27

Ал Бънди

преди 3 години

Само ще кажа че доста политици и техните *** си играят с огъня.ЕЙ да внимавате че яроста на хората не прощава и там няма съд а направо присъда.

26

Анонимен

преди 3 години

Това е пълна глупост. Ваксинираните са защитени от Ковид, но те могат да бъдат преносители на вируса,ако той попадне у тях, и в такъв случай са опасни за околните, ако те не са ваксинирани и нямат изграден имунитет. Това трябва да е ясно на всички пропагандатори на "зелените паспорти". Ваксината защитава само ваксинирания.

25

българин

преди 3 години

До: FF (номер 26)Ами щото са зомбирани. Те се разболяват със всички симптоми, "ол инклузив" така да кажа.Но пак вярват, че са решили правилно, защото "от щаба са казали така" и "за да можеме да одиме у гръцко".На тези шарани които се ваксинираха им го казах, че са си получили жива болест (като подарък все пак, на авантата какво да и придиряш), а те: "Не, не, щом развиваме симптомите значи организмът ни реагира на вируса значи правилно действа ваксината".Ковид зомбита...

24

българин

преди 3 години

"Има и деца, и хора, които не могат да се ваксинират."А! Това е ключът от бараката! Невъзможно е всички да бъдат ваксинирани. Така ще има голяма група хора, които не могат да се ваксинират и на тях ще ограничат правата да пътуват!Децата например няма да бъдат пускани никъде.Хаосът е тотален! Тотален щото ваксини няма за всички.Много хора са карали коронавируса и е безсмислено да се ваксинират.А много са го карали без да знаят.Броят на ваксинираните обаче е точен, а той е нищожен.

23

Тексас

преди 3 години

румба и ти си една жалка мисирка платена и корумпирана.Ей вирусни олита я каже,те защо вече в Тексас,Минесота,Флорида и алабама няма маски и мерки всичко е отворено и работи както преди.

22

Някой

преди 3 години

Ако въведат тези сертификати ще покажат на младото поколение родено след 1989г. що е това Фашизъм и комунизъм едновремено. Ние израсналите преди това го знаем. Единственото хубаво нещо в цялата тази измислена интрига щебъде нагледното показно мероприятие колко опасно е да доверявате лични данни на "вашите" електронни устройства. Да не вярвате например, че като сте си изтрили някои снимки от някъде си те наистина са изтрити. И че като пренахнете разрешение например за следене на местоположение на

21

FF

преди 3 години

Добавяме и още един въпрос, защо здрави ваксинирани се разболяват след няколко дни...след вакс... ? Плешиво-мустакатата гилдия...слушаме ?

20

Анонимен

преди 3 години

България да излиза от съюза видях ме ,че нищо не става от тая скапана организация

19

ES

преди 3 години

Konclager kyde e svobodata pitam daje prez tursko pytivaxme navsqkyde po sveta

18

Оня от Банкя

преди 3 години

Нали това беше целта. Да може някой да ни контролира. Първо те заразяват, после ти набутват маски, ваксини-няколко за всеки нов Щам. Това, ако не е Схема, здраве му кажи. Хората трябва да се Осъзнаят навреме, че става Страшно. Хора не бъдете Роби на някои Болни Мозъци!

17

За простаци като

преди 3 години

циник0ф и тези паспорти са малко........правата лопата е по-подходяща.

16

ЦИНИК

преди 3 години

Властъ тряаа са страхувъ от народъ не обратното.Язе тъй мислам.

15

ЦИНИК

преди 3 години

Могу пашапори бря ! За сгради пашапорт,за ваксини пак пашапорт.И най накрая чувствам жа играй тоягата.Аъъ ! Още малце жа въ потрйм !!!

14

Анонимен

преди 3 години

Почти година не се уморих да питам какво точно доказват тестовете и защо хора,без симптоми трябва да ги правят. Сега имам нов въпрос: какъв ще бъде срокът на годност на тези въпросни заленилипембени ли паспортиПитам за пореден път, още като бяха конспирация!

13

Анонимен

преди 3 години

С В О Б О Д А !!!!https://youtube/watch?v=BDwsbQYqyKY

12

Анонимен

преди 3 години

НЕ НА КОВИД ИЗМАМАТА! НЕ НА ГЕНОЦИДА НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!БОГ Е ЛЮБОВ И АБСОЛЮТНА СВОБОДА! ДУШАТА ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГА!Що за неосъзнати и немислещи са хората.

11

Идеалист

преди 3 години

Тези паспорти не изпълняват медицинска роля. Те са политически и властови. Те са част от създаването на кастовото общество, към което се стремят, вече открито мизантропите от Давоското сборище!

10

Анонимен

преди 3 години

Комунизъм никога не е имало, комунизма беше една утопия!!!

9

До Анонимен 1

преди 3 години

Капитализмът и демокрацията се оказаха 100 пъти по-лоши от социализма.............така е ................прав е човека с коментар номер 1 !!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Идва нов световен ред.................това е ясно като бял ден!!!!