редакцията - защо не ги триете тези, минаха блиц и пик едновременно, особено жалко, че са явно мъже!

56

анонимна

преди 3 години

Мъжете си показаха грозните дребни душици със минусите в последните коментари, но робините ви вече се измъкнаха, и вие знаете мноооого добре, колкото и да врещите!!!!!!!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Независимите амазонки станаха много нагли, ще бъдат приземени с корави юмруци!Ако жена те удари, удряш и ти!Щом искат равенство, ще го имат, парчета месо с дупки между краката.

54

Анонимен

преди 3 години

Подари й днес цветя, похарчи за нея цялата заплата!Свали й ти дори небето, но знай,на друг ще си даде накрая тя дупЕто.

53

До 78

преди 3 години

Трай там ***, мустаката одушевена каца с кариеси.

52

анонимна

преди 3 години

Я се скрий, бе! Ще нареждаш на дъщеря си и на жена си, а може и катинар за печката да им сложиш за по-сигурно!

51

анонимна

преди 3 години

Точно тъй, един има акъл колкото да носи мебели, друг има акъл да ходи по ресторанти, когато не трябва и т.н. Мъжете са наистина с доста привилегии, но не признават и немалко от тях хленчат за старите времена.

50

Халил

преди 3 години

Мястото на жените е в кухнята - да мият, чистят, готвят, перат, да режат салатата на мъжа, да му наливат ракията студена, да му слагат чехлите на краката, да му задоволяват мъжките потребности! Всеизвестен факт е, *** женският мозък е по-малък от мъжкия, жените са родени да слугуват на Мъжа! Няма как жената да е дори равна с мъжа, не бутат!

49

една

преди 3 години

Истинският феминизъм не е за командване, а за елементарни права като избирателно и право на собственост. Не се правете, че не разбирате. Да командва този, който става за това. Моето мнение е същото, че жената трябва да може да избере дали да гледа деца и да си седи в къщи, или да роди едно и да работи. Тогава ще са по-полезни и за себе си, и за обществото. Всеки диктат има лоши последствия.

48

Анонимен

преди 3 години

Жените разпространяват феминизъм, розов фашизъм, искат повече права от мъжете, да са по-равни, но когато трябва да се премести пералня или шкаф, веднага го играят слаби!

47

Анонимен

преди 3 години

Афтърпартито ще е в ковид отделенията!