17

Мяу

преди 3 години

И колко км е изминала през тези години? Адмирации за такъв човек!!!!

16

Дядо Стефчо

преди 3 години

Аз от тук виждам ще колата и е удряна отпред.

15

Анонимен

преди 3 години

До Кара внимателноИма два вида жени шофьори. Такива които са по-внимателни и по-малко агресивни от мъжете шофьори. Те правят и по-малко аварии. И такива които не гледат в огледалата за задно виждане когато сменят лента. Проблемът е във вторите.

14

Инспектор

преди 3 години

До Анонимен12 Като нямаш нужда не чети и не коментираи.Говори за себе си ,а не в множествено число.

13

Кара внимателно

преди 3 години

Жените са по-добри шофьори от мъжете. Проишествията със фатален край са причинени основно от мъже зад волана!

12

Анонимен

преди 3 години

интересно, а тези фуги по предницата на колата от възрастта ли са се отворили или от честото подпиране на разни предмети и незавеждането на щети

11

Хмм...Баба??

преди 3 години

Една от най- красивите жени които познавам е точно нашенка - 58 г., спортна, естествена и секси мацка, на която никога не бихте и дали повече от 35. Нищо изкуствено и не носи грим. Що приятели са им падали ченетатата , когато ,,готиното маце " им е отказвало предложенията за свалки ,,Щото ще е заето с внуците си" :))))

10

Анонимен

преди 3 години

Тук взимаме книжки без да караме магистрала/извънградско и нощно време, които са карали направо си ги копуват дори. Да не говорим за сняг и останалите екстри за които дори не се споменава в уроците, които между другото са на 100% самообучение. За обучение по иконимично и безопасно шофиране както е в цивилизованите страни не сме и сънували дори.

9

БАБИНАТА ВИ!

преди 3 години

Уважавайте хората!Имате две баби, а тази жена със сигурност не е от тях.

8

На баба хвърчилото

преди 3 години

Стоянка Мутафова беше по-възрастна от тази госпожа, но никога не сте се обърнали към нея с "баба" Тя винаги беше г-жа Стихийно бедствие и ред други журналистически лиготии, но когато става дума за по-обикновени възрастни хора, винаги са баби и дядовци... Проява на лошо възпитание е да се обърнеш по този начин към възрастен човек който не ти е роднина, а за журналисти е недопустимо!

7

Анонимен

преди 3 години

До Авторката. Баба е майката на майкa ти,а когато не ти е роднина е госпожа,може и възрастна госпожа.

6

до 5

преди 3 години

Еми у нас рядко ще ги видиш. Масовката са именно дебелани без нито един зъб и с наднормено тегло. Никога през живота си спорт не са виждали. Пее ти как спортът и бил в градината, а то усилието да прекопаеш е равно на това да караш 10 минути ски. Абе, тъжна картинка са нашите баби (повечето от тях). Перфектният антипример.

5

до 4

преди 3 години

Хехе! Жива и здрава! Много харесвам възрастни хора, на които им "сече" акълът и са спортисти, а не клатещи се 140-килограмови каци с кисело зеле беззъби баби.

4

Анонимен

преди 3 години

Ъъъ, майка ми е на 77. Бивш ски състезател. До ден днешен шофира- има спортен автомобил (Impreza WRX 2017та- моята стара красавица, която й дадох), преди това караше Outback 2010-та. Има златен талон и нито едно нарушение. Баща ми е подобен- на 78 със златен талон, ама търкаля старо Порше- фен е.

3

Ау сакън

преди 3 години

Не давайте такива статии, че тукашните кръвопийци ще ви съдят. Еретични идеи. Я да дойде тук, да видим коя мутра ще предложи какво и да е безплатно.

2

Анонимен

преди 3 години

Има и такива хора, това е добър ген :)))

1

Анонимен

преди 3 години

Жената!Не, бабата!Малко уважение към човек, който ОЧЕИЗВАДНО е пример за поколения кифли.