57

до 68

преди 3 години

Има хипотези кой разкеши да пишат двама разследвани за корупция от американския сенат. За един от двамата американски сенатора има 8 обвинения за подкуп и е замесен в малолетни просmиmуmки. Продължавайте да правите свободни съчинения и да измисляте компромати, така цементирате ГЕРБ! Политолозите отдавна не спорят дали ГЕРБ ще победи, а с колко.

56

Анонимен

преди 3 години

Бойчето Борисов ,, разпореди" разследване : Кой разреши на американския сенат да пише за шайката на Тиквата , за Гешев и за Пеевски ?

55

Р.Радев-балалайка

преди 3 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

54

Неполитолог

преди 3 години

Радев не се чувства комфортно със заплата от 15 000 плюс военната си пенсия.Не му стигат парите и тръгнал на лов за ве.щици. Малко му са тези пари. Много са му разноските.Трябва да издържа сина на втората си съпруга Десислава, който учи в Америка, да плаща издръжка на две деца от първи брак, да издържа нищоработещата си втора съпруга и да купува пар.цалки от къде ли не...Не му стигат парите. Работи 5 дена в месеца за по 3 000лв. на ден надница. Говори се, че има да връща ресто за провален метеж.

53

до 54

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално.Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи.Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената,КОЯТО УЖ снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е нов премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

52

до Мяу

преди 3 години

Майките от "Системата ни убива" или така наречените майки на Манолова вече се срамуват от нея. Снощи пред БНТ с огромен транспарант "Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?".Та по този повод мога да Ви кажа, че хора, които обвиняват системата, че ги убива, изтрива, бъгва, заличава или все от сорта - не са наясво със себе си. Системата - това сте Вие. Системата не Ви убива, не Ви изтрива, а Вашите неадекватни решения или злоба. Всичко в живота е свързано с вземане на решения.

51

Анонимен

преди 3 години

Президента е смел, честен и високоморален човек, няма как да се чувства комфортно сред шайка безкнижни и бездуховни полуграмотни мутрокалинки. На 4-ти историята ще забрави за калинките.

50

Мяу

преди 3 години

Системата ме убива(изтрива)!!

49

Мяу

преди 3 години

Бла_бла политолози, които още не са разбрали, че Герб реално няма да стигнат и 10%, само, че ще фалшифицират изборите като през 2017г. Това ще нажежи международната обстановка и те ще бъдат отстранени като любимеца им Т.Живков. Ерата на диктаторите си отива!!Сбогом любими, ще те помня до сетния час!!

48

БАНко

преди 3 години

ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ ,ЗАЩО ГЕРБЕРУХИТЕ МНОГО ХАРЕСВАТ РЕПЛИКАТА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ?

47

Наблюдател

преди 3 години

Е къде пък видяхте Президент ? Това е един обикновен крещящ партиен член на БСП ! След 4 април другари надежда тука всяка оставете ! Бегом на Орлов мост да си продавате магариите !

46

Съвестен

преди 3 години

Гешев ми е гузно че така го заляха със помия навместо със кисилина

45

????

преди 3 години

Президентът Румен Радев няма пачки евро и кюлчета злато в дома си, нали???

44

!!!!

преди 3 години

Колкото по-бързо ГЕРБ, крадливата партия, финансирана от швабите..........изтече в канализацията на историята, толкова по-добре за България!!!Прав е президента да ги критикува...........тия гербаджии, освен да пълнят чекмаджетата с пачки евро и кюлчета злато, за друго не стават!!!

43

мюрето на КГБ

преди 3 години

Експериментът пенсиониран зелен чорап да работи като президент се оказа изключително безсмислен и неуспешен. Време е Фигуранта да се преквалифицира като пазач на паркинг или охрана на пазар. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

42

Щерю

преди 3 години

Когато пинчер може да учи каракачанка на борба с вълци - тогава и Радев може да е коректив на властта...

41

Emigrant

преди 3 години

До червените крадци във форума,ненаяли се и ненакрали се!!развенчаване на опорни точки и пу чи масали!1.Борисов си избрал прокурорът?!Затуй ли го въртяха Гешев на шиш три деня?Когато вие си избирахте прокурорите,не се чуваше и разбираше нищо!Те нищо и не правеха,та затуй вие бандюгите бяхте доволни!Избра го ВСС от 20 човека!2.Гешев ви крив,че работи човекът?!Ами той представя матриали в съдът,а съдът начело с По сран Го внов,пуска бандюгите?!Не чух коментари за туй как работи съдът никога?!

40

въпросче

преди 3 години

а кой е всъщност румен радев ?! щото напоследък почти всеки ден се пише за него .

39

Анонимен

преди 3 години

Туй не е президент, то е говорител на ***!

38

Мууунчо

преди 3 години

Мъка, мъка, малоуумник